2.kez tüp bebekle anne olan varmı aranizda arkadaşlar?

ilkgozagrim06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
251
260
73
36
3.tüp bebeği deneyeceğiz 2.tutmuştu ama kaybettik Rabbimden umut kesilmez ama merak ediyorum 2.3, tüp bebek denemeleri tutan arkadaşlar umut olun bana tedavi öncesi.tutmamasından korkuyorum bi taraftan da bebeğimi 5 ay önce doğduktan sonra kaybettim anne olup teselli olmak istiyorum hayırlısıyla..

Ne sordugunu tam olarak anlamadim ama anladigim kadariyla cevaplayayim. 1 tuo bebek negatif. 2. Tup bebekle olan simdi 2 yasjnda bir kizim var. Suan 3. Denemedeyim 5 gun sonra kan testim var ama olumsuz gibi

Ne sordugunu tam olarak anlamadim ama anladigim kadariyla cevaplayayim. 1 tuo bebek negatif. 2. Tup bebekle olan simdi 2 yasjnda bir kizim var. Suan 3. Denemedeyim 5 gun sonra kan testim var ama olumsuz gibi
İnş pozitif sonuç alırsın Cnm rabbim umudunu boşa çıkarmasın.işte pozitif olursa duymak istediğim cvp olacak ben 3.yu deneyecegim ocakta o yüzden sordum teşekkür ederim iyi haberlerini okurum inş buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…