2. kez hamileyim

xanax22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
120
10
Arkadaşlar selam bebeğim 15 aylik ve gebelik testi pozitif cikti beta hcg de öyle. Haftasonu Dr a gidecegim .Hamile olmama başta çok sevindim sonra kaygılar korkular sardı. Ilk bebeğim çok küçük daha. Bana destek olacak kimsede yok. Tek başıma olacağım bu süreçte. Bu durumda olan veya 2 çocuğunun arası az olan arkadaşlar nasıl yaptınız? Eşim çok yipranacaksin aldıralim diyor fakat ben aldırmak istemiyorum.dogurursamda nasıl baş ederim bilmiyorum.lutfen bana fikir verin.

Oncelikle cevabın için teşekkür ederim fluttershy bende öyle düşünüyorum fakat Allah nasip ederse dogumum ilk çocuğumun en hassas dönemine denk geliyor tuvalet eğitimi 2 yaş dönemi vs. Nasıl altından kalkarim bilmiyorum kafam çok karisik

eşin aldıralımmı diyor..o zaman kendine hakim olsaydı..bir cana kıymaktansa..böyle bir adam baba ve eş olmayıda hak etmiyor..:KK12:

Eve sana yardimci olacak birini bulun cnm. Maddiyat cok yetmiyorsa her gun icin, hafta da 2-3gun olarak da alabilirsin. Sana yemek yapar, temizlik yapar haftaici. Haftasonu da esin yardimci olur. Aldirma sakin yavrunu cnm. Allahin emaneti o. Abimle benim aramda yaş bile yok sen dusun :KK66: erken dogmusum da ben. Anneme de cok demusler aldir diye. Annem istemis beni sadece. Simdi beni istemeyenleri de ben istemiyrm cnm.

eşin aldıralımmı diyor..o zaman kendine hakim olsaydı..bir cana kıymaktansa..böyle bir adam baba ve eş olmayıda hak etmiyor..:KK12:

O sadece beni düşünüyor biliyorum .Çünkü iline çok ilgili herseyin yapıyor. Bez değiştirmeye kadar. Sadece sana çok zor olacak yipranacaksin ikiside küçük diyor. Tabiki istiyorum ama en çok sıkıntıyı sen çekeceksin diyor.

Eve sana yardimci olacak birini bulun cnm. Maddiyat cok yetmiyorsa her gun icin, hafta da 2-3gun olarak da alabilirsin. Sana yemek yapar, temizlik yapar haftaici. Haftasonu da esin yardimci olur. Aldirma sakin yavrunu cnm. Allahin emaneti o. Abimle benim aramda yaş bile yok sen dusun :KK66: erken dogmusum da ben. Anneme de cok demusler aldir diye. Annem istemis beni sadece. Simdi beni istemeyenleri de ben istemiyrm cnm.
Sağol canım msjin beni bir nebze de olsa rahatlattı. Eve 15 günde bir bi kadın geliyor şimdilik. Ama o zaman nasıl olur bilemiyorum. Maddi olarak karşılayabilir miyiz. Icin kötü tarafı eşim perşembe işten çıktı. Belirsizlik var. Oyüzden sanırım böyle onunda kafası karıştı.

O sadece beni düşünüyor biliyorum .Çünkü iline çok ilgili herseyin yapıyor. Bez değiştirmeye kadar. Sadece sana çok zor olacak yipranacaksin ikiside küçük diyor. Tabiki istiyorum ama en çok sıkıntıyı sen çekeceksin diyor.
Canım şimdi kardesı doğunca bence tuvalet egıtımı için ısrar etme

Çünkü öğrenmek ıstemeyebılır dikkat cekmek için yada kardesı bezıne yaptıkça oda bez takmak ısteyebılır

Ona bır sure kardesı oldugu için degersız yada ılgısız hıssettırmezsenız oda yavas yavas kabullenır

Mısal bezını ondan ısteyın beraber yıkayın kucuk olanın aklı erınceye kadar onunla ılgılenın zaten kabullenınce ınanın hersey daha guzel olacak

Sağol canım msjin beni bir nebze de olsa rahatlattı. Eve 15 günde bir bi kadın geliyor şimdilik. Ama o zaman nasıl olur bilemiyorum. Maddi olarak karşılayabilir miyiz. Icin kötü tarafı eşim perşembe işten çıktı. Belirsizlik var. Oyüzden sanırım böyle onunda kafası karıştı.
Belkı yenı kapılar açılır üzülmeyin mevlam buyuk bır kapıyı kapatır diğerini açar

Canım şimdi kardesı doğunca bence tuvalet egıtımı için ısrar etme

Çünkü öğrenmek ıstemeyebılır dikkat cekmek için yada kardesı bezıne yaptıkça oda bez takmak ısteyebılır

Ona bır sure kardesı oldugu için degersız yada ılgısız hıssettırmezsenız oda yavas yavas kabullenır

Mısal bezını ondan ısteyın beraber yıkayın kucuk olanın aklı erınceye kadar onunla ılgılenın zaten kabullenınce ınanın hersey daha guzel .

Sanıyorum sende de 2 tane var cnm. Yazdıkların tecrübeli bi annenin ağzından gibi☺ cok mantikli ve olumlu tesekkurler

Evet:)))
Bırı 5 dıgerı 3 bucuk

Şimdi ikiside okulda:)))

İnan bana çok güzel zamanlar gecırdık benımde yardım edecek kımsem yok annem uzakta kayınvalıde destek degıl köstek esim yogun çalısıyor

Ama yılmadan usanmadan mınık olduklarını unutmadan sabırla öğretırsen sonrası cok guzel oluyor

Evet:)))
Bırı 5 dıgerı 3 bucuk

Şimdi ikiside okulda:)))

İnan bana çok güzel zamanlar gecırdık benımde yardım edecek kımsem yok annem uzakta kayınvalıde destek degıl köstek esim yogun çalısıyor

Ama yılmadan usanmadan mınık olduklarını unutmadan sabırla öğretırsen sonrası cok guzel oluyor

Allah bağışlasin çok güzel büyütmüşsün☺ benimde tam tersi kayınvalıde uzakta annem destek degıl köstek.

:KK66:)) hicccc uzulme. Inan kismetiyle geliyrlar.
Bak ben ilk 2 bebegimde karnimda öldukleri icin kaybettim. Oglumda calismalari yapiyoruz esimle :KK66: bi eve geldi dediki firma kapandi, attilar bizi. Mahvoldum. O zaman cocuk meselesine ara verelim dedim. Esim "olmaz. Kesme cocugun önunu. Hersey yoluna girer" dedi. Ertesi gun inan cokkkkk daha iyi bir iş geldi. Meger benim minnakta o sirada zaten karnimdaymis :KK66: iş onun kismetiydi :KK66: ve hic beklemedigimiz bir tazminat ödendi bize diger iş yerinden.

X