- 28 Mayıs 2025
- 662
- 326
- 18
- 25
Yani parası olsa evlilik için zaten önceliği bedelli olurdu demek ki maaşı da düşükÇok fazla katıldım bu yoruma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani parası olsa evlilik için zaten önceliği bedelli olurdu demek ki maaşı da düşükÇok fazla katıldım bu yoruma![]()
Yaş farkı olsa olsa senin için sorun haline gelirdi.GÜNCELLEME: Konuştuğum kişiye nazikçe kendimi ifade ettim. Onun için yaş farkımız ve boşanmış olmam sorun değildi fakat ben arkadaşımla elti olma mevzusunu istemediğimden dolayı konuşmayı kesmek istediğimi belirttim. Tabi ona sebep olarak bunu söylemedim başka şeyler söyledim. Arkadaşıma anlatmadım henüz. Böylelikle ortada bir sorun kalmadı. Kafam rahatladı bu hususta.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Arkadaşım ısrar etti diye kabul ettim ama hiç gerek yoktu aslında. Şimdiye kadar kendimden 3-4 yaş büyük erkeklerle ilişki kurdum. Kendimden küçük erkekle bir ilişki deneyimim olmadı. Ama akıl yaşta değil başta demişler. 4-5 yaş küçük olup olgun olan çok erkek/ kadın vardır. Hem yaşı, askerliği yapmamış olması, annesinin fotoğrafımı görmüş olması, arkadaşımla ilişkimizin bozulma ihtimali vs bunların hepsini düşünüp rahatça ders çalışabilmek için bu kararı verdim.Yaş farkı olsa olsa senin için sorun haline gelirdi.
Askerliğini yapmamış olması,tecrübesizliği...O konuda fazla etkilememek için yorum yazmak istememiştim ama bence ayakları daha yere basan kendiyle birlikte seni de taşıyabilecek biri olmalı. :)
Senin de zamana ihtiyacın vardı zaten dolayısıyla ben hamleni doğru buldum.Ama yine akışa bırak arkadaşça konuşulabilir bir umut beslemeyecekse veya arkadaşın yine bu konunun üzerine gitmeyecekse.Kafanı karıştıracağını düşünüyorsan boşver.
6.hissim der ki hiç ummadığın bir anda pat diye karşına çıkacak beyaz atlı prensin. :)
Sebep olarak ne söyledin peki ve o ne dedi?GÜNCELLEME: Konuştuğum kişiye nazikçe kendimi ifade ettim. Onun için yaş farkımız ve boşanmış olmam sorun değildi fakat ben arkadaşımla elti olma mevzusunu istemediğimden dolayı konuşmayı kesmek istediğimi belirttim. Tabi ona sebep olarak bunu söylemedim başka şeyler söyledim. Arkadaşıma anlatmadım henüz. Böylelikle ortada bir sorun kalmadı. Kafam rahatladı bu hususta.
Aramızdaki yaş farkının sorun olabileceğini söyledim. Olsun benim için yaş önemli değil ben kafa yapısına bakıyorum dedi.Sebep olarak ne söyledin peki ve o ne dedi?
Belki çok iyi bir çocuktu neden hemen reddettiniz ki? 27-30 yaş çok fark değil. Adam belki çok olgundu. Arkadaşınızla da gerçek dostluğunuz varsa aranız bozulmazdı. Adamdan kötü bir his mi aldınız da hemen bitirdiniz?Bence denenebilirdi. Ama siz daha iyi bilirsiniz.GÜNCELLEME: Konuştuğum kişiye nazikçe kendimi ifade ettim. Onun için yaş farkımız ve boşanmış olmam sorun değildi fakat ben arkadaşımla elti olma mevzusunu istemediğimden dolayı konuşmayı kesmek istediğimi belirttim. Tabi ona sebep olarak bunu söylemedim başka şeyler söyledim. Arkadaşıma anlatmadım henüz. Böylelikle ortada bir sorun kalmadı. Kafam rahatladı bu hususta.
Çok teşekkür ederimArkadaşınızın aklı bir karış havada.
Başlamışsınız, şans verin, ama arkadaşınız gibi hayallere çok dalmayın.
