- 28 Mayıs 2025
- 317
- 37
- 13
- 25
- Konu Sahibi panikprenses34
Var gibi canim kan vermege git istersen bi bizi de bilgilendir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi canim kan vermege git istersen bi bizi de bilgilendir
Aşırı kalite düşüyor
Acilde verilmiyor artık ama yinede şansımı deniyimVar gibi canim kan vermege git istersen bi bizi de bilgilendir
Evet öyle söyleniyor umarım öyle olmuştur beklemedeyim şimdilikGecmis olsun canim insallah vardir canim doktor kontorlune gidicek misin bidaha bilmiyorum ama kimyasaldan sonra kolaylikla gebe kalindigi soyleniyor
Ozelde verebilirsinAcilde verilmiyor artık ama yinede şansımı deniyim
Bugün akşam gitmeyi düşünüyorum yazarım burayaOzelde verebilirsin
Aynen canim habersar et bizi belirtilerin nelerdiBugün akşam gitmeyi düşünüyorum yazarım buraya
hiçbişey yiyemiyorum hafif çok değil mide bulantısı var bide uyanamıyorum ya bakalım var mı bebişşşşAynen canim habersar et bizi belirtilerin nelerdi
Bu arada bende sprial var ve geçen eşim bişey hissettim battı dedi bende dün kendim baktım ilk defa ve parmağımın ucuna demir bişey battı 2 kere baktım emin olamadım kaymışmışım yani hissetmek mümkün değil diye düşünüyorum böyle bişey başına gelen var mı yada etrafınızda birinin başına gelenAynen canim habersar et bizi belirtilerin nelerdi
İnsallah canim Allah gonlunuze gore versinhiçbişey yiyemiyorum hafif çok değil mide bulantısı var bide uyanamıyorum ya bakalım var mı bebişşşş
Amin inşallahİnsallah canim Allah gonlunuze gore versin
Kan verdin mi canımAmin inşallah![]()
Akşama gidecem yazarım buraya sonucuKan verdin mi canım
İnsalalh vardırAkşama gidecem yazarım buraya sonucu
Gitmedin mi kız dahaAy inşallah ya![]()
Gittim deYok ya gidecem bide sonıç bekleriz![]()
Kız hadi inşallah bende bu ay ovulasyon günümü değerlendirdim. Sat 25 temmuz bat 20 ağustos. Ayın 6sından beri kasık sancım var regl olacakmışım gibi. Bacaklarım ve belim çok ağrıyor uzun yol yürümüşüm gibi. Sürekli idrara çıkıyorum. Geçen aya kadar hep negatifti. Bakalım bu ay ne çıkacakYok ya gidecem bide sonıç bekleriz![]()