2.kimyasaldan sonra gebelik ne zaman? 🕒 ❓

AvokadoSever

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
123
21
13
24
Arkadaşlar ikinci kimyalımı 3 gün önce yaşadım, sizce çocuk için kaç ay beklemeliyim veya 2 kimyasal yaşayıp sonradan cocuğu olan var mı?

Ayrıca polikistik overim var, küçük. FSH 14

Arkadaşlar ikinci kimyalımı 3 gün önce yaşadım, sizce çocuk için kaç ay beklemeliyim veya 2 kimyasal yaşayıp sonradan cocuğu olan var mı?

Ayrıca polikistik overim var, küçük. FSH 14
Çok gecmis olsun, konu hakkinda deneyimim yok ama burada okumustum test yaptiriyorlarmis pıhtılaşma vs arastiriliyormus kimyasalın sebebi, bilen arkadaslarim yazacaktır.
İnşallah tez zamanda bebek haberi alirsiniz🌸

Çok gecmis olsun, konu hakkinda deneyimim yok ama burada okumustum test yaptiriyorlarmis pıhtılaşma vs arastiriliyormus kimyasalın sebebi, bilen arkadaslarim yazacaktır.
İnşallah tez zamanda bebek haberi alirsiniz🌸
Amin inşallah, Allah razı olsun, pıhtılaşma testi yaptırdım, ondan değilmiş. Başka bişey, yarın tekrar gideceğim, artık korkuyorum gebe kalmaya, çok istiyorum minik bir yavrucak ama işte, afedersiniz lavaboya gitmeye korkuyorum hamileyken 😓

Bende de aynı, 2.kimyasal , daha yeni atlattım., biz ne yapacağiz böyle😓biraz bekle diyorlar, 5 ay felan, bilmiyorum ne yapacağim, doktorlar sebebini söyleniyor doğru dürüst öğrenemedim, psikolojim çok bozuldu , sen ne yapmayı düşünüyorsun.
Merhaba bende 2 mayısta 2. Kimyasalı yaşadım , bu ay çok değerlendiremedim sizde durumlar nasıl

Bende de aynı, 2.kimyasal , daha yeni atlattım., biz ne yapacağiz böyle😓biraz bekle diyorlar, 5 ay felan, bilmiyorum ne yapacağim, doktorlar sebebini söyleniyor doğru dürüst öğrenemedim, psikolojim çok bozuldu , sen ne yapmayı düşünüyorsun.
Üzme kendini Allah büyüktür YouTube da bi kadın buldum sanırım üst üste 6 defa kimyasal yaşamış sonra Bi doktor bulmuş doktor Bi ilaç vermiş kullanmış normal gebelik yaşamış meğerse yüksek bağışıklık sorunu varmış vücut gebeliği bi tehdit, virüs gibi algılayıp vücuttan atıyormuş belki bizde öyle değildir ben yumurtlamadan 7 gün sonra progesteron testi vermeye gidicem döllenme olma ihtimali olabilir o yüzden progesteron kullanmaya başliycam çünkü baktım progesteron eksikliği belirtileri bende var gibi

Ben ara vermeyi düşünmüyorum hiç umarım bir sonraki sağlıklı olur 🤲🌸

Bende öyle
Üzme kendini Allah büyüktür YouTube da bi kadın buldum sanırım üst üste 6 defa kimyasal yaşamış sonra Bi doktor bulmuş doktor Bi ilaç vermiş kullanmış normal gebelik yaşamış meğerse yüksek bağışıklık sorunu varmış vücut gebeliği bi tehdit, virüs gibi algılayıp vücuttan atıyormuş belki bizde öyle değildir ben yumurtlamadan 7 gün sonra progesteron testi vermeye gidicem döllenme olma ihtimali olabilir o yüzden progesteron kullanmaya başliycam çünkü baktım progesteron eksikliği be

Bende öyle düşünüyorum canım., progesteron ilacı düşüğü engellemek için çok iyi, bende test vercem, ilacı yazması için uğraşcam. Belirti var mı bilmiyorum ama test daha önce yapmadım yaptırcam, aklıma iyi getirdin, sağolasın, Rabbim inşallah sana bağışlar onu inşallah çok sağlikli olur bu sefer.

Bende ara vermek istemiyorum ama etrafındaki insanlar 6 ay bekle diyor, bana göre 1 ay bile çok uzun bir süre, ıstiyorum yani bunun beklemekle ne alakası var, sonuçta kürtaj olmadın, neyine bekle diyorlar anlamıyorum çok saçma, doktorlar kimyasal olduğu için bekle diye uyarı yapmıyor, bu insanlara ne oluyor anlamadım, hastaneye gidicem, bakacam sonra başlicam, bu adetimde gelsin,

Bende ara vermek istemiyorum ama etrafındaki insanlar 6 ay bekle diyor, bana göre 1 ay bile çok uzun bir süre, ıstiyorum yani bunun beklemekle ne alakası var, sonuçta kürtaj olmadın, neyine bekle diyorlar anlamıyorum çok saçma, doktorlar kimyasal olduğu için bekle diye uyarı yapmıyor, bu insanlara ne oluyor anlamadım, hastaneye gidicem, bakacam sonra başlicam, bu adetimde gelsin,
Bence de boşver insanları bende özel doktora gittim bekle demedi çevredeki herkes bana da aynı şeyi söyledi ama sonuçta kimyasal normal düşük gibi değil ki adet ile atılıyor bu ay olmazsa diğer ay tekrar deneyeceğim kimseye de demeyeceğim etrafta boş konuşan çok

Bence de boşver insanları bende özel doktora gittim bekle demedi çevredeki herkes bana da aynı şeyi söyledi ama sonuçta kimyasal normal düşük gibi değil ki adet ile atılıyor bu ay olmazsa diğer ay tekrar deneyeceğim kimseye de demeyeceğim etrafta boş konuşan çok
Evet bide onlar kimyasal yaşamayan insanlar, yaşayan bilir, ben ilk kimyasalımda hemen çocuk denedim 4 ay olmadı zaten, o yüzden şimdiden denemekte fayda var, en iyisi, evet adet ile attım ve şuan maşallah ne ağrım ne bişeyim var, kürtaj olsaydım beklerdim 6 ay ama adetle attık yani gerek yok. Bende öyle cnm kimseye söylemeyeceğim, deneyeceğim ve gerekli önlemleri de alacağım, SENİN BETA SIFIRA DÜŞMÜŞ MÜYDÜ, BEN EN SON BAKTIRMA DİMİ BETAMA

Evet bide onlar kimyasal yaşamayan insanlar, yaşayan bilir, ben ilk kimyasalımda hemen çocuk denedim 4 ay olmadı zaten, o yüzden şimdiden denemekte fayda var, en iyisi, evet adet ile attım ve şuan maşallah ne ağrım ne bişeyim var, kürtaj olsaydım beklerdim 6 ay ama adetle attık yani gerek yok. Bende öyle cnm kimseye söylemeyeceğim, deneyeceğim ve gerekli önlemleri de alacağım, SENİN BETA SIFIRA DÜŞMÜŞ MÜYDÜ, BEN EN SON BAKTIRMA DİMİ BETAMA
Aynen öyle canım tedbirimizi alalım yine de ben yumurtlamadan bir hafta sonra progesteron baktırıcam şuan için alabileceğim önlem o, evet en son 4,43 çıkmıştı seninki sıfırlandı mı

Back
X