2 Kez Dış Gebelik Geçirenler Acill !!

Canım sen yine bir baktır rahim içine kamera ile histeroskopi yapsınlar birde tüpe baksınlar nedir yani bu iki defa tekrarlamış benimki yapışık tüplerden dolayı olmustu..Benim dış gebeliğide bulamamışlardı..Canım valla yurtdısındayım hekimim durumumu biliyor zaten olursa dış gebelik sadece rahim içinde yanlış bir yerde olabilir onuda anne için hayati tehlike riski yok..benim iki tüpte yok hani tüpler olsa dediğin gibi takip gerekli..o yüzden sadece 1 defa test yaptık 12. Gün 124 cıktı .hekimim sadece kese için çağırdı..kafamızı çok bulandırmak istemedi sanırım,,aslında çok. Merak ediyorum beta hgc nasıl diye ama fazlada düşünmek istemiyorum..Daha çok yıpratıyor o takipler ..kaybedecek birşeyim yok değiştirebileceğimde hiçbirşey yok şu anda ..İnsallah saglıkla bebeğimin kesesini görürüm..Tek dileğim şu anda bu inşallah allahım bu yolda beni sevindirir.. canım sende 3.deneme için Yen'i bir merkezle görüş iyiden iyiye baksınlar durumuna insallah sorunsuz bircsekilde güzel gebeliklerimiz olsun..ve bebeklerimize kavuşalım..:anneadayı::nazar:
Amin inşallah cnm sende kavuşursun bebeğine sağlıklı bir şekilde

Önerebileceğiniz doktor ismi muhakkak vardır arkadaşlar bu dış gebelik konularında bilgili sizlerden dönüş bekliyorum tşk ler.

Muhakkak çevrenizde vardır arkadaş lar, dış gebelik geçiripte gebe kalan doktor ve hastane ismi bekliyorum sizden ricam
Merhaba canim öncelikle cok cok gecmis olsun. Benim yasadiklarim kadarini kimse yasamamistir beterin beteri vardir bunu unutma. Sebebi nedeni belirsiz bir sekilde 4 kere dis gebelik gecirdim yasim daha 23 ama bu yasta yiprandim. 2tüpümde alindi. Tup bebekten baska carem yok. Ilk ikisi 6sar ay arayla igneyle dusuruldu sonra yaklasik 10ay bekledik tekrar gebe kaldigimi ogrendim tekrar bekle bekle gozukecek diye ve sonuc yine husran yine dis gebelik hepsi sag tarafdaydi diye doktor sag tupumu almayi önerdi laparoskopi ile sag tupum alindi ayni zamanda sol tupumun acik oldugunu gayet normal gebe kalacagimi soyledi doktor. 6ay aradan sonra tekrar gebe kaldigimi ogrendim ve bu sefer cok umutluydum ama bu sefer de sola yerlesmisti :( doktor soluda alalim hayati tehlikesi var surekli aynilarini yasama artik tedaviler var tup bebek yaptir o tutar dedi.. uzwrinden 4ay gecti insallah ocak ayinda medicalpark da doktor aynur ersahine tup bebege basliyacagim eger bir sonuc alirsam insallah sanada oneririm

Tşk ediyorum hakkmızda hayırlı sı cnm. Dış gebelik konusunda uZmanlaşmş tanıdığınız doktor yokmu acaba ben bunu merak ediyorum. Başka bi doktora gitmek istiyorum bunun sebebi nedir niye kaynaklanır ard arda dış gebelik
Selam canim sen yazali baya olmus ama umarim okursun yazdiklarimi.. ben 23 yasinda 3yillik evli bir bayanim. 3yilda 4kere dis gebelik gecirdim cok zor bir surec cok kotu bir surc allah dusmanimin bile basina vermesin. Ilk ikisi ilacla dusuruldu (bende hepsi erken farkedildi) 3. Su oldugunda doktor istersen sag tupunu alalim ordan hep dis gebelik olur dedi ( hepsi sagdaydi) kabul ettim.Laparoskopi ile alindi. Ameliyatta sol tupume bakilmis acik ve saglikli oldugu gorulmus. Doktor bana sol tupunden normal gebe kalirsin artik sıkıntısız dedi. 1ay gecmedi ben yine hamile kaldim (bu arada dis gebeliklerimin arasinda 6 sar ay korunduk 1tanesinde 1yil korunduk her nezaman korunmayi biraktik hamile kaldim) cok umutluydum sol tupum acikti diye ama 4.gebeligim de dis gebelikti ve bu sefer soldaydi ilacla da dusmedi sol tupumde alindi. Suan daha bu yasimda 2tupumde yok asla tup bebek yapmadan gebe kalamayacagim. Simdi sen sormussun uzmanlasmis doktor varmi diye. Yok bu konuda kimse bisey bilmiyor nedeni sebebi belli olmuyor:( (asagi yukari 100 doktor ayri ayri yerde beni gordu ozeli de devleti de, hatta ben almanyadan gelin geldim ilk disgebeligimi almanyada gecirdim ORADAKI UZMAN DOKTOR bile tam bir sebep veremedi. Yani demek istedigim bosuna arastirma sanmiyorum sana sebebini soylebilecek birini bulacagini. Ama sunu soyleyim normal olur belki ama ilk tup bebek dene benle ayni hataya dusme cunku bunlar cok zor surecler :(

Back
X