2.kez

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhaba,
Konuyu cinsellik kısmına açamadım buraya yazıyorum.
1 gece içinde 2.kez cinsel ilişkide, ilişki sırasında erkeğin birden sönmesi nedendir sorun mudur. Ki çok istekliyken bi anda bu oluyorsa ve ilişkiyi bırakıyorsa. tecrubeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba

Bunun neden olduğu ile ilgili bir sonuca varmak için daha önce olup olmadığı, olduysa ne sıklıkta olduğu gibi etmenler önemlidir. Fakat kaba olarak maddeleyecek olursak şöyle sıralayabilirim:

-Psikolojik etmenler
-Partnerde istenmeyen koku, davranış, hareket
-Hormanal sorunlar (testesteron seviyesi düşüklüğü)

Merhaba

Bunun neden olduğu ile ilgili bir sonuca varmak için daha önce olup olmadığı, olduysa ne sıklıkta olduğu gibi etmenler önemlidir. Fakat kaba olarak maddeleyecek olursak şöyle sıralayabilirim:

-Psikolojik etmenler
-Partnerde istenmeyen koku, davranış, hareket
-Hormanal sorunlar (testesteron seviyesi düşüklüğü)

çok istekliyken bir anda oldu ve ilk kez olmuyor. 2.ilişkide daha önce de olmuştu

Normal tabiki.Eşim de diyor ilkinde gözüm hiçbirşey görmüyor çok istekli oluyorum.Ama ikincisinde dikkatim dagılıyor.Sende istek göremiyorsam benim de kaçıyor diyor.Çok normal bence.

Sirf onlar boyle olmasin diye zaten bi cok kadin yatakta kendi gibi olamiyor bence, numara yapiyor bence.. erkekler sesten vs etkileniyor ya ha bire bagirip duruyo kadinlar yazik.. biraz daha fazla bagirsaydin :-)

Back
X