- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Herkesin kendi tercihi. Sizlik bir durum yok bence.Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
Satılık mısın da kardeş?O maaşla beni alabilir arasın beni söyle
Bir şaka yaptık ama istersem satılıkta olurum tabi seni hiç bağlamazSatılık mısın da kardeş?
Olursun inanırım sdfgjk hayırlı işlerBir şaka yaptık ama istersem satılıkta olurum tabi seni hiç bağlamaz
He heOlursun inanırım sdfgjk hayırlı işler
Ya hiç muhattap olmayın bence
Gerçekten şaka yaptım size üzmek istemedim ama maaşı iyiymiş. Kendi gibi çocuğu olan birini bulabilir ama size kötülük yaptıysa Allah’ından bulsunYa hiç muhattap olmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?