• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kimyasal gebelik 2 kürtaj

Rahim filmi çekildi mi? Histereskopi yapıldı mı?

Bende bayıltıldım kürtaj esnasında hiç bir şey hissetmedim ama kürtaj olmayı beklerken ağrıdan acıdan defalarca bayıldım çok çok ağrıyordu karnım
Benim de ağrım oldu ama o denli değildi diyorum ya benim acı eşiğim biraz fazla yüksek 2. Kürtajımda beklemeyi önermedi o yüzden doktorum ağrın oluyo anlamıyosun dedi

Benim de ağrım oldu ama o denli değildi diyorum ya benim acı eşiğim biraz fazla yüksek 2. Kürtajımda beklemeyi önermedi o yüzden doktorum ağrın oluyo anlamıyosun dedi
Her beden ayrı bir dünya gerçekten. Rabbım hepimize kolaylıklar versin inşallah. Cevaplar için çok teşekkür ederimm

Her beden ayrı bir dünya gerçekten. Rabbım hepimize kolaylıklar versin inşallah. Cevaplar için çok teşekkür ederimm
Ben teşekkür ederim çok geçmiş olsun rabbim gönlümüze ferahlık versin miniik mucizeleri de tez vakitte kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar 2024 yılının ekim ayında hamile kaldım çok heyecanlı bi şekilde kan verdim ama kimyasal gebelik denildi bir sonraki ay tekrar hamile kaldım o da kimyasal gebelikti bir sonraki ay tekrar hamile kaldım bu sefer tutundu. 6+4 de kalp atışını duydum 2 gün sonra kan sonuçlarımı göstermeye gittim doktora bi kez daha bebeğe bakalım dedim baktığında kalbi durmuştu kürtaj oldum. 3 ay bekleme süresi verdi rahim toplasın diye bekledim sonra hsg çektirdim ve rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim ameliyat oldum ameliyatı olduğum ay bi daha hamile kaldım bu seferde sağlıksız gebelik denildi kürtaj oldum. Ramotoloji, tıbbi genetik, hematoloji, kadın hastalıkları, endokrinoloji bölümlerine gittim kanımda pıhtılaşma bozukluğu çıktı düşük düzeyde hamile kalmayı düşündüğüm an başlamam lazımmış. Önümüzdeki ay doktorum tedavi planlıcaz dedi dua edin bana lütfen. Kadın doğum doktoruna döndüm sorularınız varsa sorun lütfen.
Aynı dert den bendede var en sanki hamileleiğimde kullandığım kan sulandırıcı iğne kullandım halde yine 6 haftada kaldı kalbinin sesini duymadım hiç

G
Tıbbi genetiğe gittin mi
Gittim orası sadece yatkınlık çık dört kere oldu hamilelik en son hem hap hemde iğne kullandım ama yinede gelişmedi artık sağ ne yapabilirim diye düşünüyorum

T
Tıbbi genetiğe gittin mi
ıbbı genetikte bir sorun çıkmadıysa eomatolojiye gönderdi kadın doğumcu orda bihastalık var kan pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili orda bi sadece bir değerim çok yüksek çıktı ve o olabilir diye hamile kalır kalmaz başladım bütün tedavimi gördüm ama yok olmadı yine

T

ıbbı genetikte bir sorun çıkmadıysa eomatolojiye gönderdi kadın doğumcu orda bihastalık var kan pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili orda bi sadece bir değerim çok yüksek çıktı ve o olabilir diye hamile kalır kalmaz başladım bütün tedavimi gördüm ama yok olmadı yine
Hsg yapıldı mı

A
Tıbbi genetiğe gittin mi
caba daha nereye gidebilirim hemotoloji riskli gebelik bölümü romatoloji başka genetik bölümü yinede kayıp yaşıyorum ve kürtajdan sonra iki sene falan hamile kalamayıp o şekilde tekrar kalıyorum bi umutla o da olmuyor

A

caba daha nereye gidebilirim hemotoloji riskli gebelik bölümü romatoloji başka genetik bölümü yinede kayıp yaşıyorum ve kürtajdan sonra iki sene falan hamile kalamayıp o şekilde tekrar kalıyorum bi umutla o da olmuyor
Bi doktor bana hormonal durum çok önemli demişti tsh insülin direnci bile etkiler demişti ilaç başlamıştı

Hormonlarım normal çıkıyordu ama hamilelikte hiç bakılmadı anlamıyorum o kadar riskli durumdayım ama yinede doktorlar önemsemiyorlar devlete gidiyorum acaba özel iyi ilgilenirmi

Anlamadım nasıl yani hamile kalınca be yapmam gerekiyor
Hamile kalmayı planladığın an yani korunöayı bıraktığın an başla kan sulandırıcıya demişlerdi bana. Tsh değerim çok yüksekti onun içinde ilaç başladı aynı zamanda insülin direncim de yüksekti bu hormonlarda düşük yapar demişti

Ben
Hamile kalmayı planladığın an yani korunöayı bıraktığın an başla kan sulandırıcıya demişlerdi bana. Tsh değerim çok yüksekti onun içinde ilaç başladı aynı zamanda insülin direncim de yüksekti bu hormonlarda düşük yapar demişti
kullanıyordum zaten hamilelikten önce sadece iğneyi kullanmıyordum oda Hamile kalınca kullandım ce hormonlarımdan bakılmadı bundan sonrası için Allah izin verirse artık hamile kalıp kalmamaklada çok kararsızı yaşımda geçiyor otuzbir yaşındayım ve 6 senedir böyle

Ben

kullanıyordum zaten hamilelikten önce sadece iğneyi kullanmıyordum oda Hamile kalınca kullandım ce hormonlarımdan bakılmadı bundan sonrası için Allah izin verirse artık hamile kalıp kalmamaklada çok kararsızı yaşımda geçiyor otuzbir yaşındayım ve 6 senedir böyle
Aşılama ya da tüp bebek denediniz mi

Aşılama ya da tüp bebek denediniz mi
Aşılama denedim olmadı zaten tüp bebekte olsa aşılamada olsa benek vardı oluştu ama kalp atışı yok anti beta pozitif benim Buda bağışıklık la ilgili be beneğin beslendiği damara kan çok pıhtılı atım bebeğin beslenmesini engelliyor yani benim kanımla ilgili bi sorun bu

Back
X