Edir: Güncellemeyi yeni gördüm. Hayırlısı olsun.
Aslında iyi birine benziyordu ona karşı bir çekim hissetmiştim fakat beni arkadaşımla elti olma düşüncesi çok endişelendirdi. Annesinin fotoğrafımı görmüş olmasından dolayı kısa süre içerisinde ilişkiye dahil olma ve bizimle ilgili soru sorma ihtimalleri de vardı. Bana kedisiyle birlikte videosunu atmıştı:) o da benim gibi hayvanları çok seviyor. Ama ben kendimi tam olarak keşfedemedim, çok eksiklerim var. Kendime odaklanmam gerekiyor. Hatta belki o benden daha olgun olabilir çünkü beni kim görse yaşıma şaşırıyor, davranışlarım da çok çocuksu.Belki çok iyi bir çocuktu neden hemen reddettiniz ki? 27-30 yaş çok fark değil. Adam belki çok olgundu. Arkadaşınızla da gerçek dostluğunuz varsa aranız bozulmazdı. Adamdan kötü bir his mi aldınız da hemen bitirdiniz?Bence denenebilirdi. Ama siz daha iyi bilirsiniz.
Yani hiçkimse tam değil bence. Kayınvalide aslında olumlu karşılamış. Çocuk konuşmak istiyor ortada olumsuz bir durum yoktu. He biraz tanırdın baktın sıkıntılı o zaman konuşmayı keserdin. Dahil olsalar nolcak ki cocuk askerde, sen de zaten geçiştirirdinAslında iyi birine benziyordu ona karşı bir çekim hissetmiştim fakat beni arkadaşımla elti olma düşüncesi çok endişelendirdi. Annesinin fotoğrafımı görmüş olmasından dolayı kısa süre içerisinde ilişkiye dahil olma ve bizimle ilgili soru sorma ihtimalleri de vardı. Bana kedisiyle birlikte videosunu atmıştı:) o da benim gibi hayvanları çok seviyor. Ama ben kendimi tam olarak keşfedemedim, çok eksiklerim var. Kendime odaklanmam gerekiyor. Hatta belki o benden daha olgun olabilir çünkü beni kim görse yaşıma şaşırıyor, davranışlarım da çok çocuksu.
Belirsizliğe pek tahammülüm yok ne yazıkki. Zaten anksiyeteden ve kişilik yapımdan dolayı takıntılı düşüncelerim oluyor. Numarasını silmedim, wp hesabı duruyor. Şimdi dahil olmasalar bile, askerliği bitince sürekli soru soracaklardı diye düşündüm:) şimdi böyle daha iyi oldu.Yani hiçkimse tam değil bence. Kayınvalide aslında olumlu karşılamış. Çocuk konuşmak istiyor ortada olumsuz bir durum yoktu. He biraz tanırdın baktın sıkıntılı o zaman konuşmayı keserdin. Dahil olsalar nolcak ki cocuk askerde, sen de zaten geçiştirirdinNe güzel hayvanda seviyormuş.Bana hızlı aldınız gibi geldi kararı ama hayırlısı olsun
![]()
27-29 konuşulacak bir yaş farkı değil ama adamın toy olması problem tabii.Aramızdaki yaş farkının sorun olabileceğini söyledim. Olsun benim için yaş önemli değil ben kafa yapısına bakıyorum dedi.
Kafa yapısı,karakter de önemli elbette ama yaş konusu da önemli benim için. Yine de konuşmamak daha iyi olur diye düşünüyorum beni yanlış anlamazsın umarım deyince " yok ya neden yanlış anlayayım" dedi. "Umarım askerliğin güzel geçer şimdiden iyi yolculuklar dilerim" dedim o da teşekkür etti bu kadar.
ha bu arada numarası wp hesabı duruyor hemen silmek istemedim ayıp olmasın diye. Konuşmayı bitirir bitirmez numarasını silsem üzülebilirdi diye düşünüyorum. "Keşke askerlik öncesi tanışmasaydık, bu beni üzdü ama tuşlu telefon ya da başka telefon kullanabilirsem seninle konuşmayı isterim" demişti.
