2 KEZ KİMYASAL GEBELİK lütfen bakar mısınız

manyakkedi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
250
34
13
24
Kızlar şubatta kimyasal gebelik yaşadım bu ay şuan yine yaşıyorum bundan sonra gebelikler sağlıklı olur mu ne yapmam gerekiyor

Ben yaşadım hatta bir de boş gebeliğim var kimyasal 3 defa sebepleri bulunamadı yani tüm testler yapıldı en son T rahim fendi histeroskopi de oldum ama son bir senedir hala gebe kalamadım artık tüp bebek düşünüyoruz

Kızlar şubatta kimyasal gebelik yaşadım bu ay şuan yine yaşıyorum bundan sonra gebelikler sağlıklı olur mu ne yapmam gerekiyor
Ben 3 kimyasal 1 düşük yaşadım kısa aralıklarla düşükten 4 ay sonra da tekrar hamile kaldım şuan çok şükür sağlıkla ilerliyor düşük veya kimyasal gebelik sağlıklı bir gebelik yaşamayacağınız anlamına gelmez ama öncelikle baba ve anne için yapılması gereken kan testleri var bunları yaptırdıysanız ve genetik bir problem saptanmadıysa içiniz rahat olsun ayrıca stressiz bir ortamda olmaya vitamin almaya da dikkat edin moralinizi yüksek tutun allah en yakın zamanda sizlere de sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

İnşallah teşekkürler

Erkeğe de mi test yapılıyor benim bu konularda pek bilgim yok maalesef
Genetik testi sen ve eşin yapacaksınız canım, bir de eşin de sperm testi versin üroloji bölümünde, ben de bir düşük iki kimyasal yaşadım. Eşimin sperm kalitesinde sorun vardı ameliyat oldu. Şu an doğuma günler sayıyorum çok şükür :) biz de genetik test verdik ben bütün hormon testleri için kan verdim hiçbirinde sorun çıkmadı eşimin de değerleri ameliyattan sonra düzelmiş olmasına rağmen bir yıl sağlıklı gebelik yaşayamadım sonrasında oldu kendiliğinden çok şükür. Hiçbir sorun yoksa bazen de senin vücudun hazır olmadığından vaktini bekliyor. Sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah

Ya da kadın doğum değil de üroloji doktoruna gitsem olmuyor mu kızlar kadın doğuma yakın zamanda randevu bulamıyorum
canım rahim filmini kadın doğum yapıyor, genetik test için de tıbbi genetiğe gitmen gerek üniversite hastanelerinde de yapılıyor diye biliyorum üroloji yapamıyor onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…