- 2 Ocak 2019
- 3
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi Minnak eller
-
Teşekkür ederim. Çarşamba günü dr randevum var. Çarşambaya kadar tekrar kan testi yapıp hcg değerinin düştüğünden emin olmalı mıyım?Geçmiş olsun. Kimyasal gebeliğin neden kaynaklandığını bilmiyorum. Ama embriyo sağlıksız olabilir.
Bir çok sebebi olabiliyor bazende hiç bi sebebi olmuyor. Zaten doktorun yönlendirir. Cok ilgilenmezse başka bi dr mutlaka görün derim.Arkadaşlar bugün kanamam oldu kimyasal gebelik sanırım. Bana yorum yapabilecek arkadaşlar varmııı ? Neden 2 kez üst üste olmuş olabilirrrrr
Merhaba, ben de üst üste iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Ocak'ta yazmışsınız, son durum ne acaba hamile kalabildiniz mi?Arkadaşlar bugün kanamam oldu kimyasal gebelik sanırım. Bana yorum yapabilecek arkadaşlar varmııı ? Neden 2 kez üst üste olmuş olabilirrrrr
Bende iki seferdir yasiyorum bu durumu. Ne yaptiniz doktor herhangi bi tedavi uyguladimi tavsiyeniz varmi bu konudaArkadaşlar bugün kanamam oldu kimyasal gebelik sanırım. Bana yorum yapabilecek arkadaşlar varmııı ? Neden 2 kez üst üste olmuş olabilirrrrr
Amin canim senin son durumun ne hamilelik oldumu sonrasindaGenelde her kdinin basina gelir canim eger problem yoksa kanda pihtilasma kist vs normal birsey bir de zayif sagliksz beslenen cabuk yorulan erkeklerin spermleri de tutunamiyor bazen dolleyemiyor dusuyor norml birsey en azndan hamile kaliyorsun bunu gorebiliyorsn saglksiz embriyoyu vucut atiyor yine de 2 kez arka arkaya olduysa bktr benim 1 tanesk beta yi iyice yukseltmsti hrrsy temz cikti rabbim gonlune gore versn
Daha gecen ay asilama yapildi canim yine olmadi cnku hizli hateketli hc cikmadi asilamadan 1 hata snra kanamam.basladi oda tutmadi beklemedeyzAmin canim senin son durumun ne hamilelik oldumu sonrasinda
Anladim canim insallah en kisa zamanda saglikli evlatlarimizi aliriz kucagimizaDaha gecen ay asilama yapildi canim yine olmadi cnku hizli hateketli hc cikmadi asilamadan 1 hata snra kanamam.basladi oda tutmadi beklemedeyz
AmiinAnladim canim insallah en kisa zamanda saglikli evlatlarimizi aliriz kucagimiza
Merhaba bende geçen ay ve bu ay kimyasal gebelik yaşadım dün akşam kanamam geldi az az devam ediyor.Siz neler yaptınız doktorunuz ne dedi son durumunuz nedir acaba?Bende iki seferdir yasiyorum bu durumu. Ne yaptiniz doktor herhangi bi tedavi uyguladimi tavsiyeniz varmi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?