Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bende cin 3 hpv tıp 16 var.Eylulun 16sinda leep yapıldı ama bugun öğrendiğime gore lerin tekrar yapılması gerekiyormus.Lezyonlu bölgenin her tarafi alınamamış.Boyle 2 defa leep yaptıran var mı varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
Arkadaşlar bende cin 3 hpv tıp 16 var.Eylulun 16sinda leep yapıldı ama bugun öğrendiğime gore lerin tekrar yapılması gerekiyormus.Lezyonlu bölgenin her tarafi alınamamış.Boyle 2 defa leep yaptıran var mı varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
3 kere bile yaptıranı daha sonra da hamile kalıp bebek doguranını okumuştum eger cerrahi sınır pozitif ise tekarar yapıyorlar diye biliyorum geçmiş olsun
Arkadaşlar leep sonrası cinsel isteksizlik, hissizlik, orgazm olamama sorunları yaşıyor musunuz.. 1 hafta önce leep oldum sürekli int de araştırma yapmaktan yanancı kaynaklarda böyle bişeyler okudum, hissisleşme gibş etkiler oldu mu sizlerde
Merhabalar, bana da 2.kez leep operasyonu yapılması gerektiği söylendi. Benim ilk leep yapılalı 3 hafta oldu ama hala kanamam var 2.yi yaptırmaktan korkuyorum açıkçası. O süreçte neler yaşadınız? Herhangi bir problem oluştu mu acaba?