• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. KEZ TÜP BEBEK DENEMESİ

cemleyakarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
51
33
38
30
merhaba;
2. kez tüp bebek tedavisine başladım allahın izni ile şuan iğne vuruluyorum yumurta oluşması için bu dönem ve transfer aşamalarında neler yemeliyim siz neler yediniz paylaşırmısınız. şimdiden teşekkür ederm allah hepimizin yardımcı olsun inşallah güzel sonuçlar almayı nasip etsin

Bende ilk tüp bebek tedavime başlıyorum şuan ön hazırlık yumurtalar için ilaç kullanıyorum 15 güne adet görünce iğnelere başlıcam. Çok heyecanlıyım . Nasıl oluyor nasıl ilerliyor zamanın o kadar hızlı akmasını istiyorum ki

benimde ilk denemem de öyleydi cok heyecanlı ve tabi birazda korku vardı çünkü hemen sonucu düşünüyorsun sana tavsiyem hiç düşünme her doktorun tedavi yöntemi farklı nasıl ileryeceğini sana en güzel doktorun söyler :) şimdi söyleyip de kafanız karısmasın ama söyleyecğim tek şey ilaçlarınızı hep düzenli hep saatinde kullanın inşallah hayırlısı olur hakkımız da ne hayırlı ise o olacak

Back
X