Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sabır versin canım ben de iki kez kalp atışını duydum kalbi durdu ikisinde de kürtaj oldum. Şubat'ta mucize bir şekilde hamile kaldım ama bugün beta hcg değerim düşüşe geçmiş yarın ilaçla düşürecek doktorum. Sabır dilemekten başka bir şu gelmiyor elimden, Allah sabır versin canım ikimize derabbim bana bu aciyi birdaha yasatma dedim ama kader vardir bir bildigi kanamam acildi ve melegim kardesinin yanina gitti halbuki kalbini duymustum cok aci cok
Çok uzuldum canm tek doktora bağlı kalmasaydin artabilir belkiAllah sabır versin canım ben de iki kez kalp atışını duydum kalbi durdu ikisinde de kürtaj oldum. Şubat'ta mucize bir şekilde hamile kaldım ama bugün beta hcg değerim düşüşe geçmiş yarın ilaçla düşürecek doktorum. Sabır dilemekten başka bir şu gelmiyor elimden, Allah sabır versin canım ikimize de
Amin inşallah canm allah razı olsunRabbim sabir versin cok zor ben 1 kez yasadim Rabbim dusmanima yasatmasin insallah sende benim gibi sonunda kavusursun bebegine
Yok canım ya umut yok artık. Bitti bu hikaye de.Çok uzuldum canm tek doktora bağlı kalmasaydin artabilir belki
Meleginle vedalas canm benim öyle bir şansım olmadı rabbim hiçbir kuluna tasiyamayacagi yük. vermezmis benim 2. Melegim cennette inşallah görmek nasip olurYok canım ya umut yok artık. Bitti bu hikaye de.
Benim de üç tane cennette yavrum var canımMeleginle vedalas canm benim öyle bir şansım olmadı rabbim hiçbir kuluna tasiyamayacagi yük. vermezmis benim 2. Melegim cennette inşallah görmek nasip olur
Gecicek ınan acin aziliyo zamanla ama onun orda olmadığını unutup elin karnına gidiyo ya o çok acıBenim de üç tane cennette yavrum var canım
çokk acııı arkadaşım benim tam 6 tane bebeğim öldürabbim bana bu aciyi birdaha yasatma dedim ama kader vardir bir bildigi kanamam acildi ve melegim kardesinin yanina gitti halbuki kalbini duymustum cok aci cok
Seninde basın sağolsun canm o yüzden burdayız hepimiz birbirimize destek olucaz burda güzel haberler alicazçokk acııı arkadaşım benim tam 6 tane bebeğim öldü
psikolojim bozuk ama rabbim veriyor sabrını ..o kalp atışlarının sesleri kulaklarımdan hiç gitmiyorr
rabbim bana bu aciyi birdaha yasatma dedim ama kader vardir bir bildigi kanamam acildi ve melegim kardesinin yanina gitti halbuki kalbini duymustum cok aci cok
Canm bende insulin direnci ve pihtilasma var biz burda nasıl arkadassak onlarda orda beraberlerdir inşallah canm sağlıklı bebeklerimiz olurCanım Allah sabır versin senin 2 meleğin var cennette benm 1 tane acılar paylasıldıkca azalır bugün bir yakınımın daha 3 aylık bebeği karnında öldüğünü öğrendim çok üzüldüm... Meleklerimizle bulusucaz insaAllah üzülmemek elde değil ama en azından şöyle düşün yalnız değilsin ve umarım bir daha hiç birimiz bu acıyı yaşamayız. Bu arada tsh ına baktır muhakkak benim hipotiroidim çıktı simdi ilac kullanıorum insaAllah bebeklerimizi kucağımıza alırız en kısa zamanda Amin
Sağol canm allah razı olsunallah sabır versin umarım saglıklı bir bebeğiniz olur
aynı gün kaybetmişiz bebişlerimizi canım, benim de kanamayla birlikte düştü daha kesesini görmüştüm oysa, kendisini bile görememiştim :-( bizim de imtihanımız bu şekildeymiş, binlerce şükürler olsunki dünyalar güzeli bi kızım var...tez vakitte atlatırız inşrabbim bana bu aciyi birdaha yasatma dedim ama kader vardir bir bildigi kanamam acildi ve melegim kardesinin yanina gitti halbuki kalbini duymustum cok aci cok
Sağol canm allah razı olsun keşke bu yüzden denk gelmeseydi allah kızına ömür versinaynı gün kaybetmişiz bebişlerimizi canım, benim de kanamayla birlikte düştü daha kesesini görmüştüm oysa, kendisini bile görememiştim :-( bizim de imtihanımız bu şekildeymiş, binlerce şükürler olsunki dünyalar güzeli bi kızım var...tez vakitte atlatırız inş
aynen canım, Allah izin verirse belki doğdukları gün de aynı olur...gerçi ben baya bi süre düşünmicem de ama nasip tabiiikiSağol canm allah razı olsun keşke bu yüzden denk gelmeseydi allah kızına ömür versin
ilaçla nasıl düşürüldü acaba kaç haftalıktı ?Allah sabır versin canım ben de iki kez kalp atışını duydum kalbi durdu ikisinde de kürtaj oldum. Şubat'ta mucize bir şekilde hamile kaldım ama bugün beta hcg değerim düşüşe geçmiş yarın ilaçla düşürecek doktorum. Sabır dilemekten başka bir şu gelmiyor elimden, Allah sabır versin canım ikimize de
5 haftalıktı canımilaçla nasıl düşürüldü acaba kaç haftalıktı ?