2 kez boşanmış iki çocuklu erkek....

Bu adam bir de 2 kez boşandıysa?
Bu soruya siz cevap vereceksiniz.

Zira bunu yapacak yürek bende yok. Sizde var.

Ben nişan atmıs erkekten bile korkarım.

Benim görümcem boşanmıştı çapsız kocasından. Kadın eğitimsiz cahil ve hasta bir kadın. Ama gelin görün ki toplumumuzdaki kadınların birçoğundan cesur ve gözükara...boşandı çekti gitti. Hem de 2 kızı ile.

Kendisine de her zaman söylerim. Gurur duyuyorum ona bakarken. Seni mi çekeceğim be adam dedi. Gitti boşandı. Mağrur ve başı dik bir kadın gibi.

Biz elimizden geldiği kadar arkasındayiz. El adamina kul köle olacağına en azından annesine ve kardeşine sığındı kadın.

Bu herkesin kulağına küpe olsun. Boşanmış bir türk kadıni ne kadar güçlüyse

Bir türk kadınına kendini boşatabilmiş bir erkek o kadar arıza ve sorunludur.

Aksi ya istisnadır ya da boşanmıs erkektir.

Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
Niye üzülüyorsun bosandigina gore kötü davranan biriymiş.. böyle birinden kurtulduğuna sevinmen lazım..

Bu soruya siz cevap vereceksiniz.

Zira bunu yapacak yürek bende yok. Sizde var.

Ben nişan atmıs erkekten bile korkarım.

Benim görümcem boşanmıştı çapsız kocasından. Kadın eğitimsiz cahil ve hasta bir kadın. Ama gelin görün ki toplumumuzdaki kadınların birçoğundan cesur ve gözükara...boşandı çekti gitti. Hem de 2 kızı ile.

Kendisine de her zaman söylerim. Gurur duyuyorum ona bakarken. Seni mi çekeceğim be adam dedi. Gitti boşandı. Mağrur ve başı dik bir kadın gibi.

Biz elimizden geldiği kadar arkasındayiz. El adamina kul köle olacağına en azından annesine ve kardeşine sığındı kadın.

Bu herkesin kulağına küpe olsun. Boşanmış bir türk kadıni ne kadar güçlüyse

Bir türk kadınına kendini boşatabilmiş bir erkek o kadar arıza ve sorunludur.

Aksi ya istisnadır ya da boşanmıs erkektir.
Ayrıca bu hanıma da tamamen katılıyorum

Normaldir, bende böyle hissederim. Benimki de öyle hemen buldu birini boşanmadan hem de. Yani mantıken bakınca ilgilenmemek ve onunda ilişkisi olabilir denebilir. Ama duygusal bakınca bu kadar mı sevmemiş diye düşünüyoruz. İçimiz acıyor.

Bizde bu yalnızlıktan sıkılıp eş isteyeceğiz. En mantıklısı onunla ilgili hiç bir haber almamak.

Ondan ve çevresinden ne zaman bir haber gelse dibe vuruyorum. Hatta sosyal medya hesaplarına baktığımda da.

Bakmayacagiz, duymayacagiz. Yolumuza bakacağız. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.

Normaldir, bende böyle hissederim. Benimki de öyle hemen buldu birini boşanmadan hem de. Yani mantıken bakınca ilgilenmemek ve onunda ilişkisi olabilir denebilir. Ama duygusal bakınca bu kadar mı sevmemiş diye düşünüyoruz. İçimiz acıyor.

Bizde bu yalnızlıktan sıkılıp eş isteyeceğiz. En mantıklısı onunla ilgili hiç bir haber almamak.

Ondan ve çevresinden ne zaman bir haber gelse dibe vuruyorum. Hatta sosyal medya hesaplarına baktığımda da.

Bakmayacagiz, duymayacagiz. Yolumuza bakacağız. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Hala seviyor musun sen?

Hala seviyor musun sen?

Onca yaşattığından sonra sevgim kalmadı.

Ama içimde yine de şu soru var, yanlış biliyorum ama " Bana vermediği huzuru başkasına verecek mi?"

Ben kurtuldum, napıyorsa yapsın salla diyorum çoğunlukla. Ama sizin gibi arada da geliyor aklıma bu sorular.

Düşünmeye değer mi ? ASLA

Konu sahibi arkadaş buraya yeni üye olmuş. Buna benzer bi başlık daha açmış, onu okumadım ama ordan gelenlerin anlattıkları, konu sahibinin bu başlıktaki cevapları falan hepsini toplayınca mis gibi troll kokuyor. Bu tarz şeyler yaşayanlar illa vardır ama dediğim gibi, arkadaşın verdiği cevaplara bakınca "bu olay" gerçekçi gelmedi.

Ha bi de, bu kadar sıkıntılı ve ezik bir profil çizip buna meslek olarak öğretmenlik verilmesi.. Her gün öğretmen aşağılayan ekşici işi gibi.

Bu da bir fikir.

Back
X