• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez aldatıldım ve bildiğimi bilmiyor.ben napayım kızlar?

canım anlamadım nasıl ''Sonra başla karakterinden girişmeye o ufak beyninden cık''anlamadım...

canım gelsin de yüzüne tüküreyim diye iyi davranıyorum.bikaç kez kavga edince bitsin ya gelmeme gerek yok falan dedi çünkü.hayatta bana bunu demeye cesarett bile edemezdi normalde ama yedek varya ediyo şimdi nasılsa boşluğa düşmeyecek..eet bende öle düşünüyorum gelsin yüüzne tükürüp tokatı basayım istiyorum.ama öncesinde bi otursammı bi dinlesemmi bakalım neler diycek yalanındaki sınırını merak ediyorum bakalım daha beni daha kandıracak.acaba dinlesemmi oturup?ama şundanda çekiniyorum gelipte bana bitsin derse ozaman sonrasındaki tokatın anlamı kalmaz demi??

Canım saçmalama ne dinlemesi. Dinlenecek neyi kalmış işte su gibi içiyor çocuk yalanı.. Allah bilir ne zamandır ikinizide idare ediyordur.. Gelmesini sağla, bas tokadı ağzına geleni say içinde kalmasın bişey çok rahatlarsın eminim ki :) Ama mutluda etme öyle sıkıntılı gelsin sen gel bakalım konuşacağımız şeyler ciddi falan diyerek soru işareti bırak kafasında.. Geldiğinde de hallet işini güveniyorum sana, ezdirme kendini.

Ya canım sen hala onun ne düşüneceğini umursuyorsun..
bunu yaparsam şunu düşünür,şunu yaparsam bunu düşünür diyorsun,
ne düşünürse düşünsün sana ne!!
o adam senin ne düşündüğünü önemsiyor mu sence...
çok düşünecek zaten o olanların üzerine ama önce sen şundan güzelce bir ayrıl..

Son düzenleme:
O zaman canım hiç oyuna gerek yok,açıkca söyleceksin..öğrendim ve bitti diyeceksin,arkana da bakmayacaksın..ve üstüne basa basa ona ,bunu gelip sana söylüyorsam bil ki ailene duyduğum saygıdandır de,senin zerre önemin yok benim için de..

bence de frezyanın dediğini yapmalısın ki kendisinden utansın

SELAM ARKADASIM

yorumlarin bazilarini okudum.Bulusmayida istiyorsun zaten. Kendi bilecegin is tabiki.

Bana kalsa irtibatini kes numarani degistir. Facebook Msn ne varsa sil ENGELLE.

Arkadaslarini tembihle eger onlari arayacak olursa acmasinlar.

Sessiz sedasiz kaybol. Zaten er yada gec karsilasirsiniz. Dünya kücük o zamanda görmezden gelirsin

:)

kızlar daha dün yine bana yumuşak yumuşak msj lar atıyor.bir anı bir anına uymuyor.işte buda zaten aldattığının bir göstergesi..kızlar şimdi bu benm bişeler bildiğimi bilmiyor ya ben öle düşünüyorumki gelecek buraya ve bi bakacak biz ne haldeyiz?beni unutmuşmu yoksa yeniden heycanlanıp bişeler hissedebiliyormu?o yılarca süren aşkından eser varmı diye bakacak ve duruma göre eğer bişeler hissederse devam etmek için uğraşacak.yok bişe hissetmezse korkuyorumki ben diyemeden kalksında o desin bitsin istemiyorum diye...bi arkadaşta özel msj da diyorki barış onla devam et hiç ummadığı anda bırak ortada..bilmiyorumki nasıl olur.bende yıpranmazmıyım bu süreçte

kızlar daha dün yine bana yumuşak yumuşak msj lar atıyor.bir anı bir anına uymuyor.işte buda zaten aldattığının bir göstergesi..kızlar şimdi bu benm bişeler bildiğimi bilmiyor ya ben öle düşünüyorumki gelecek buraya ve bi bakacak biz ne haldeyiz?beni unutmuşmu yoksa yeniden heycanlanıp bişeler hissedebiliyormu?o yılarca süren aşkından eser varmı diye bakacak ve duruma göre eğer bişeler hissederse devam etmek için uğraşacak.yok bişe hissetmezse korkuyorumki ben diyemeden kalksında o desin bitsin istemiyorum diye...bi arkadaşta özel msj da diyorki barış onla devam et hiç ummadığı anda bırak ortada..bilmiyorumki nasıl olur.bende yıpranmazmıyım bu süreçte

