• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kişi arasında kaldım durdum...

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Merhabalar,
Gerçekten de 2 kişi arasında kaldım. İlki benim yıllar öncesinden dersane arkdaşım.Ozamanlarda da ilgisi vardı.Ama şu anda evlenmek istiyorum seninle diyen biri.Zamana bırakalım bana bir şans ver sadece diyen, gün içerisinde sürekli ilgilenen, her adımını ona güvenebilmem için görüntüleyip gönderen, şarkılar yazan biri.. Kendisi Almanya'da master yapıyor.Şu an Adana'da günlerdir görüşebilmek için yalvarıyor ve ben sadece 1 kez görüştüm.
Diğeri benim 4 senelik arkdaşım aslında arkdaşım da değil de ama sevgili olmayı becerememiş bir çiftiz biz yıllar öncesinden.Şehir dışında çalışıyor.Çok görüşemiyoruz çok yoğun çalışıyor.Belki de öyle sanıyorum.Ama hayatımda sadece sen ol diyen biri.Öyle aşkımlar bitanemler yok aramızda.İlgisi, düşkünlüğü 1.anlattığım kişi gibi değil.

Ben kendimi 2 arada bir derede sıkışmış hissediyorum.Belki de biten ilişkimin ardından yine mi aynı şeyler olur korkusu.Ben neye göre hareket etmeliyim şaştım kaldım.

Hangisini gördüğünde bişeyler hissediyosun ona göre karar ver ama ikisi arasında gidip geldiğine göre ikisindede yok senin gönlün

Merhabalar,
Gerçekten de 2 kişi arasında kaldım. İlki benim yıllar öncesinden dersane arkdaşım.Ozamanlarda da ilgisi vardı.Ama şu anda evlenmek istiyorum seninle diyen biri.Zamana bırakalım bana bir şans ver sadece diyen, gün içerisinde sürekli ilgilenen, her adımını ona güvenebilmem için görüntüleyip gönderen, şarkılar yazan biri.. Kendisi Almanya'da master yapıyor.Şu an Adana'da günlerdir görüşebilmek için yalvarıyor ve ben sadece 1 kez görüştüm.
Diğeri benim 4 senelik arkdaşım aslında arkdaşım da değil de ama sevgili olmayı becerememiş bir çiftiz biz yıllar öncesinden.Şehir dışında çalışıyor.Çok görüşemiyoruz çok yoğun çalışıyor.Belki de öyle sanıyorum.Ama hayatımda sadece sen ol diyen biri.Öyle aşkımlar bitanemler yok aramızda.İlgisi, düşkünlüğü 1.anlattığım kişi gibi değil.

Ben kendimi 2 arada bir derede sıkışmış hissediyorum.Belki de biten ilişkimin ardından yine mi aynı şeyler olur korkusu.Ben neye göre hareket etmeliyim şaştım kaldım.

Yaslari kac bu adamlarin?

Demek ikisi icinde yeterli duygulari beslemiyorsunuz... Biraz mantikla yaklasacaksaniz, anlattiklariniza göre ilki daha iyi bi secenek... Ama sevgide lazim böyle seyler icin, heyecan, özlemek, merak, ilgi... Hepsinden azda olsa olmasi gerekir... Sirf hayatiniza birini sokmak zorunda hissettiginiz icin sokmayin hatta hele evlenmek icin evlenmeyin... Eger agir basmiyorsa birinden biri demek ki ikiside size göre degil...:ssz:

İlk anlattığım kişi gerçekten değer veriyor.Ve ben hayatımda ilgisizliğe tahammül edemeyen biriyim.Henüz 1 ay öncesinde Almanya ya gitmiş olmasına rağmen tekrar geldi.Benimle konuşabilmek için.her gün yalvarıyor buluşalm diye.Benim mantığım ona daha yakın.Kalbim de eskisinden daha sıcak. Sanırım 2.sini de düşünmemin sebebi yarım kalmışlıklar.

İlle hayatinizda biri olmasi gerekir gibi kendinizi secim yapmak zorunda hissetmeyin.

Birincinin niyeti evlilik, farkli alternatifleri olmayan biriyle niyetini gerceklestirsin...

İkincisi bir numara kadar ilgili degilmis, o da kendine oyalanacagi birini bulsun...

Ustelik bunlardan hangisi digerini secenek olarak gordugunuzu bilse kendisi vazgecer zaten...

Belki buna bile gerek yok, ikisiyle de araya zaman, mesafe girmis...

İki kisi arasinda kalmaniz icin iki tutkulu ve vazgecmeyen asik lazim...

Bir de seven kadin...

Ben bunlarin hicbirini goremedim anlattiklarinizda...

İlle hayatinizda biri olmasi gerekir gibi kendinizi secim yapmak zorunda hissetmeyin.

Birincinin niyeti evlilik, farkli alternatifleri olmayan biriyle niyetini gerceklestirsin...

İkincisi bir numara kadar ilgili degilmis, o da kendine oyalanacagi birini bulsun...

Ustelik bunlardan hangisi digerini secenek olarak gordugunuzu bilse kendisi vazgecer zaten...

Belki buna bile gerek yok, ikisiyle de araya zaman, mesafe girmis...

İki kisi arasinda kalmaniz icin iki tutkulu ve vazgecmeyen asik lazim...

Bir de seven kadin...
ne güzel yazmışsınız.ilki gerçekten vazgeçmeyen biri.ama 2.si için aynı şeyi söyleyemem.seviyorum diyemem ama kalbim ilk anlattığım kişiye daha yakın sanki.

Ben bunlarin hicbirini goremedim anlattiklarinizda...

Merhabalar,

Bence üçüncü bi kişi bul üçüyle de bi süre sonra tüm iletişimini kes ve alakasız biriyle evlen.

Back
X