canım anlamadım nasıl ''Sonra başla karakterinden girişmeye o ufak beyninden cık''anlamadım...
canım gelsin de yüzüne tüküreyim diye iyi davranıyorum.bikaç kez kavga edince bitsin ya gelmeme gerek yok falan dedi çünkü.hayatta bana bunu demeye cesarett bile edemezdi normalde ama yedek varya ediyo şimdi nasılsa boşluğa düşmeyecek..eet bende öle düşünüyorum gelsin yüüzne tükürüp tokatı basayım istiyorum.ama öncesinde bi otursammı bi dinlesemmi bakalım neler diycek yalanındaki sınırını merak ediyorum bakalım daha beni daha kandıracak.acaba dinlesemmi oturup?ama şundanda çekiniyorum gelipte bana bitsin derse ozaman sonrasındaki tokatın anlamı kalmaz demi??
Canım saçmalama ne dinlemesi. Dinlenecek neyi kalmış işte su gibi içiyor çocuk yalanı.. Allah bilir ne zamandır ikinizide idare ediyordur.. Gelmesini sağla, bas tokadı ağzına geleni say içinde kalmasın bişey çok rahatlarsın eminim ki :) Ama mutluda etme öyle sıkıntılı gelsin sen gel bakalım konuşacağımız şeyler ciddi falan diyerek soru işareti bırak kafasında.. Geldiğinde de hallet işini güveniyorum sana, ezdirme kendini.