2 kimyasal gebelik

lindaa0

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Kızlar merhaba 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tıbbi genetige gittim sonuç bekliyorum ama yönlendiren yok kendim araştırıp gidiyorum mesela rahim filmi de çektirmeli miyim ondan korkuyorum gerekli mi sizce yasayaniniz var mı iki kimyasal pcos da var ama ekstra vitamin vs kullandim ama sorun şu genetik yeterli mi rahim filmi gerekli mi bilemiyorum önerileriniz nedir

Kızlar merhaba 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tıbbi genetige gittim sonuç bekliyorum ama yönlendiren yok kendim araştırıp gidiyorum mesela rahim filmi de çektirmeli miyim ondan korkuyorum gerekli mi sizce yasayaniniz var mı iki kimyasal pcos da var ama ekstra vitamin vs kullandim ama sorun şu genetik yeterli mi rahim filmi gerekli mi bilemiyorum önerileriniz nedir
Merhaba, bence yapılabilecek herşey yapılmalı bende sorunumu genetik test ile öğrendim ama Histeroskopi de yaptırdım şimdi rahim filmi de çektirmek istiyorum elinizden gelen herşeyi yaptırmanızı sorun neyse en azından öğrenip ona göre yol almanızı öneririm çünkü bilmeden ilerlemek çok yıpratıcı yorucu oluyor öğrendiğinizde de yaptırmadığınız için geçen zamana pişmanlık duyuyorsunuz. Allah kolaylıkla tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen bekleyen herkese 🌸

Back