2 kez boşanmış iki çocuklu erkek....

Benim bir tanıdığım var başlığı görünce o aklıma geldi. Adam ilk eşiyle evlendi iki tane çocukları oldu sonra boşandı, çocuklar büyüyen kadar tekrar evlenmedi. Sonra ikinci bir evlilik yaptı ama onunla 1 sene içinde boşandı. 3 sene önce üçüncü evliliğini yaptı 2 yaşında çocuğu var şimdi ve gayet mutlular. Yine bir başka tanıdık o da kadın yine birinciden 2 çocuğu var, ikinci eşiyle çocuklar büyüyünce evlendi kısa sürede boşandı. O da 3 sene önce evlendi şimdi mutlu mesut yaşıyorlar.

Benim bir tanıdığım var başlığı görünce o aklıma geldi. Adam ilk eşiyle evlendi iki tane çocukları oldu sonra boşandı, çocuklar büyüyen kadar tekrar evlenmedi. Sonra ikinci bir evlilik yaptı ama onunla 1 sene içinde boşandı. 3 sene önce üçüncü evliliğini yaptı 2 yaşında çocuğu var şimdi ve gayet mutlular. Yine bir başka tanıdık o da kadın yine birinciden 2 çocuğu var, ikinci eşiyle çocuklar büyüyünce evlendi kısa sürede boşandı. O da 3 sene önce evlendi şimdi mutlu mesut yaşıyorlar.
Burada bir üye daha vardı 3.evliliginde cok mutlu olan keramet 3 de demek ki :KK53:

Size daha önceki aynı adamla ilgili olan konunuzdan bir kaç mesaj alıntıladım. Sizin bunları tekrar baştan sona okumanızı, diğer tüm mesajları da okuyup hatta kendinize not almanızı istiyorum. Karşınızdaki adamın empati yeteneği, vicdanı, vicdani sorumluluğu yok, manipülatif ve yalancı, kendini beğenen biri. Ailesi de öyle. Bakın bir önceki konunuzda da dedim ki adam aile kavramını seri fast food dükkanı gibi görüyor. İki kez evlenip çocuk yapıp ayrılmış. Sorumsuz. Gamsız. Bu adam işkence edecek kurban arar sürekli kendine. Asla yalnız kalmaz.
Kızlar en zoruma gideni ne biliyor musunuz?bebeğim gece rahatsızlanmıştı.zor nefes alıp veriyordu bronşit olmuştu.bunu aradım gece saat 3 gibiydi yakın da oturuyorduk.telefonu kapalı.mecbur ambulansı aradım.sabah oldu bunu aradım.neyse geldi hastaneye. Dönüşte bana diyor ki bir taksi numarası al kaydet onu ara diyor gece ihtiyacın olunca diyor.demiyor ki bir daha tlf kapatmam her zaman ara.falan hak getire.özellikle bu yazdığıma ne dersiniz?
Siz hazır ceptesiniz diye size hiç değer vermemiş, belli ki kendi de bencil, duygusuz biri. Ailesinde memnunsa orada kalsın. Sizin neden bu kadar ezik, güvensiz olduğunuzu anlamadım. Gerek yok. O aileden ve çevreden kurtulun. Halası vs bakmasın, görüşmeyin. Ben olsam önceki eşle de görüşürdüm, bir psikiyatristten randevu alır giderdim. Neden kendime saygım yok, neden böyle biri benim hayatımda diye. Sizin de sevgi, aşk yaşadığınızı sanmıyorum. Farkında değilsiniz ama içten içe öfkelenmenizin nedeni var. Siz kendinize aslında bir uyarı veriyorsunuz. Bilinç altınız artık bastırmaktan coşmuş. Doğum sonrası tahammül edememişsiniz. Adamın ben kendisi dışında kimseyi sevebileceğini sanmıyorum. Ailesi de sürekli poh pohlandığı, onun varlığını tehdit etmeyecek güvenli ortamı. Sosyal olarak da gelişmesini yapamamış biri. Her gün kardeşleri haricinde bir sosyal yaşamı, hayatı yok. Gözünüzde büyütmenizin nedeni sizde de mutlaka değer, güven, emosyonel bağımlılık, ailenizde mesela bir dengesizlik yaşanış olabilirsiniz. Yabancı bir memlekette yalnız hissetmiş olabilirsiniz. Sizin doğum sonrası yanınızda olması gerekirken Mc donalds bayiliği açar gibi üçüncü şubeye yol almış. Eski eşinden ayrılmak istememesi kendisini başarısız görmemek için olabilir.
Böyle kabileler genelde kendilerini başka insanlardan üstün ve mükemmel görüp aslında kimseyle samimi olamazlar. Bunu bildiklerinden sürekli birbirlerini övüp, birbirlerine borçlanırlar. Aralarında yazılı olmayan bir anlaşma vardır, biri hasta olsa herkes orada olmak zorundadır, kimsenin yapmak istemediği şeyleri yaparlar ama en son para mevzusu olduğunda inanamadığınız şekilde herkes birbirine girebilir.
Siz bu insan sürüsünü şöyle düşünün, gerçekten iyi niyetli ve harika olsalar, sizi ezmek yerinde desteklerlerdi, neşelendirmeye güveninizi yerine getirmeye çalışırlardı. Anlamadıkları için yapamadılar.
Bunu anlayamayacak kadar empatiden yoksun, sürekli birbirlerini övmek haricinde, dışarıdan, günlük görüşmek zorunda kaldıkları hiç kimseden takdir göremeyecek insanlar. Kendi içlerinde de sürekli aslında kıyaslama, ezikleme vs vardır.
Her şeyi geçtim de sizin psikolojiniz hiç iyi değil. Sinirlenme vs değil demek istediğim, normal olan sizsiniz ama öyle yıpratılmışsınız ki hala kendinizde suç hissediyorsunuz. Siz sonra fark edeceksiniz bu insanların neler yaptığını. Şehir değişikliği yapın. Annenize rapor alın, bakma sorumluluğunu siz üstlenin, tayin isteyin gidin buradan. Sonra iyi bir psikiyatristten yardım alın ki bir suçlama, kendine zarar vermeden kurtulun. Asıl hasta ruhlular karşıdaki insanlar ama siz onları değiştiremezsiniz.

