• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Kez tüp bebek transferi

Aydaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
18
Bugün 2. Kez oldum ilkinde taze transfer olmuştum bu sefer ikinciyi oldum donmuş embriyoydu kalitesi 3bb di sabah çözündü ve doktorum kalitesi artmış dedi normalde 5.gyn embriyosu 3bb den 4 bb ye çıkmış harika bişi bu dedi yaşayan var mı böyle bi durum iyi mi sizce

Bugün 2. Kez oldum ilkinde taze transfer olmuştum bu sefer ikinciyi oldum donmuş embriyoydu kalitesi 3bb di sabah çözündü ve doktorum kalitesi artmış dedi normalde 5.gyn embriyosu 3bb den 4 bb ye çıkmış harika bişi bu dedi yaşayan var mı böyle bi durum iyi mi sizce
Tabiki iyi sonuçta gelişmeye devam ediyor demek. İnşallah tutunur sana. Sağlikla kucağına alırsın.

Dondurulmuş embriyo olacakmış bana da
Bu ay yeni başladım bana dondurulmuş olunca sürecin ne kadar uzayacagini az çok anlatabilir misiniz 2 3 aylık bir süreç mi sonuca ulaşmam?

Back
X