Bence üzülmemek için kendini korumaya çalıştın, farkında olmasan da ondandı bu acele karar.Belirsizliğe pek tahammülüm yok ne yazıkki. Zaten anksiyeteden ve kişilik yapımdan dolayı takıntılı düşüncelerim oluyor. Numarasını silmedim, wp hesabı duruyor. Şimdi dahil olmasalar bile, askerliği bitince sürekli soru soracaklardı diye düşündüm:) şimdi böyle daha iyi oldu.![]()
Evet artık üzülmek istemiyorum ve kendime güzel bir hayat kurmak için çabalamam gerek.Bence üzülmemek için kendini korumaya çalıştın, farkında olmasan da ondandı bu acele karar.
Bazen kendimi o kadar çok eleştiriyorumki aşağılayacak derecede. Ama elimde değil. Kendimi sevmeye çabalıyorum, değer vermek için yeni şeyler yapmayı deniyorum. Ruhsal olarak mutlu hissederken sonra bir anda bir şeyler oluyor ve yeniden dibe çöküyorum.Az önce e nabızdan baktım psikiyatristimin yanına 2 ay önce gitmişim. Normalde 2 hafta sonra gelmem için bana randevu vermişti ama gitmedim. Çünkü son aylarda çok fazla hastaneye gittim. (Dahiliye, genel cerrahi, endoskopi işlemi yaptırdım vs .) Ailemle yaşadığım için de nereye gitsem soruyorlar. Hastaneye gitsem neyin var, hangi bölüme randevu aldın diye bile soruluyor. Anneme en son psikiyatriye gittiğimi söylemiştim hatta onunla birlikte gittim o gün. Bu aldığın ilaç ne için diye sormuştu. Kilo almak için dedim. Annem okuma yazmayı bilmiyor o yüzden uydurdum bir şeyler. Fakat babam ve kardeşlerim ilaç kullandığımı bilmiyor. İlacım da bitti, eczaneye gidip almam gerekiyor bugün.27-29 konuşulacak bir yaş farkı değil ama adamın toy olması problem tabii.
Sende eski kendimi görüyorum bazı noktalarda; kendine çok eziyet ediyorsun, kendini çok didikliyorsun, iyi olmak için fazla çırpınıyorsun ve başkalarının düşüncelerini gereksizce önemsiyor, insanları kendinden öne koyuyorsun. Su akıp yolunu bulacaktır eninde sonunda. Sen mümkünse uzman desteğini ihmal etmemelisin şu süreçte.
İlaç kullanma konusunda endişelerim vardı ve 4-5 yıl psikiyatriye gitmek istemedim. Gitsem bile sadece bir kere randevu aldım ve ilaç kullanmadım o zamanlar. En son sağ olsun, bir arkadaşımın beni desteklemesiyle ve önerileriyle ikna olup ilaç kullanmaya başladım. Yani o olmasa , aslında ilaç kullanmazdım. Onun sayesinde kafama dank eden çok şey oldu ,geç olsa da.27-29 konuşulacak bir yaş farkı değil ama adamın toy olması problem tabii.
Sende eski kendimi görüyorum bazı noktalarda; kendine çok eziyet ediyorsun, kendini çok didikliyorsun, iyi olmak için fazla çırpınıyorsun ve başkalarının düşüncelerini gereksizce önemsiyor, insanları kendinden öne koyuyorsun. Su akıp yolunu bulacaktır eninde sonunda. Sen mümkünse uzman desteğini ihmal etmemelisin şu süreçte.
keşke ilaç kullanmasaydın verdiğin karardan şüphen olmasın ama cok içinde kaldıysa bu gece istihareye yat sen nerelisin cok merak ettim başta tavırların cok cocuksu geldi biraz sert yapmısom özürİlaç kullanma konusunda endişelerim vardı ve 4-5 yıl psikiyatriye gitmek istemedim. Gitsem bile sadece bir kere randevu aldım ve ilaç kullanmadım o zamanlar. En son sağ olsun, bir arkadaşımın beni desteklemesiyle ve önerileriyle ikna olup ilaç kullanmaya başladım. Yani o olmasa , aslında ilaç kullanmazdım. Onun sayesinde kafama dank eden çok şey oldu ,geç olsa da.