neden yapamasın neden mutlu olmasin ki?
annemin bir dayisi 4.kez evlendi
insanlar bosandim diye yalniz yasamak zorunda değil.

Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
Benim esim bu aynı benimkide iki defa evlenmıs iki cocuk ben ucuncuyım ettım bir aptallık evlendim benden de bir cocuk var bana ilk dedıgı sey benden ayrılırsan hemen evlenirim. Bende diyorum kim alacak bunu uc es uc cocuk. Benim ki mevkisine guvenıyor.sızın ki evlensede bence yurutemez

Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
Üzüldüm sizin adınıza.artık zor olsada o sayfayı kapatmalısın yoksa huzursuz olursun o masumlara nasıl sevgi huzur vereceksin bu şekilde.boşver eskiye dair hiç bir şeyi kulağına koyma hatta mümkünse kulağını tıka inşaallah dileğinde huzurlu günlere kavuştursun

Benim esim bu aynı benimkide iki defa evlenmıs iki cocuk ben ucuncuyım ettım bir aptallık evlendim benden de bir cocuk var bana ilk dedıgı sey benden ayrılırsan hemen evlenirim. Bende diyorum kim alacak bunu uc es uc cocuk. Benim ki mevkisine guvenıyor.sızın ki evlensede bence yurutemez
Siz 2 eş ,2 çocuk olarak gelmişsiniz sizden sonra ki de 3 eş 3 çocuk olarak gelecek kim alacak bunu derken:))
Sizin gibi mevki severler tabi ki.

Siz 2 eş ,2 çocuk olarak gelmişsiniz sizden sonra ki de 3 eş 3 çocuk olarak gelecek kim alacak bunu derken:))
Sizin gibi mevki severler tabi ki.
Yok ben mevkiden evlenmedim kimsem yok ailem yok kucukken terketmısler benı amcamların yanında istenmeye istenmeye buyudum. Cıkıs olarak gordum. İnsan olsun napayım mevkısını.

Su siteden o kadar cok okudum ki ;”Eşimin bilmem kaçıncı benim ilk evliliğim ..”diye başlayan konu girişleri ve yorumları..

Anladım ki boşanmış erkeklerin çoğu bekar bekar kızlar alıyorlar , bu bekar kızlar sanıyorlar ki adam aşkından bitiyor kendisine .

Evet adamın önceliği sen oluyorsun çünkü adam medeni halin bekar kısmı ile ilgileniyor bir de bakire isen tadından yenilmeyecek kısmı ile .

Bizim saf kzılarımzda,evlenmiş boşanmış hatta bilmem kaç yaş kendilerinden büyük adamların çoluk çocuk ilk eş sorunları ile ömür çürütme hikayelerinin adını aşk koymuşlar .

