2. Kez kimyasal gebelik

serozi

Mete 11.11.2014
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
816
178
133
arkadaşlar ilkkez ocak ayında 2. Kez de bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu defa beta hcg 953 e kadar yükseldi ama keseyi göremedi dr. Ve düşmeye başladı. Yanlız sebebini araştırmalıyız dedi. Cmt.i randevum var bilginiz varsa paylaşın lütfen. Gen haritasınıza falan bakacağız dedi. Tüp bebekten falan da bahsetti o şokla bir şey soramadım

arkadaşlar ilkkez ocak ayında 2. Kez de bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu defa beta hcg 953 e kadar yükseldi ama keseyi göremedi dr. Ve düşmeye başladı. Yanlız sebebini araştırmalıyız dedi. Cmt.i randevum var bilginiz varsa paylaşın lütfen. Gen haritasınıza falan bakacağız dedi. Tüp bebekten falan da bahsetti o şokla bir şey soramadım
canıım merhaba, konuyu açalı çok olmuş ama merak ettim, ben de 2 kez kimyasal gebelik geçirdim ve bana da kromozom testi falan dendi, sen nasıl bebiş sahibi oldun? ve şu an hamilesin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..nasıl bir yol izledin 2 kimyasal gebelikten sonra?

Bende iki defa kimyasal geçirdim canım genetik testler falan yapıldı hiçbir nedeni bulunamadı üçüncü defa bir sonraki ay nasıl olduğunu anlamadan hamile kaldım mucize gibiydi ve bu defa saglikluydi doktor psikolojik olduğunu söyledi şuan iki aylık kızım var neler yaşadığınızi çok iyi anlıyorum bol bol dua edin insallah anne olacaksınız

morelinizi bozmayın arkadaşlar bende 2 kez üst üste kimyasal gebelik geçirdim doktorum bi kez daha olursa araştırcaz demişti ve kimyasal gebelikten sonra kesinlikle korunmayın daha kolay hamile kalınıyor ve takmamaya calışın allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Back
X