2. Tüp bebek tedavisi

Kizlar ilk deneme de negatif aldıktan sonra ikinci transfer icin ne kadar bekletiyor dr.lar hemen diger ay yaparlar mi bir kac ay beklerler mi?
Benimde ilk transferim haberini negatifi aldıktan sonra yine başladık hazırlanmaya adetimin bitimi diğer adetimin başıyla beraber. Ama bu seferde Rahim içinde sıvı birikmesi olduğu için transfer günü hastaneden boş döndüm. Çünkü ilaçlar yüzünden çok nadirde olsa sıvı birikiyormuş. Hormonlar yüzünden ?! Bence 2 ay dinlenip öyle başla nacizane tavsiyem 🥰

Kizlar ilk deneme de negatif aldıktan sonra ikinci transfer icin ne kadar bekletiyor dr.lar hemen diger ay yaparlar mi bir kac ay beklerler mi?
Ben ilk negatifi aldıktan sonra doktorum dondurulmuş embriyo transferi için hemen diğer ay işleme başlayabiliriz demişti. Ama ilk deneme olunca insan ilk denemede olacak diye kendini hazırlıyor sonra negatif görünce moralin bozuluyor. Ben de kendi isteğimle 2 ay bekledim. Ama beklemeden de devam edebilirdim. Doktorum öyle söylemişti yani

Merhaba ben de çok benzer zamanlarda benzer şeyleri yaşadım. 18 ağustosta transfer oldum, test günümü bekliyorum. Çok heyecanlıyım. Sizin pozitif sanırım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah 💓

Merhaba ben de çok benzer zamanlarda benzer şeyleri yaşadım. 18 ağustosta transfer oldum, test günümü bekliyorum. Çok heyecanlıyım. Sizin pozitif sanırım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah 💓
Yaa inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız pozitif görürsünüz 🥲 kaç ay ara verdiniz birde transferden önce neler yapıldı sizde genetige gönderdiniz mi

Yaa inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız pozitif görürsünüz 🥲 kaç ay ara verdiniz birde transferden önce neler yapıldı sizde genetige gönderdiniz mi
4 ay ara verdim. Ekstra bir şey yapılmadı geçen seferki protokolün aynısı. Genetiğe gönderdim ben bir kez kaybedince en azından yapabileceğim her şeyi yapmak istedim. Gerisi allahtan tabi ama süreç çok stresli geçiyor. Amin inşallah Allah razı olsun ☺️🌸

4 ay ara verdim. Ekstra bir şey yapılmadı geçen seferki protokolün aynısı. Genetiğe gönderdim ben bir kez kaybedince en azından yapabileceğim her şeyi yapmak istedim. Gerisi allahtan tabi ama süreç çok stresli geçiyor. Amin inşallah Allah razı olsun ☺️🌸
Bende Eylül'de olmayı düşünüyorum rabbim izin verirse çok heyecanlıyım bende dua edin..iyi yapmışsınız herşey gönlünüzce olsun peki embriyo glue yaptırdınız mı

Bende Eylül'de olmayı düşünüyorum rabbim izin verirse çok heyecanlıyım bende dua edin..iyi yapmışsınız herşey gönlünüzce olsun peki embriyo glue yaptırdınız mı
Aminn hepimiz için inşallah. İyi yapmışsınız Allah’ın izniyle inşallah güzel sonuçları alacağız çok emek veriyoruz 🙏 evet ben geçen sefer de yaptırmıştım

Sonuç belli oldu mu canım ne olur bize güzel haber ver😢
Merhabaa. Çok özür diliyorum mutluluktan yazmayı unutmuşum 🥹 Allah’a çok şükür pozitif 🌸 her an Allah’a dua ediyorum rabbim benim gibi bekleyen herkes güzel haberler alsın, çok isteyen herkes evladını kucağına alsın sağlıkla diye. Çok çok dua ediyorum. Allah’ın izniyle siz de bana güzel haberler vereceksiniz 😍

Merhabaa. Çok özür diliyorum mutluluktan yazmayı unutmuşum 🥹 Allah’a çok şükür pozitif 🌸 her an Allah’a dua ediyorum rabbim benim gibi bekleyen herkes güzel haberler alsın, çok isteyen herkes evladını kucağına alsın sağlıkla diye. Çok çok dua ediyorum. Allah’ın izniyle siz de bana güzel haberler vereceksiniz 😍
Yaaaa ağladım 😢amin inşallah çok teşekkür ederim sizin adınıza çok mutlu oldum ne olur banada dua edin ismim Ebru 😭Beta kaç çıktı ikinci kanı verdiniz mi

hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Bizim için de dua edin ne olur geçen sene ilki negatifti sonra doğal yolla hamile kaldım gelişimi durdu yaş 41 geçen hafta transfer oldum negatif. Bunlar genetik yapılmamıştı tek umudum iki tane genetik test için gönderdik inşallah benimde biri sağlıklı gelir en az ve olur bu sefer 🙏

Türbedeyim. M MugeeA D diygusalhatun İkiniz için de özellikle ve isteyen herkes için çokça dua ettim. Allah dualarımızı geri çevirmesin gönlümüzdekini hayırla ve kolaylıkla nasip etsin inşallah 🥹💓

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    97,7 KB · Görüntüleme: 2
Çok duygulandım Allah razı olsun sizden Allah’ım tez zamanda nasip

Çok duygulandım Allah razı olsun sizden Allah’ım tez zamanda nasip etsin bizede 🤲
Aminn, en kısa zamanda hayırla, kolaylıkla ve sağlıkla inşallah.
Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallah daha önce bir kaybım var 🙏

Back
X