Su siteden o kadar cok okudum ki ;”Eşimin bilmem kaçıncı benim ilk evliliğim ..”diye başlayan konu girişleri ve yorumları..

Anladım ki boşanmış erkeklerin çoğu bekar bekar kızlar alıyorlar , bu bekar kızlar sanıyorlar ki adam aşkından bitiyor kendisine .

Evet adamın önceliği sen oluyorsun çünkü adam medeni halin bekar kısmı ile ilgileniyor bir de bakire isen tadından yenilmeyecek kısmı ile .

Bizim saf kzılarımzda,evlenmiş boşanmış hatta bilmem kaç yaş kendilerinden büyük adamların çoluk çocuk ilk eş sorunları ile ömür çürütme hikayelerinin adını aşk koymuşlar .
Benim de eşimle aramda 10 yaş vardı canım

Benim de eşimle aramda 10 yaş vardı canım
Yani siz de kusura bakmayın ama nasıl bi eğitimciniz anlamadım nedir yani bu kadar eziklik siliklik, güçsüzlük ;yani bir adama bu kadar muhtaç bagımlı kalmak.

Adam ruhu size hiç ait olmamış en baştan olmamışsınız bu cok bariz yazılarınızdan.Size iyi davranırsa bilin ki çıkarları için.İşte kızına üvey baba getirmeyin felan filan muhabbetlerinden.

Adamda bi özellik olduğundan değil, sizin sevgiye ihitşyacınız olduğundan bu bağlılık; kendinizi güçlü hissetmek de illa bi erkek boyunduruğu altına girmekle olmaz .
Paranız var mesleğiniz var hayat neler getiriyor insana bırakın su adamı adam sevmiyorum diye zaten alenen söylemiş siz ona yapıştıkca iyice antipatik gelmişsinizdir .

Adam çocuğuna karşı bile sorumsuz ,size gece taksi çağır diyebiliyor beni rahatsız etme diyor yani adam sevgi eşiği zaten düşük sorumluluk kapasitesi belli yani bu adam ancak sırtınıza kambur yüreğinize yük.

benim anlayamadığım adam başka bir kadınla evlenmek istemiş falan ve siz hala ailesiyle görüşüyorsunuz.
o ailesi onun destekçisi olmasa demezler miydi oğlum yapma bırakma kızı diye. bence sizin acilen bi destek almanız gerekiyor. bakın böyle zamanlarda kendinize uğraş bulmalısınız arkadaşlıklar edinin gezin eğlenin gidin bi sahil havası alın çocuğunuzla kaliteli vakitler geçirin kitap okuyun film izleyin. çocuğunuzu bu serüvende yıpratmayın. bundan 6 yıl önce biriyle nişanlıydım 19 yaşımda hiç bişey bilmiyordum ailesinden çıkmadım aptal gibi iyi olduklarını düşündüm ve nişanlım olan adi herif bonz tarzı şeyler içerdi hep yalan söyler clublere gidermiş meğer localarda neler neler. bana çok zarar verdi beni taciz etti defalarca tehtit etti beni bırakırsan babana birlikte olduk derim döve döve verir elime seni dedi.
çok korktum. ona sabrettim düğüne 4 ay kala bıraktım onu dayanamadım çok yağmaladı ailesi aradı küfürler etti çok korkuyordum heryerden yazmaya çalıştı küfürler tehtitler... kasımda düğün olucaktı. ve o başkasını buldu o tarihte evlendi. ve evlendiğinde öyle mutlu olmuştum öyle rahatlamıştım anlatamam öyleki mutluluktan ağlamıştım.
neden biliyor musun beni biyerde öldürür kaçırır korkusu vardı çünkü yapardı onda o iğrenç kafa yapısı vardı.
Allah beni kurtardı ondan o gün bugündür işlerim rast gitti.Hamd olsun ki o bizlerin en kudretli kurtacısıdır. nacizane tavsiyem herşeyin bizler için olduğunu düşün ve içini rahat tut uzaklaş kötü üzücü fikirlerinden.
uzun oldu kusura bakma. çocuğuna sarıl. hayata karış.

Yani siz de kusura bakmayın ama nasıl bi eğitimciniz anlamadım nedir yani bu kadar eziklik siliklik, güçsüzlük ;yani bir adama bu kadar muhtaç bagımlı kalmak.

