2. Kimyasal gebelik :(

kahvelimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
54
21
3
30
Merhaba . Ben 2 senedir tedavi görüyorum . Herhangi bir sorunumuz eşiminde benimde yok . Çatlatma , hsg ve aşılama sonucu hüsran . Eylül 2022 de aşılamadan sonra biraz beklemek istedim ve bu ay hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim . Adetim 3 gün gecikmişti test yaptım ve hemen kan verdim 114 çıktı . İki gün sonra 284 çıktı . Bu sabah kanamam başladı tekrar kan verdim 248 e düşmüş . 1 sene önce kimyasal yaşamıştım zateb . Şimdi tekrar bir kimyasal yaşadım . Benim gibi 2 kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında ne tür tedavileriniz oldu veya tekrar doğal yolla hamile kalan varmı ? Bana umut olursanız sevinirim

Merhaba . Ben 2 senedir tedavi görüyorum . Herhangi bir sorunumuz eşiminde benimde yok . Çatlatma , hsg ve aşılama sonucu hüsran . Eylül 2022 de aşılamadan sonra biraz beklemek istedim ve bu ay hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim . Adetim 3 gün gecikmişti test yaptım ve hemen kan verdim 114 çıktı . İki gün sonra 284 çıktı . Bu sabah kanamam başladı tekrar kan verdim 248 e düşmüş . 1 sene önce kimyasal yaşamıştım zateb . Şimdi tekrar bir kimyasal yaşadım . Benim gibi 2 kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında ne tür tedavileriniz oldu veya tekrar doğal yolla hamile kalan varmı ? Bana umut olursanız sevinirim
Canım bizde ilk evlendiğimden beri korunmadık ilk yıl kimyasal olmuştu 2021 yılı beta 225 le öğrenmiştim düştü bir yıl 2022 Mart ta normal gebelik oldu 2 aylıkken kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım suanda kimyasal gebeliğin suan kanaması devam ediyor 2. Kimyasal çok araştırdım kimyasaldan snra hemen hamile kalanların sayısı daha fazla ilk kimyasalımda korkup ilişki yaşamamıştım eşimle bu sefer pes etmeyeceğim kanama biter bitmez denemeye devam. Sende korunma bence dene pes etme Allah büyük inşallah tez vakitte sanada banada isteyen herkese nasip eder Allah dualarım seninle 😘🤲🏻

Canım bizde ilk evlendiğimden beri korunmadık ilk yıl kimyasal olmuştu 2021 yılı beta 225 le öğrenmiştim düştü bir yıl 2022 Mart ta normal gebelik oldu 2 aylıkken kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım suanda kimyasal gebeliğin suan kanaması devam ediyor 2. Kimyasal çok araştırdım kimyasaldan snra hemen hamile kalanların sayısı daha fazla ilk kimyasalımda korkup ilişki yaşamamıştım eşimle bu sefer pes etmeyeceğim kanama biter bitmez denemeye devam. Sende korunma bence dene pes etme Allah büyük inşallah tez vakitte sanada banada isteyen herkese nasip eder Allah dualarım seninle 😘🤲🏻
Yorum yazdığın için teşekkür ederim canım ☺️ bende mayısta 2 sene olucaj korunmuyorum . En son aşılama da yaptık baya oldu bekliyorduk . Bu sefer yine 270 lere çıktı 1 haftada . 3 haftadır kanamam devam etti 2 martta bitti sayılır . 3-4 günde bir kan veriyorum . Doktor beta sıfırlanınca gel dedi . Perşembe baktırdığımda 47 ye düşmüştü . 3 haftadır çok az az düşüyor . İnşallah Salı tekrar veririm kan bitmiş olur . Sonrasında gidicez bakalım artık genetik test mi var ne bakar bilmiyorum . Tekrar kimyasaldan korkuyorum o yüzden doktor kontrolünde ilerleyeceğim . İnşallah rabbim en hayırlı zamanda tüm isteyenlere versin 🙏🏼

Merhaba çok şaşırdım merağımı mazur gör hiç gebelik geçirmedim bilmiyorum bu yüzden😞 bukadar yüksek bir değerle kimyasal oluyormu gerçekten? Hani çok daha düşük değerle sadece olur diye düşünmüştüm ozaman değerlerin bir anlamı yok resmen nekadar tuhaf.. çok geçmiş olsun bence sizin hamile kalmakda sorununuz yok bidaha olucaktır tutunmasında sanki bir sıkıntı var bende tedavi sürecindeyim bu arada ..

Merhaba eşiniz sperm testi yaptırdı mı acaba? Belki morfolojik yani sağlıklı sperm sayısı düşüktür. Vücut sağlıklı olmayan döllenmiş embriyoyu vücuttan atıyor. Geçmiş olsun🙏

Back
X