Canım sen yine bir baktır rahim içine kamera ile histeroskopi yapsınlar birde tüpe baksınlar nedir yani bu iki defa tekrarlamış benimki yapışık tüplerden dolayı olmustu..Benim dış gebeliğide bulamamışlardı..Canım valla yurtdısındayım hekimim durumumu biliyor zaten olursa dış gebelik sadece rahim içinde yanlış bir yerde olabilir onuda anne için hayati tehlike riski yok..benim iki tüpte yok hani tüpler olsa dediğin gibi takip gerekli..o yüzden sadece 1 defa test yaptık 12. Gün 124 cıktı .hekimim sadece kese için çağırdı..kafamızı çok bulandırmak istemedi sanırım,,aslında çok. Merak ediyorum beta hgc nasıl diye ama fazlada düşünmek istemiyorum..Daha çok yıpratıyor o takipler ..kaybedecek birşeyim yok değiştirebileceğimde hiçbirşey yok şu anda ..İnsallah saglıkla bebeğimin kesesini görürüm..Tek dileğim şu anda bu inşallah allahım bu yolda beni sevindirir.. canım sende 3.deneme için Yen'i bir merkezle görüş iyiden iyiye baksınlar durumuna insallah sorunsuz bircsekilde güzel gebeliklerimiz olsun..ve bebeklerimize kavuşalım..