2.kez

Şimdi bunu burada sordun da ne geçti eline okudum yorumları hiç kimse yardımcı olamamış dua etsek dua edilecek konu değil,fikir beyan etsek bana ne sizin mahreminizden ki problemsiz bir ilişki varmış ikincisi problemliyse bize ne?

İlk ilişki ne kadar sürüyor? Eğer kısaysa yani 10 dakikadan az o zaman tatmin olmuyor olabilir ikinciyi istemesi ondandır, ama boşaldığı için ikinciye enerji kalmıyordur. İlk ilişkide sorun yokmuş madem süreyi uzatmayı deneyin, ikinizde tatmin olana kadar böylelikle ikinci ilişkiye gerek kalmaz.

Ben de bunu çok merak ettim. Evli bir kadının sorduğu soruya bak! Ya arkadaşım hiç mi bir şey öğrenmedin? Ne kadar saçma işler!

Akla gelen her konuda başlık açılıyor artık.
Ben bu arkadaşa pek inanmadım çünkü kısa zaman önce açtığı konuda yeni biriyle tanışmıştı, bizde ne güzel bu sefer mutlu olursun insallah demiştik. Bizi kekliyor burda sanırım

Ben bu arkadaşa pek inanmadım çünkü kısa zaman önce açtığı konuda yeni biriyle tanışmıştı, bizde ne güzel bu sefer mutlu olursun insallah demiştik. Bizi kekliyor burda sanırım
Kesinlikle öyle zaten, amacı farklı. Büyük ihtimalle erkektir.

fizyolojiktir, istekle alakası yok, rahat ol:KK53::KK53:
şimdi ohoo 2 de bişey mi diyenler çıkabilirdi ama konu taşınmış:KK48:

Back
X