Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde bugün çıktı sonucum protein s aktivitesi düşük.yaşayan bi çocuğum var üç düşük yaptım.kalp atışı durdu hep ilk çocukta hiç sorun yaşamadım.coraspirin başladı gebelik olunca iğneye başlıyıcaz dedi .size ne dedi dr nuzBende aynı sorun var iki kere düşük yaptım protein s eksikliği çıktı sizin sağlıklı bir gebeliğini oldu mu
Ben şuan hamileyim ama kanamam var düşük riskim var sizin kaç çıktı protein s
Bana mı dediniz bilmiyorum ama benim protein S 52.5 idi. Ayrıca 3 genimde pıhtılaşma vardı. (Heterozigot) Hemen iğneye başlamıştım. Çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun. Allah size bağışlasın inş.Acaba protein s nizin değeri kaçtı bende 2 düşük yaotim galiba şuanda düşük yapıyorum yani diktorum ölü gebelik dedi 5haftalik şuan
Amin çok sağolun hamile kalmadan mi basladiniz acaba iğne kullanmayaBana mı dediniz bilmiyorum ama benim protein S 52.5 idi. Ayrıca 3 genimde pıhtılaşma vardı. (Heterozigot) Hemen iğneye başlamıştım. Çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun. Allah size bağışlasın inş.
Dr. Adet gününe 3-4 gün kala b-hcg (kanda gebelik testi) yaptır demişti eğer değer 10 üzeri ise hemen iğneye baslayacaz dedi. Bende öyle yapmıştım. Gebeliğimi çok çok yeni öğrenir öğrenmez başladım yani. Hamile olmadan başlanmiyorAmin çok sağolun hamile kalmadan mi basladiniz acaba iğne kullanmaya
Banada doktor adet 2gun geçince başla dedi tahlil yapıp şimdi ise ölü gebelik dedi hamile kalmadan başlaman gerekiyormuş dediDr. Adet gününe 3-4 gün kala b-hcg (kanda gebelik testi) yaptır demişti eğer değer 10 üzeri ise hemen iğneye baslayacaz dedi. Bende öyle yapmıştım. Gebeliğimi çok çok yeni öğrenir öğrenmez başladım yani. Hamile olmadan başlanmiyor