Kimyasal gebelik sonrası düşmeyen beta hcg değerim

kızlar 4 yıllık evliyim. İlk denemimdi. Adetin gecikince beta değeri verdim 24tü 2 gün sonra 17 oldu. Doktor kimyasal gebelik dedi kendi kendine atıcak vucut dedi ve daha o gün kanamam başladı 5 gün kadar sürdü ağrılı yoğun ve pıhtılıydı. Ve bende vucudumun bunu kendi kendine attığınu düşündüm. Fakat tam yumurtlama zamanım kasıklarımda bir sızı oldu ve lekelenme yaşadım. Tekrar doktora gittim ve beta değerim 200 geldi ( bu arada bir daha cinsel ilişki yok yani yeni gebelik söz konusu değil) 2 gün sonra beta değerin 275 ve 6 gün sonra 400 geldi. Yani düzensiz bir artış oldu. Doktorum ultrason kontrolunde hiç bir sey görmedi. Bir doku kaldığını ve onun büyümeye devam ettiğini söyledi ama nerede olduğunu bilmiyoruz dokunun şuan dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bilgi ve fikir verebilir misiniz? Bir aydır psikolojim cok bozuldu.
Merhaba benimde benzer sürecim oldu beta 7yle öğrendim kimyasal sandı doktor takip yapmadı 1 ay sonra 2500 i geçmişti dış gebelikti. Aynı doktorla kalma sakın benimkine kalsa az kalsın ölcektim iğne oldum 2 kere öyle geçti zor ve uzun bi süreç oluyor ne kadar değer düşükken müdahale olsa o kadar kolay oluyormuş canım çok geçmiş olsun 🙏🏻

Merhaba benimde benzer sürecim oldu beta 7yle öğrendim kimyasal sandı doktor takip yapmadı 1 ay sonra 2500 i geçmişti dış gebelikti. Aynı doktorla kalma sakın benimkine kalsa az kalsın ölcektim iğne oldum 2 kere öyle geçti zor ve uzun bi süreç oluyor ne kadar değer düşükken müdahale olsa o kadar kolay oluyormuş canım çok geçmiş olsun 🙏🏻
Çok geçmiş olsun. Beta 7 den sonra pıhtılı bir şekilde regl oldunuz mu?

Çok geçmiş olsun. 3600 olana kadar iğne vs uygulamayı düşünmediler mi bin değerini aşınca
Betam 3600 e kadar nerdeyse 2 katı arttı keseyi görecek değere çıkmasını beklediler maalesef. Ameliyata girenlerden biri arkadaşımdı onunla konuştum iğneyle düşmeyebilir dedi çünkü tüpte baktıklarında kalbi bile atıyordu. O yüzden mecbur ameliyat oldum.

Back
X