2. kimyasal gebelik

Ugurum3819

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
93
21
8
37
Herkese selam. Yaklaşık 1 yıllık evliyim. En başından beri çocuk istiyoruz. 7 ay kadar önce kimyasal gebelik yaşadım. Son 2 aydır ovülasyonla yumurta takibi yapıyorum. Geçen ay koyu çizgiyi göremeden adet oldum. Bu ay adetimin 14. günü doktora gittim yumurtalara baktırmak için. Yumurtaların gelişmiş gayet iyi dedi ve çatlatma iğnesi yazdı. 14. gün test yap dedi. 12-13 ve 14. günler evde hamilelik testi yaptım. silik çizgi çıktı. 14. gün kan verdim beta 14 çıktı. 2 gün sonra 16. gün yani bugün yine kan verdim 11 çıktı. Çok sıkıldım bu durumdan artık yaa 2 keredir aynı şeyi yaşıyorum. Üzülmicem sonuç ne olursa olsun dedim ama elimde değil. Doktor adet olursan 2 ya da 3. günü gel demişti eşimle gidicez. Adetimi bekliyorum şimdi. Artık hamile kalma umudumu kaybetmek üzereyim

Kesinlikle genetik test yaptırın

doktoruma sorucam bunu da. siz yaptırdınız mı nasıl bir test
Ben yaptırmadım başıma 2 kez gelmedi ama doktorum kimyasal gebelik 2 kez tekrarlarsa genetik ve pıhtılaşma testi yaptıracaksanız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…