- 13 Temmuz 2010
- 431
- 0
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ona gelene kadar heyecanla bekliyor havası ver mutlu oluyorsun gibi yap heveslendir onu iyice geldiğinde de 'yoruldun mu taa nerelerden geldin' de sonra da 'hadi şimdi de öteki kıza git biraz daha yorul' sonra da gül arkanı dön git tek kelime söylemesine fırsat vermeden. Arkandan gelmeye de kalkarsa yine gül 'benimle uğraşma beni kaybettin koş git ötekini kaybetme bari' de.Ve bir daha da asla konuşma onunla kendini savunmaya kalkacak ilk yaptığı gibi ona bu fırsatı verme asla. Son sözlerin bunlar olsun.
ayrılmak istiyorum de, sebebini sorduğunda da sen sebebini çok iyi biliyorsun dersin.
lafı uzatma,bağırıp çağırma, sakın ağlama...tek cümleyle ayrılacağını söyle ve arkanı dönüp git.
konuşmak isteyecektir,araya başkalarını sokmaya çalışacaktır sakın geri adım atma
hayatından tamamen çıkar,gururunla dimdik ayakta dur.
Aldatıldığına eminsen o gelene kadar iyi güzel konuş.Yoldayken açma telefonlarını,kızların dediği gibi sana ulaşmasına izin verme.Yüzyüze görüşürsen ne olursa olsun ayrılmak zor olur.
Bildiğinizi ilk başta belli etmeyin burası doğru ama sonrasında yüzüne tükürmek filan hiç bir etki bırakmaz. Hatta işini kolaylaştırır.fikirleriniz gerçekten çok iyi acaba hangisini uygulasam.kızlar yok görüşmek istiyorum zor olcak yüzüyüze evet ama hazırım buna daha nekadar yıprancamki zaten ölü gibiyim.ama hiç etki etmiycek gibi geliyo çünkü diğeriylede aylardır çıktığına göre hiç tınlamadan diğerine koşacaktır gibi geliyo.oyüzden en iyisini bulmayı istiyorum..benim ilk planımda şuydu peki buna ne dersiniz:diyorum görüşeyim hiç bildiğimi belli etmiyim bakayım bana neler zırvalayacak yine hangi laflarla kandırmaya çalışacak bakayım sonrada ağzıma geleni sayayımmm ve yüzüne tükürüp kalkıp geleyim ne dersiniz??hatta sonrasında kızıda haberdar etmek istiyorum bi şekilde muhtemelen oda bilmodur
kızlar bugün tüm gün tirtir titredimde anca size yazmaya zamanım oldu.benim uzu süreli bir birlikteliğim vardı.şuan ayrı şehirlerdeyiz.okul döneminde beraberdik.beni çok sever ve değer verirdi bende çokca şımarıkca davranıp onu üzerdim ama ses çıkarmazdı neyse böle devam ederken bunun telinde başka kızdan gelen msjı gördüm şokoldum kendini savunmaya çalıştı.benim suçum yok musallat oldu gibi klasik laflar etti.neyse okızla alakasını kestiki zaten kızda malum kızlardandı.sonra aramız bir türlü düzelmedi yanıma gelcekti hatta size soruyordum nasıl davranayım falan diye.neyse bana beni sevdiğini bensiz yapamayacağını benim ondaki değerimi anlatırken meğer başka bir çıktığıda varmış bikaç aydır.ve ben yeni öğrendimm.ikimizide idare ediyoryani.bi arkadaşımdan duydum ki kanıtladıda bişekilde.zaten bi iyi bi kötü davranmasından anlamıştım vardı bişeler..şimdi ben napayım..sevgilim aynı anda başkasıylada çıkıyor.ve bikaçgün sonra yanıma gelecek.ne yapayım geldiğinde bana bunu yaptığına pişman etmek istiyorum..ben onu çok sevmiştimm çok benimle düzelmeye çalışırken nasıl yapar çok üzgünüm kızlar bana öle bişe diyinki onu mahfedeyimmmm
Rosencim aklıma ne geldi,o senin yanına gelsin,sonra buluşun,buluşunca onu hiç sallama umursama,sonra da ona deki senden ayrılmak istiyorum de..neden derse senden sıkıldım biz birbirimize göre değiliz,sevmiyorum galiba seni de..çok şasırır hem de şok etkisi yapar..aldatılmayı hiç karıştırma,kendi isteğinle ayrıldığını düşünsün,çok yücelirsin,seni unutamaz
bunu yapmalısın bence ..
en güzel tepki hiç tepki vermemektir..ama yapması çok zordur.. eğer gerçekten acı çeksin istiyorsan çok sakince bağırıp çağırmadan hakaret etmeden ona aldattığını bildiğini söyle..sonrada mutluluklar dile..
yüze tükürme yarabbi şükür diyecek bi insanmış çünkü... yazık tükürüğüne..
ama en başta o yanına gelmeden kızın kim olduğunu öğren..erkek arkadaşınla buluştuğun anda kıza mesaj at..facebooku varsa ordan yada telini bulabilirsen ordan..yani nerden ulaşabilirsen ordan at... sevgilin şu an yıllardır birlikte olduğu sevgilisiyle birlikte de..inanmıyorsan ara konuşturayım falan de.. ondanda ayrılsın..senden ayrılınca ona koşup teselli bulamasın..kalsın ortada öylece..
zaten hayatından çıkıcam çıkmasınada iyi bir ders vererek çıkmak istiyorummm.bu çok ağır bişe çünkü.ve koşupta teselli blmasınada engel olmalıyım ama
işte malesefkiii kızın face.si yok sanırım aradım taradım yok.ve öğrenemiyorum bi türlü kim olduğunu.sadece bunun çalıştığı yerde birinin akrabasıymış onu biliyorum.ama çalışanı bile bilmiyorum kim olduğunu.doğal olarak tel.inide bulmam imkansız.ahhh keşke olsa keşkeeee.orda çalışanların hepsinemi msj atayım napayım herkes bilsin ne mal olduğunu ne dersiniz...
evet buluşcam ama buluşunca nasıl bir tavır sergileyeceğimi bilmiyorum ve öle bişe olsaki dediğiniz gibi koşup teselliyi okızda arayamasa....
sana bunu ispatlayan arkadaşın bulamaz mı..nasıl ıspatladı ki sana
canım yokk bulamaz biliniyomuş zaten azda olsa bi ben bilmiyomuşum.işyerindeki birinin akrabasıymış dedi sadece ama kim olduğu yok
o zaman kesin kabul etmez aldattığını üste çıkar..hatta senin bile kafanı karıştırır.yapmadımı acaba dersin...erkekler profosyenel yalancıdır..,,
netten kimle konuştuğuna bakabilirsin..şifre alabilirsen telinden