2 kez düşük protein s eksikliği

benimde bir düşüğüm oldu sonra kan testi yaptırdık protein s düşşüklüğü çıktı hamile kadıktan sonra kan sulandırıcısı alacaksın dedi doktorum bu şekilde olupta tekrardan sağlıklı bebeği olan var mı?

Bende aynı sorun var iki kere düşük yaptım protein s eksikliği çıktı sizin sağlıklı bir gebeliğini oldu mu

Merhaba bende yeni üye oldum aynı sorunu yaşıyorum iki yıl olmuş siz yazalı .nasılsınız nasıl bi süreç geçirdiniz .bugün aldım sonucumu protein s aktivitesi düşük çıktı

Bende aynı sorun var iki kere düşük yaptım protein s eksikliği çıktı sizin sağlıklı bir gebeliğini oldu mu
Merhaba benimde bugün çıktı sonucum protein s aktivitesi düşük.yaşayan bi çocuğum var üç düşük yaptım.kalp atışı durdu hep ilk çocukta hiç sorun yaşamadım.coraspirin başladı gebelik olunca iğneye başlıyıcaz dedi .size ne dedi dr nuz

Ben şuan hamileyim ama kanamam var düşük riskim var sizin kaç çıktı protein s

Mrb benimde protein s düşüklüğü ve kan pıhtılaşması vardı. Bu tahlilleri yaptırdığım doktor gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamamızı söyledi. Hamile kalır kalmaz hemen iğneye başladım. Çok şükür sağlıklı bir oğlum var 4.5 yasinda.

Acaba protein s nizin değeri kaçtı bende 2 düşük yaotim galiba şuanda düşük yapıyorum yani diktorum ölü gebelik dedi 5haftalik şuan

Acaba protein s nizin değeri kaçtı bende 2 düşük yaotim galiba şuanda düşük yapıyorum yani diktorum ölü gebelik dedi 5haftalik şuan
Bana mı dediniz bilmiyorum ama benim protein S 52.5 idi. Ayrıca 3 genimde pıhtılaşma vardı. (Heterozigot) Hemen iğneye başlamıştım. Çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun. Allah size bağışlasın inş.

Bana mı dediniz bilmiyorum ama benim protein S 52.5 idi. Ayrıca 3 genimde pıhtılaşma vardı. (Heterozigot) Hemen iğneye başlamıştım. Çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun. Allah size bağışlasın inş.
Amin çok sağolun hamile kalmadan mi basladiniz acaba iğne kullanmaya

Amin çok sağolun hamile kalmadan mi basladiniz acaba iğne kullanmaya
Dr. Adet gününe 3-4 gün kala b-hcg (kanda gebelik testi) yaptır demişti eğer değer 10 üzeri ise hemen iğneye baslayacaz dedi. Bende öyle yapmıştım. Gebeliğimi çok çok yeni öğrenir öğrenmez başladım yani. Hamile olmadan başlanmiyor

Dr. Adet gününe 3-4 gün kala b-hcg (kanda gebelik testi) yaptır demişti eğer değer 10 üzeri ise hemen iğneye baslayacaz dedi. Bende öyle yapmıştım. Gebeliğimi çok çok yeni öğrenir öğrenmez başladım yani. Hamile olmadan başlanmiyor
Banada doktor adet 2gun geçince başla dedi tahlil yapıp şimdi ise ölü gebelik dedi hamile kalmadan başlaman gerekiyormuş dedi

Doğumdan sonra da kullandınız mı sürekli devam ettinizmi kan sulandırıcıya benimde protein s değerim 36 gebelikte d dimerim yüksek çıkınca hemotolojiye gittim orda protein s düşük çıktı d dimerim düzene girdi ama tekrar tahlil yapılacak sıkıntı varmı diye ecopirin kullanıyordum ona devam et yada bırak demediler bende sormayı unuttum nöroloji doktorum protein s düşükse ömür boyu kan sulandırıcı iğne kullanmalısın diyor böyle bir sorun yaşadınız mı hemotoloji doktoru bulunduğum şehirde değil soramıyorum

Back
X