2 kez kimyasal gebelik yaşayanlar

Minnak eller

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
3
0
1
37
Arkadaşlar merhaba,
Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Adetim geçtikten 2 gün sonra hcg 36 çıktı, 2 gün sonra da kanamam oldu ve hcg 45 e çıkmıştı tekrar 2 gün sonra hcg 9 düştü. Dr kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi.
Bu ayda 27 aralık adet olmam gerekirken olmadım.
28 idrar testi çift çizgi çıktı.
30 unda kan tahlili hcg 52 çıktı
Ve bugün 2 ocak yani tam 1 hafta geçti hala kanamam yok ama sabah çok şiddetli ağrım ve kramplar oldu. Tekrar idrar testi yaptım ve tek çizgi gözüküyor sizce yine mi kimyasal gebelik geçiriyorum.

Arkadaşlar bugün kanamam oldu kimyasal gebelik sanırım. Bana yorum yapabilecek arkadaşlar varmııı ? Neden 2 kez üst üste olmuş olabilirrrrr

Geçmiş olsun. Kimyasal gebeliğin neden kaynaklandığını bilmiyorum. Ama embriyo sağlıksız olabilir.

Kanama olduğuna göre değer düşmüştür ama yine de siz bilirsiniz

Arkadaşlar bugün kanamam oldu kimyasal gebelik sanırım. Bana yorum yapabilecek arkadaşlar varmııı ? Neden 2 kez üst üste olmuş olabilirrrrr
Bir çok sebebi olabiliyor bazende hiç bi sebebi olmuyor. Zaten doktorun yönlendirir. Cok ilgilenmezse başka bi dr mutlaka görün derim.

Genelde her kdinin basina gelir canim eger problem yoksa kanda pihtilasma kist vs normal birsey bir de zayif sagliksz beslenen cabuk yorulan erkeklerin spermleri de tutunamiyor bazen dolleyemiyor dusuyor norml birsey en azndan hamile kaliyorsun bunu gorebiliyorsn saglksiz embriyoyu vucut atiyor yine de 2 kez arka arkaya olduysa bktr benim 1 tanesk beta yi iyice yukseltmsti hrrsy temz cikti rabbim gonlune gore versn

Genelde her kdinin basina gelir canim eger problem yoksa kanda pihtilasma kist vs normal birsey bir de zayif sagliksz beslenen cabuk yorulan erkeklerin spermleri de tutunamiyor bazen dolleyemiyor dusuyor norml birsey en azndan hamile kaliyorsun bunu gorebiliyorsn saglksiz embriyoyu vucut atiyor yine de 2 kez arka arkaya olduysa bktr benim 1 tanesk beta yi iyice yukseltmsti hrrsy temz cikti rabbim gonlune gore versn
Amin canim senin son durumun ne hamilelik oldumu sonrasinda

Benim 14 Haziran’da tüp bebek transferim oldu betahcg 364 e yükselip düştü yani kimyasal oldu. Temmuz’da kanama oldu. Ağustos ta adetim bir hafta gecikince önceki kimyasala yordum kontrole gittim doktor test istedi ben hiç ihtimal vermedim ama ilk kez tedavisiz 106 çıktı. Yine 2 güne bir test istendi ama ben bu süreçten o kadar çok bunaldım ki hiçbir şeye dikkat etmedim 3 gün sonra merak edip test yaptırdım sonuç 611. İki aşılama üç tüp bebekte bile bu sonuca ulaşamamıştım ama olursa olur dedim kontrole gitmedim teorik bilgim bayağı gelişmiş zaten. Test de yapmayacaktım ta ki bu testten bir hafta sonra hafif kanama başlayana kadar. Bu bir haftada betahcg çıktı mı düştü mü bilmiyorum. Kanamadan bir gün sonra ne olur ne olmaz dış gebelik olursa diye test yaptırdım 192 çıktı. Yani kimyasal. Kanama da arttı yoğun bir şekilde devam ediyor. Doktora da gitmedim. Üst üste iki ay kimyasal gebelik yaşadım. Ama şöyle düşünüyorum kendi kendine de döllenme oluyormuş. Kanama adet zamanı olur derler kimyasalda benimki adetim 17 gün falan gecikince oldu

Bende iki seferdir yasiyorum bu durumu. Ne yaptiniz doktor herhangi bi tedavi uyguladimi tavsiyeniz varmi bu konuda
Merhaba bende geçen ay ve bu ay kimyasal gebelik yaşadım dün akşam kanamam geldi az az devam ediyor.Siz neler yaptınız doktorunuz ne dedi son durumunuz nedir acaba?

Back
X