Adam ruhu size hiç ait olmamış en baştan olmamışsınız bu cok bariz yazılarınızdan.Size iyi davranırsa bilin ki çıkarları için.İşte kızına üvey baba getirmeyin felan filan muhabbetlerinden.

Adamda bi özellik olduğundan değil, sizin sevgiye ihitşyacınız olduğundan bu bağlılık; kendinizi güçlü hissetmek de illa bi erkek boyunduruğu altına girmekle olmaz .
Paranız var mesleğiniz var hayat neler getiriyor insana bırakın su adamı adam sevmiyorum diye zaten alenen söylemiş siz ona yapıştıkca iyice antipatik gelmişsinizdir .

Adam çocuğuna karşı bile sorumsuz ,size gece taksi çağır diyebiliyor beni rahatsız etme diyor yani adam sevgi eşiği zaten düşük sorumluluk kapasitesi belli yani bu adam ancak sırtınıza kambur yüreğinize yük.
3.bir kadınla ruhu birleşecek bir adam mı sence?çünkü sürekli ruhsal yönden bütünleşebileceğim bir kadın istiyorum diyip duruyordu

Haftasonu mesela başbaşa bişeyler yapalım diyordum o ise seninle şarj olmuyorum ablamlara gidelim diyordu.
Yani başbaşa vakit geçirip mutlu olacağı biriyle evlenir mi? Çocuğu için bile gece taksi çağır diyen adam?tek başının ayaklarının üstünde dur diyen adam?

benim anlayamadığım adam başka bir kadınla evlenmek istemiş falan ve siz hala ailesiyle görüşüyorsunuz.
o ailesi onun destekçisi olmasa demezler miydi oğlum yapma bırakma kızı diye. bence sizin acilen bi destek almanız gerekiyor. bakın böyle zamanlarda kendinize uğraş bulmalısınız arkadaşlıklar edinin gezin eğlenin gidin bi sahil havası alın çocuğunuzla kaliteli vakitler geçirin kitap okuyun film izleyin. çocuğunuzu bu serüvende yıpratmayın. bundan 6 yıl önce biriyle nişanlıydım 19 yaşımda hiç bişey bilmiyordum ailesinden çıkmadım aptal gibi iyi olduklarını düşündüm ve nişanlım olan adi herif bonz tarzı şeyler içerdi hep yalan söyler clublere gidermiş meğer localarda neler neler. bana çok zarar verdi beni taciz etti defalarca tehtit etti beni bırakırsan babana birlikte olduk derim döve döve verir elime seni dedi.
çok korktum. ona sabrettim düğüne 4 ay kala bıraktım onu dayanamadım çok yağmaladı ailesi aradı küfürler etti çok korkuyordum heryerden yazmaya çalıştı küfürler tehtitler... kasımda düğün olucaktı. ve o başkasını buldu o tarihte evlendi. ve evlendiğinde öyle mutlu olmuştum öyle rahatlamıştım anlatamam öyleki mutluluktan ağlamıştım.
neden biliyor musun beni biyerde öldürür kaçırır korkusu vardı çünkü yapardı onda o iğrenç kafa yapısı vardı.
Allah beni kurtardı ondan o gün bugündür işlerim rast gitti.Hamd olsun ki o bizlerin en kudretli kurtacısıdır. nacizane tavsiyem herşeyin bizler için olduğunu düşün ve içini rahat tut uzaklaş kötü üzücü fikirlerinden.
uzun oldu kusura bakma. çocuğuna sarıl. hayata karış.
sadece ve sadece annesi dedi bırakma iyisini bulamazsın.psikolojisi bozuksa doktora göyür vs...hatta biz boşandıktan sonra bile defalarca demiş oğlum çocuğunun annesi etme birleş diye.sadece annesi açık açık söylüyor oğlunun geçimsiz olduğunu

sadece ve sadece annesi dedi bırakma iyisini bulamazsın.psikolojisi bozuksa doktora göyür vs...hatta biz boşandıktan sonra bile defalarca demiş oğlum çocuğunun annesi etme birleş diye.sadece annesi açık açık söylüyor oğlunun geçimsiz olduğunu

yinede o onun oğlu canım huzur istiyorsan uzaklaş o insanlardan. kendine yeni bi düzen kur. yaşın kaç bilmiyorum ama belki bigün sende birini bulur çok mutlu olursun. içini aydınlat bak ben 4 yıl sonra onu buldum çok huzurluyum çünkü bu sefer seçimimi çok dikkatli yaptım her şeyini izledim ve işe yaradı.
yaşanılan heerşey bizim için çok avantaj :) :)

Back
X