2. kez sezaryen doğum yapanlar

lazuribozomata

biri tosbikk, biri balyanakk,, şükürler olsun
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
251
467
103
39
Ankara
Kızlar merhaba...

Bebeğim 8 aylıkken tekrar hamile kaldım.İlk doğumum sezaryen olduğu için kuşkularım ve korkularım var.
Doğuma erken alınma durumu varmış!
Aynı durumda olanlar varsa beni aydınlatabilirler mi?

teşekkürle

Merhaba:)oncelikle allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.ben ikinci bebegimi 6 ay once aldim kucagima.kizimla aralarinda 2 yil var.Bende cok korkmustum cunku bana da 3 yildan evvel yaralarin iyilesmeyecegi ve bu yuzden tehlikeli oldugu vs anlatilmisti.Hic de dedikleri gibi olmadi.Zaten kesiyi ayni yerden atmiyorlar,ondan yana endiseniz olmasin.Erken olur diye bisey demedi bana hic doktorum.Sizin bu asamada yapacaginiz sey kendinizi zorlamamak ve saglikli beslenmek.geri kalan kisminda doktorunuz sizi yonlendirecektir zaten:)iki bebek zor ama cok tatli bi surec.Rabbim yardimciniz olacaktir insaallah:)

Allah razi olsun guzel dilekleriniz ve aciklamalariniz icin, beni cok rahatlattiniz. Zaten kendime sıkıntı etmiyordum cunku biliyorumki stres bebegi etkiliyor.yinede benim gibi yasayanlar varmi neler yasadilar merak ediyorum birde sizin 2 yil gecmis normal bence Allah bagislasin

Evet 2 yil oldu,o acidan yardimci olamiyorum maalesef:)Ama benim bu surecte hep gordugum sey,genellemeleri cok da onemsememek lazimmis:)cogu korku da eskinin imkansizliklarindan kalmis gunumuze.Iyi bir doktor bulduktan sonra sizin icin endise edecek bisey kalmayacaktir insallah.Iyi doktor da durumunuzun vehametinden degil yanlis anlamayin sakin:)Kim istemez ki hamileligini iyi bir doktor takip etsin,dimi:)

hamileliğiniz nasıl gidiyor acaba, benim de 13 aylık bir oğlum var ve yeniden hamile olduğumu öğrendim, merak ediyorum lazuribozomata
Merhaba eski konularima bakinca gordum mesajinizi 1 yil olmus neredeyse. dogumdan sonra buralara baya bi ugramamistim malum 2 bebek olunca internet falan zor sizde dogum yapmissinizdir hayirli olsun görüsürüz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…