2 kez boşanmış iki çocuklu erkek....

sadece huzur istiyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
236
93
13
40
Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.

Herkesin kendi tercihi. Sizlik bir durum yok bence.

Düzgün bir evlilik yapabilir de yapamayabilir de. Siz kendi yolunuza bakın, adamın mutluluğu ya da mutsuzluğuyla ilgilenmeyin. Aksi halde mutsuz olan siz olursunuz.

Siz sorunuzu kendiniz cevaplayın. Sizce mutlu olabilir mi? Onu en iyi siz tanırsınız.. Problem kimdeyse bu bosanmalarda o kisinin kapasitesi bellidir, taht degismeyle baht degismez. Siz onu değil kendinizi düsünün, kendi mutluluğunuzu bakın. Gecmis agır gelmis, bir seyler onarılamamıs ki ayrılmışsınız. Bundan sonrası için tek öncelik kendi mutluluğunuz olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…