• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sürecinde olanlar

eceeylul09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
18
10
3
26
Merhabalar, ikinci çocuğuma tüp bebek tedavisi görüyorum şuan iğne aşamasındayım,eşim yapıyor iğneleri bu hafta içi yumurtalar toplanacak ve 1 ay embriyolar dondurulup bekleyecek büyük ihtimalle Eylül ayında transfer olacağım.. bu süreçte olanlar biraz sohbet edelim

Merhaba canım öncelikle İnşallah gönlünüze göre olur her şey ben de bu yollardan geçtim hatta şu an 2 transferimde hamile kaldığımı öğrendim ve dün bunun kimyasal gebeliği dönüştüğünü öğrendin mi çok üzülüyorum bizi bizden başkası anlamaz bir sürü maddi ve manevi yorgunluk sana tek tavsiyem moralini yüksek tutman ve yememen gereken şeylere çok dikkat etmen gerekiyor hatta Bir ay önceden başla sağlıksız şeyleri bırak ve kulaklarını kesinlikle olumsuz şeylere kapat olacağına inan ve bol bol dua et

Merhaba canım öncelikle İnşallah gönlünüze göre olur her şey ben de bu yollardan geçtim hatta şu an 2 transferimde hamile kaldığımı öğrendim ve dün bunun kimyasal gebeliği dönüştüğünü öğrendin mi çok üzülüyorum bizi bizden başkası anlamaz bir sürü maddi ve manevi yorgunluk sana tek tavsiyem moralini yüksek tutman ve yememen gereken şeylere çok dikkat etmen gerekiyor hatta Bir ay önceden başla sağlıksız şeyleri bırak ve kulaklarını kesinlikle olumsuz şeylere kapat olacağına inan ve bol bol dua et
Dilerim en kısa zamanda güzel haberler almanız dileğiyle,inşallah sizin için de herşey çok güzel olur sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğini🤲🏼🤲🏼💓💓💓

Bende bugün transfer oldum kızlar 🤲🏼 banada dua edin olur mu
Dilerim kolaylıkla ve sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize 🙏🏼

Benimde yumurta toplama işlemim oldu. Amh düşük olduğundan 3 yumurtam vardı. Bir tanesi 3.gün donduruldu. Diğer ikisinin 5. güne ulaşmadığını öğrendim bugün. Moralim çok bozuldu ama kendimizi bırakma lüksümüz de yok. Bu yola girdik sonuna kadar elimizden geleni yapmalıyız.

Dilerim kolaylıkla ve sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize 🙏🏼

Benimde yumurta toplama işlemim oldu. Amh düşük olduğundan 3 yumurtam vardı. Bir tanesi 3.gün donduruldu. Diğer ikisinin 5. güne ulaşmadığını öğrendim bugün. Moralim çok bozuldu ama kendimizi bırakma lüksümüz de yok. Bu yola girdik sonuna kadar elimizden geleni yapmalıyız.
Hiçbir zaman pes etme olur mu ben ilk transferımde kızıma hamıle kaldım ama erken doğumdan kaybettim 1 sene dolunca tekrar başladım kalan ıkı embrıyomu transfer ettirdim rabbım inşallah ikisi yutar sağlıkla ilerler de kucağıma alırım bu sefer 🤲🏼😔

Hiçbir zaman pes etme olur mu ben ilk transferımde kızıma hamıle kaldım ama erken doğumdan kaybettim 1 sene dolunca tekrar başladım kalan ıkı embrıyomu transfer ettirdim rabbım inşallah ikisi yutar sağlıkla ilerler de kucağıma alırım bu sefer 🤲🏼😔
Pes etmek istemiyorum ama çok moralim bozuluyor işte kendi kabuğuma çekilmek istiyorum.
İnşallah kolaylıkla gelsin bebişler 🙏🏼 ne zaman transfer oldu?

Pes etmek istemiyorum ama çok moralim bozuluyor işte kendi kabuğuma çekilmek istiyorum.
İnşallah kolaylıkla gelsin bebişler 🙏🏼 ne zaman transfer oldu?
Bugün oldum ben daha ilk günüm ben pes etmedim sende etme hersey insanlar için bizim için dua etmekten başka çaremiz yok 🫤🤲🏼🤲🏼

Bugün oldum ben daha ilk günüm ben pes etmedim sende etme hersey insanlar için bizim için dua etmekten başka çaremiz yok 🫤🤲🏼🤲🏼
Bugün öğrendim 5.güne gitmesini beklediğim embriyoların gelişmediğini çok sarstı beni çok umutlanmıştım. Ama haklısın pes etmek yok 😊
Yaaa daha bugün mü 🫠 Kolaylıkla gelişsin büyüsün, sağlıcakla kucağına al inşallahh 🙏🏼❤️

Bugün öğrendim 5.güne gitmesini beklediğim embriyoların gelişmediğini çok sarstı beni çok umutlanmıştım. Ama haklısın pes etmek yok 😊
Yaaa daha bugün mü 🫠 Kolaylıkla gelişsin büyüsün, sağlıcakla kucağına al inşallahh 🙏🏼❤️
Amin çok teşekkür ederim 🤲🏼😊😊😊

Merhaba kızlar bende bu ay ki Regl ile birlikte başlayacağım inşallah doktor 15 gün önce Estrofem başladı bugün Regl günüm ama olmadım hala. Amh 0.92 benimde yumurta kalitesinde sıkıntı var Fsh ve lh genetiğinde de bazı genler varyant çıktı. İlaçtan sanırım gecikme olacak gibi ama kasık ağrım ve göğüslerde bayağı şişme ve hassasiyet var normalden daha fazla hissediyorum. İlacı kullanan oldu mu böyle etkileri var mıdır birde bekliyorum ya tedavi için ondan heyecan yaptım sanırım birazda 😊

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız benimde 7. Günüm 5.gün dondrulmş emriyo soğukmaldım sık sık hapşırıyorum hiç bir bellirti yok ara ara kramplar haricinde pek umudum kalmadı gibi 🥺 28 kan testi vercem hayırlısı bakalım inşallah korktuğum başıma gelmez😔

Back
X