• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kez transfer hüsranı

Hepsi normal demek istedim anlıyorum sizi.
Sizi hatırlıyor gibiyim aynı topikte mi denk geldik bilmiyorum ama cokk tanıdık geliyor nickinjz çocuklarinizla musmutlu hayatınız olsun inşallah 🙏

Sizi hatırlıyor gibiyim aynı topikte mi denk geldik bilmiyorum ama cokk tanıdık geliyor nickinjz çocuklarinizla musmutlu hayatınız olsun inşallah 🙏
Eski ismin neydi olabilir valla çok yazdık ettik çocuklardan çok giremiyorum artık :) amin hepimizin olsun inşallah

Eski ismin neydi olabilir valla çok yazdık ettik çocuklardan çok giremiyorum artık :) amin hepimizin olsun inşallah
İlaymilya idi 2021 Aralıkta tedavi olmuş muydun muhtemelen bir topikte denk geldik bende 7 kere denedim biribde denk geldik galiba 😊bende uzun zamandır giremiyorum girsemde ayda bir bildirimlere bakıp çıkıyorum benimde ikizlerim 3 buçuk yaşında hiç fırsat olmuyor girmeye

İlaymilya idi 2021 Aralıkta tedavi olmuş muydun muhtemelen bir topikte denk geldik bende 7 kere denedim biribde denk geldik galiba 😊bende uzun zamandır giremiyorum girsemde ayda bir bildirimlere bakıp çıkıyorum benimde ikizlerim 3 buçuk yaşında hiç fırsat olmuyor girmeye
Evet evet tanıdım canim aynen seninde ikizlerin vardı isminden bildim evet 2021 de de tedaviye başlamıştım 2nci.opuya.

Evet evet tanıdım canim aynen seninde ikizlerin vardı isminden bildim evet 2021 de de tedaviye başlamıştım 2nci.opuya.
Biliyor musun aşırı derecede mutlu oluyorum geçmişte denk geldiğimiz negatif alan kişilerin çocuğu olmuş yada pozitif olmuş haberine seninkiler 2 buçuk yaşında ise o tedavin ne olmuştu negatif miydi Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepsine darısı bu yolda mücadele eden herkesin başına inşallah

Biliyor musun aşırı derecede mutlu oluyorum geçmişte denk geldiğimiz negatif alan kişilerin çocuğu olmuş yada pozitif olmuş haberine seninkiler 2 buçuk yaşında ise o tedavin ne olmuştu negatif miydi Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepsine darısı bu yolda mücadele eden herkesin başına inşallah
Düşük yaptım canim 6 haftalık 2021 de. 2022 yılında da 2 kimyasalim oldu sene sonundaki Aralık tedavim dede ikizlerim tuttu Ocak ayında öğrendim. Evet canim bende çok mutlu oluyorum böyle çok şükür çoğunun oldu düşük yaptım bende birçok kez ama Rabbim saati gelmiş nasip etti.

Son düzenleme:
Düşük yaptım canim 6 haftalık 2021 de. 2022 yılında da 2 kimyasalim oldu sene sonundaki Aralık tedavim dede ikizlerim tuttu Ocak ayında öğrendim. Evet canim bende çok mutlu oluyorum böyle çok şükür çoğunun oldu düşük yaptım bende birçok kez ama Rabbim saati gelmiş nasip etti.
Anladım canım zor zamanlar zor süreçler ama sonu çiçek bahçesi şükürler olsun onları verene rabbim sağ salim hayırlı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah hepsi 🙏♥️🥰

Bir yerlere içimi dökmeye çok ihtiyacım vardı.
Buraya dökmek istedim
29 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim geçen yaz tüp bebek tedavisi gördüm. Öyle umut vaad edildi ki. İlk toplamada embriyolar 5.güne ilerlemedi yumurta kalitemin düşük olduğunu söylediler. Bir sürü vitamin serum vs aldım tekrar toplama oldu. Bu kez 4 tane embriyom oluştu. İkisi transfer edildi kesin gebesin dedi doktor, yapay zekaya göre dedi.
Olmadı.. hemen ardından diğerlerini yapalım bazen vücut yabancı cisim algılıyo dedi. 2 embriyom kalmıştı çözdürürken biri devam edemedi. 1 tane kaldı o transfer edildi. Yine çok kesin konuştu doktor kimyasal gebelik oldu. Değerim düşük çıkmıştı. Dünyam başıma yıkıldı maddi manevi çöktük. Birikimlerimizi bozdurduk ailelerden destek aldık 300 bine yakın paramız gitti.. öyle yorgunumki.. şimdi de eşimde hipertansiyon çıktı eşimde 28 yaşında ne oldu anlamadık ilaç kullanması gerektiği söylendi ilaç kullanıyor, ilaçlar cinsel olarak olumsuz etkilemeye başladı.. ne olacak böyle bilmiyorum.. öyle yorgunumki, kime neyi anlatacaksın, kendimi burada buldum 🥹

Merhabalar hikayeniz benim hikayeme çok benziyor bende 34 yaşındayım tüp bebek aşamasına gelene kadar 3 ameliyat 2 balon tedavisi tüp bebek aşamasına geldim 3 embriyom vardı birisi yaşamadı birisi 3 ay önce transfer edildi tutmadı doktor herşey harika dedi ama tutmadı vücudun yabancı madde görüp kabul etmemiş olabilir dedi emriyoyu bu deneme öncesi farklı bir iğne kullandırdı üstüne transfer öncesi organ naklinde kullanılan bir ilaç daha verdi 8 Ocak da transfer oldum aşırı stresliyim maddi manevi bitiyor insan emriyo da kalmadı pars zaten kalmadı onun dışında midem mahvoldu ilaçlardan transferin şuan 4. Günü hayırlısı hepimizin hakkında
Sonuç ne oldu

Farklı bir doktorla sürecinizi görüşün bence. İlk gebeliklerde vücut tehlike algılıyor ve atmaya çalışıyor fakat bununla ilgili ilaç tedavisi olabiliyor.

Bana gebelik aşısı yaptılar, bağışıklığımı dengelemesi için serum tedavisi yptılar, organ naklinde kullanılan vücudun organı red etmemesi için verilen bir hap ve bağışıklık düşürücü iğne verdiler göbekten çok şükür tuttu. Evet vücut yabancı algılayabilir saldırgan hücrelerinizin varlığına kandan baktılar mı? Bu tarz önlemleri alan bir doktor bulmanızı tavsiye edebilirim ancak
Sizin doktorunuz kimdi acaba

Back
X