Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heheheh 2.cinin yok :)Hangisinin kızkardeşi yoksa onunla evlen![]()
Tabiki de birincisiMerhabalar,
Gerçekten de 2 kişi arasında kaldım. İlki benim yıllar öncesinden dersane arkdaşım.Ozamanlarda da ilgisi vardı.Ama şu anda evlenmek istiyorum seninle diyen biri.Zamana bırakalım bana bir şans ver sadece diyen, gün içerisinde sürekli ilgilenen, her adımını ona güvenebilmem için görüntüleyip gönderen, şarkılar yazan biri.. Kendisi Almanya'da master yapıyor.Şu an Adana'da günlerdir görüşebilmek için yalvarıyor ve ben sadece 1 kez görüştüm.
Diğeri benim 4 senelik arkdaşım aslında arkdaşım da değil de ama sevgili olmayı becerememiş bir çiftiz biz yıllar öncesinden.Şehir dışında çalışıyor.Çok görüşemiyoruz çok yoğun çalışıyor.Belki de öyle sanıyorum.Ama hayatımda sadece sen ol diyen biri.Öyle aşkımlar bitanemler yok aramızda.İlgisi, düşkünlüğü 1.anlattığım kişi gibi değil.
Ben kendimi 2 arada bir derede sıkışmış hissediyorum.Belki de biten ilişkimin ardından yine mi aynı şeyler olur korkusu.Ben neye göre hareket etmeliyim şaştım kaldım.
yani şöyle yıllar öncesinde 2.siyle aramız olur gibi oldu da olmadı bir şey yaşayamadık daha doğrusu.Onun merakı da olabilir.Ama 1.nin ilgisi davranışları tam benim istediğim gibi.Değer görmek çok apayrı bir şey yaSen hangisinden hoslaniyorsun kardes ? Yazdiklarindan anladigim kadariyla 1.si kalbini carptirmiyor.
yani şöyle yıllar öncesinde 2.siyle aramız olur gibi oldu da olmadı bir şey yaşayamadık daha doğrusu.Onun merakı da olabilir.Ama 1.nin ilgisi davranışları tam benim istediğim gibi.Değer görmek çok apayrı bir şey ya
meşhurrr kk klasiği iki kişi arasında kaldıysan ikisini de salla gitsin![]()
O 2.ciyi sec degil miydi :)