• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kez aldatilmak mi ??

Kızlar yaklaşık 1 ay önce eşimin beni aldattığı mesajda yakaladım tabi her nekadar inkar etsede ... 3 senelik evliyim iki çocuğum var elhamdulillah. Neyse herseye yeniden başladık taaa ki geçenlerden Rehberinde bi kadın erkek ismi olarak kayıtlı whatsupp ta kadın resmi var tabi,, yine inkar ediyor yok öyle birseyler tanımıyorum bilmiyorum kim kaydettiği bilmiyorum diyo .. bunu ilk sorduğumda bana siddet gosterdi hatta evden kovdu , sonra sakinlesince ağladı yok öyle birşey diye bilmiyorum bilmiyorum inanmıyorum ona napcam şimdi çok kötüyü:KK42:
allaha sığın bu da geçer elhamdulillah o senin beyin

Kızlar yaklaşık 1 ay önce eşimin beni aldattığı mesajda yakaladım tabi her nekadar inkar etsede ... 3 senelik evliyim iki çocuğum var elhamdulillah. Neyse herseye yeniden başladık taaa ki geçenlerden Rehberinde bi kadın erkek ismi olarak kayıtlı whatsupp ta kadın resmi var tabi,, yine inkar ediyor yok öyle birseyler tanımıyorum bilmiyorum kim kaydettiği bilmiyorum diyo .. bunu ilk sorduğumda bana siddet gosterdi hatta evden kovdu , sonra sakinlesince ağladı yok öyle birşey diye bilmiyorum bilmiyorum inanmıyorum ona napcam şimdi çok kötüyü:KK42:
bir kere affetmek belki doğru evlatların var ama ikincisinide yapacaktır bu kesin,,,huylu huyundan vazgeçmez
onlar aldatmaya,bizler affetmeye devam ettikçee...

acaba konu sahibi de eşini aldatsa eşi sadece Allaha sığınmakla kalır mı dersiniz ? bu nasıl anlayıştır dinimizde evlilerin yaptığı zinanın bile cezası farklıdır, kendi kadınlık değerinizi kendiniz düşürüyorsunuz

ona inanmak istiyorsun sanıyorum, keşke o doğru olsa ancak üzerine yürümesinin hiç bir açıklaması yok ki... çok zor allah güç versin.. üzüldüm...

o telefonu kafasında kırdın mı? hani ben olsam kırardım da ondan soruyorum. boşanacaksın tabiki bu konu seni yiyip bitirir.hem anlamadığım 3 senede nasıl 2 çocuk?ilk aldattığında yine çocuk yapmışsın demekki aldatsada bu adamın istediğini vermişsin. allah yardımcın olsun ne diyeyim.

acaba konu sahibi de eşini aldatsa eşi sadece Allaha sığınmakla kalır mı dersiniz ? bu nasıl anlayıştır dinimizde evlilerin yaptığı zinanın bile cezası farklıdır, kendi kadınlık değerinizi kendiniz düşürüyorsunuz

ironi yapmıştım zaten :cool: kocası aldatmış şiddet görmüş 2. kez yeltenmiş hala napsam diye soruyo ne denir bu kişiye

O nasil bakis acisi? Yarin kadini eve getirse yine beyim deyip oturmasi lazim o zaman. Siz ayni durumda ne yapardiniz ?

ironi yapmıştım ben de :cool: sana da aynı cevabı yazayım bi arkadaş daha demiş. aldatılmış dayak yemiş evi terketmemiş 2. kez adam yine aynı şeyi yapmış napcam diyo ne denir bu arkadaşa ironi yapılır ben de öyle yaptım

ee yani ina
e yani inanamaman kadar normal birşey yok
ayrıca 1 ay da 2. vuakat
ya sineye çek otur ve görmezden gel
ya da kovmasına müsade etmeden çek git
belliki
adam yolunu şaşaırmış
ve şu birkaç cümelelik yazından anladığım tek şey ver
KESİNLİKLE ALDATILIYORSUN
:(

Bir kez affeden ikincisine neden sasirir bilmem.

şaka yapıyor olmalısın
kesin şaka
yok ciddi olamazsın
bu mu yani
beyninizi örümcek ağımı kaplamış tozlanmış bir tozunu aldırın bence

Son düzenleme:
ironi yapmıştım ben de :cool: sana da aynı cevabı yazayım bi arkadaş daha demiş. aldatılmış dayak yemiş evi terketmemiş 2. kez adam yine aynı şeyi yapmış napcam diyo ne denir bu arkadaşa ironi yapılır ben de öyle yaptım

o halde bir önceki mesajım için pardon

O nasil bakis acisi? Yarin kadini eve getirse yine beyim deyip oturmasi lazim o zaman. Siz ayni durumda ne yapardiniz ?
3
ironi yapmıştım zaten :cool: kocası aldatmış şiddet görmüş 2. kez yeltenmiş hala napsam diye soruyo ne denir bu kişiye
Ay ne bileyim bacım herhangi bir adamın 3. Veya 4. Karısı olmak istiyorum diyen üniversiteli tipler türedi. Aklımın sınırlarını zorluyorum onları anlamak için

Aldatanı 1 kez affedersen, 2.ye aldatılırsın. 2 kez affedersen 3. ye aldatılırsın. 3 kez affedersen 4.ye aldatılırsın.. Bu listede bu şekilde sonsuza dek uzar gider. Ne bekliyordun ki, pişman olup bir daha yapmayacağını mı.. Aldatmak tedavisi olmayan hastalık gibidir, bir kere yakalanmışsa bir insan bu hastalığa bir daha kurtulamaz.. Tekrar ve tekrar aldatır.. Ya yarabbi şükür deyip devam edeceksin her defasında, ya da terkedeceksin. Başka yolu yok..

Tamam iste simdi sonuna kadar katiliyorum o yoruma

Tamam iste simdi sonuna kadar katiliyorum o yoruma

Back
X