sen hala bi umut peşindesin bana affedeceksin gibi geliyor.sen seviyorsun anlıyorum ama o seni seviyor mu ki
sevse neden başkasına gitsin aklını başına al sen onunla barışsan ilişkinizi hiç bi şey olmamış gibi sürdürebilecek misin?
bak bi kere affetmişsin bir daha yapma hala diosun ki ya o beni bırakırsaa zaten bırakmış o seni bırakmasa başkasıyla olur muu
kafanı topla seviyorsan uğraş ama üzüleceksin.
rabbim önüne daha iyilerini çıkartsın inşallah unutursun onu hakkettiğin bi sevda yaşarsın:26:

canım sen ailesinin gözünde de iyi kalmak iistiyorsun evet bi yönde haklısın ama çoğu erkek anneleri oğulları ne yaparsa yapsın haklı olanı yine oğulları yaparlar onlara hiç suç bulmazlar asıl soruna gelince bence git görüş içinden geldiği gibi davran başklrını hiç araya katma yok birine aşık oldum seni sevmiyorum falan filan hiç deme senden bunu beklemezdim karaktersizmişsin sakın bir daha karşıma çıkma de ve de onun açıklama yapmasına hiç izin verme konuşacak olursa sus artık bundan daha fazla alçalamazdın gözümde de sonra çek git bir daha sana ulaşmasına da izin verme.sakın intikam olaylarına girme kendini daha çok üzersin çünkü

sen hala bi umut peşindesin bana affedeceksin gibi geliyor.sen seviyorsun anlıyorum ama o seni seviyor mu ki
sevse neden başkasına gitsin aklını başına al sen onunla barışsan ilişkinizi hiç bi şey olmamış gibi sürdürebilecek misin?
bak bi kere affetmişsin bir daha yapma hala diosun ki ya o beni bırakırsaa zaten bırakmış o seni bırakmasa başkasıyla olur muu
kafanı topla seviyorsan uğraş ama üzüleceksin.
rabbim önüne daha iyilerini çıkartsın inşallah unutursun onu hakkettiğin bi sevda yaşarsın:26:

aslaa büyük konuşmak gibi olmasın ama asla affetmem o bir kere olur.ordaki cümlemi yanlış anlamışsın canım o bana bitti derse derken;yani ben kendimce şimdi ona unutamayacağı ders vermeye çalışıyorumya hani önce kalkıpta o bitti derse ne yapsam boş sanki o bitsin dedi diye bende cırpınıyor olurum öle görünmemek için diyorum.yani amacım unutamayacağı.iki kişiyi bir arada görütmenin ne demek olduğunu anlatan bir ders vermek...

canım sen ailesinin gözünde de iyi kalmak iistiyorsun evet bi yönde haklısın ama çoğu erkek anneleri oğulları ne yaparsa yapsın haklı olanı yine oğulları yaparlar onlara hiç suç bulmazlar asıl soruna gelince bence git görüş içinden geldiği gibi davran başklrını hiç araya katma yok birine aşık oldum seni sevmiyorum falan filan hiç deme senden bunu beklemezdim karaktersizmişsin sakın bir daha karşıma çıkma de ve de onun açıklama yapmasına hiç izin verme konuşacak olursa sus artık bundan daha fazla alçalamazdın gözümde de sonra çek git bir daha sana ulaşmasına da izin verme.sakın intikam olaylarına girme kendini daha çok üzersin çünkü

canım evet ailesinin gözünde iyi kalmak isityorum.evet çokkkk öle aile var tabi.ama inan bunlar beni evlatları gibi sayıp onu rezil ettiler kızmaktan ama yüzsüz işte anlamadı.yani onu hiç dinleme mi diyorsun direk oturur oturmaz benmi konuşup içimdekileri boşaltayım yani ?intikam derken bişeler yapmak istiyorum ama bilmemki neyapacağımıda tam bilmiyorum.üzülürmüyüm gerçekten niye üzülürüm sence?haketmiyomu o her pisliği

sen şimdi intikam fikrini aklına koymuşsun ve sinirli lırgın olduğun içinde şu an mantıklı yaklaşamazsın olaya biliyrm ama öyle biri seb intikam alsanda ne içi cız eder ne vicdan yapar ne bişey hatta hala onu umursadığını bile düşünebilir.öyle değil midir zaten umursamasan kırar hattını boşverirsin kırtulduğuna şükredersin senin şu an yapman gereken bence bi mesaj atıp karşılığını bile beklemeden bütün irtibat yollarını kapatman.mesajda güzel günlerin olduğundan uzaklıkla bişeylerin şimdilik değişmiş olduğundan ama tekrar eskinine dönebilcğnden ama artık hiç şansın olmadığından senin gibisini bulmasından zor olduğundan falan bahsedebilrsn yani o güzel günlerinizi aklına getirip hop yok olacaksın ortadan belki öyle dank eder kafaya

kızlar bugün tüm gün tirtir titredimde anca size yazmaya zamanım oldu.benim uzu süreli bir birlikteliğim vardı.şuan ayrı şehirlerdeyiz.okul döneminde beraberdik.beni çok sever ve değer verirdi bende çokca şımarıkca davranıp onu üzerdim ama ses çıkarmazdı neyse böle devam ederken bunun telinde başka kızdan gelen msjı gördüm şokoldum kendini savunmaya çalıştı.benim suçum yok musallat oldu gibi klasik laflar etti.neyse okızla alakasını kestiki zaten kızda malum kızlardandı.sonra aramız bir türlü düzelmedi yanıma gelcekti hatta size soruyordum nasıl davranayım falan diye.neyse bana beni sevdiğini bensiz yapamayacağını benim ondaki değerimi anlatırken meğer başka bir çıktığıda varmış bikaç aydır.ve ben yeni öğrendimm.ikimizide idare ediyoryani.bi arkadaşımdan duydum ki kanıtladıda bişekilde.zaten bi iyi bi kötü davranmasından anlamıştım vardı bişeler..şimdi ben napayım..sevgilim aynı anda başkasıylada çıkıyor.ve bikaçgün sonra yanıma gelecek.ne yapayım geldiğinde bana bunu yaptığına pişman etmek istiyorum..ben onu çok sevmiştimm çok benimle düzelmeye çalışırken nasıl yapar çok üzgünüm kızlar bana öle bişe diyinki onu mahfedeyimmmm

Hala sevgilim diyor yaa .. Halaaaaaa....

aslaa büyük konuşmak gibi olmasın ama asla affetmem o bir kere olur.ordaki cümlemi yanlış anlamışsın canım o bana bitti derse derken;yani ben kendimce şimdi ona unutamayacağı ders vermeye çalışıyorumya hani önce kalkıpta o bitti derse ne yapsam boş sanki o bitsin dedi diye bende cırpınıyor olurum öle görünmemek için diyorum.yani amacım unutamayacağı.iki kişiyi bir arada görütmenin ne demek olduğunu anlatan bir ders vermek...

canım evet ailesinin gözünde iyi kalmak isityorum.evet çokkkk öle aile var tabi.ama inan bunlar beni evlatları gibi sayıp onu rezil ettiler kızmaktan ama yüzsüz işte anlamadı.yani onu hiç dinleme mi diyorsun direk oturur oturmaz benmi konuşup içimdekileri boşaltayım yani ?intikam derken bişeler yapmak istiyorum ama bilmemki neyapacağımıda tam bilmiyorum.üzülürmüyüm gerçekten niye üzülürüm sence?haketmiyomu o her pisliği

o herşeyi hakediyor ama sen onu üzmek istiyorsan bunu onun seviyesine inmeden yap.görüşün normal bir şekilde konuşun sonra sen yaşadığın bu olayı ona şöyle anlat sanki bunlar bi kız arkdaşının başına gelmiş gibi erkek arkadaşının yaptıklarını tek tek bu yolla söyle.baktın hala itiraf etmiyor yüzsüzlüğün de bu kadarı de sen hala benim karşımda nasıl durabiliyorsun bir daha karşıma çıkma de daha önce de dediğim onun konuşmasına fırsat verme ne söyleyecekse içinde kalsın çatlasın :47:

kızlar o bi haftaya gelecek olan sevgilim hala gelmedi desem inanırmısınız.hep bi bahane hep bi neden.ama nedenleride uydurmuyo.gerçekten aksilik üstüne aksilik söylediği şeyler ailevi nedenler.ve bende ailesiyle görüştüğüm için yalan olmadığını biliyorum fakat anladığım kadarıyla bununda işine geliyo.ben napayım kızlar ya çıldırcam.öle sık da görüşmüyoruz tel.de falanda ben yüzyüze konuşayım yüzüne tüküreyim derken iyice alıştırdım sanırım onu başkasına.şuda varki insan bekleyince şukadar bekledim biraz daha bekliyim düşüncelerine giriyorya şuan o haldeyim bende.

Back
X