2 kişi arasında kalmak :S

ortada net bişey de yok, madem o da ne istediğini bilmiyor bence tanış görücüyle. için de rahat olsun. ortada yanlış yaptığın bişey yok, sen karşına gelen fırsatları değerlendiriyorsun sadece :KK51:
valla buraya yazdığım iyi oldu biraz içim ferahladı inşallah hayırlısı olur ya :(

İnternette konuşarak bir insanı ne kadar tanıyabilirsiniz? Ayrıca bir ilişki yaşanmamış kendinizi kötü hissettirecek hiçbir durum yok. Hem ailenin bildiği tanıdığı kişi daha iyidir. Rahat olun
bende öyle yapıcam görüşcem yarın ama eğer gelen kişi olursa istanbuldakine bi açıklama yapmam gerekicek bilmiyorum napıcam o konuda..

niye rahat olmuyoki
netten görüştüğün kişi kimlerle görüşüyodur görmüyosun duymuyosun tanımıyosun neticede.
o konudada haklısınız zaten ben zor güveniyorum öyle hem uzak hem görmedim henüz ailesini vs de bilmiyorum .. nasip herşey işte gelenle bişiler olursa açıklama yapmak istanbula beni geriyo sadece

bende öyle yapıcam görüşcem yarın ama eğer gelen kişi olursa istanbuldakine bi açıklama yapmam gerekicek bilmiyorum napıcam o konuda..
Aileni öne sürersin. Onların tanımadıkları ailelere evlilik için onay vermediklerini vs bişeyler söylersin. Önemli olan sen neler hissedeceksin bu gelen kişiyle bi tanış görüş bakalım.

ortada 2 kişi yok farkında mısınız? kendi kendinize gelin güve olmuşsunuz
gelin güvey olmak ne alaka. görücü gelicklern annesi bugün geldi ailemle konuştu yarında çocuk gelicek. okumadan yorum atmak gibi bişey olmuş sizinki. lütfen siz yazmayın ben ilgilenen arkadaşlardan yorumumu aldım. yinede sağolun.

Ben nedense ikisine de pek pozitif bakamadım. Eşimle internette tanışıp evlenmeme rağmen, sizin aranızda şehir farkı olduğu için biraz sıkıntı olur gibi. Ne kadar tanıyabilirsin ki?

Ailenin söylediği kişide, ben nedense direk ailelerle başlayan ilişkilere güvenemiyorum. İşe direk aileler müdahale ediyor, iş ciddi başladığı için kişiler kötü taraflarını gizliyor. Aman ne bileyim benim ikisi de kafama yatmadı.

gelin güvey olmak ne alaka. görücü gelicklern annesi bugün geldi ailemle konuştu yarında çocuk gelicek. okumadan yorum atmak gibi bişey olmuş sizinki. lütfen siz yazmayın ben ilgilenen arkadaşlardan yorumumu aldım. yinede sağolun.
2 kişi demişsin ama henuz hiç biriyle görüşmemişsin.belki ikisi de begenmeyecek ya da sen onları begenmeyeceksin.arada kalmak duygusal bir şeyler hissetmek anlamında kullanılır ki ortada oyle bir şey yok.yani konun cok cocukca

Ben nedense ikisine de pek pozitif bakamadım. Eşimle internette tanışıp evlenmeme rağmen, sizin aranızda şehir farkı olduğu için biraz sıkıntı olur gibi. Ne kadar tanıyabilirsin ki?

Ailenin söylediği kişide, ben nedense direk ailelerle başlayan ilişkilere güvenemiyorum. İşe direk aileler müdahale ediyor, iş ciddi başladığı için kişiler kötü taraflarını gizliyor. Aman ne bileyim benim ikisi de kafama yatmadı.

herşey nasip kısmet ben zaten gönül eğlendirmek için değilde gerçekten ciddi şekilde biriyle görüşmek istyrm gelecek olan kişi ilede yarın evlenicek değilim elbetteki birbirimizi tanımak için 2 ay vs zaman geçiririz olursa tabi nasip hepsi :)

2 kişi demişsin ama henuz hiç biriyle görüşmemişsin.belki ikisi de begenmeyecek ya da sen onları begenmeyeceksin.arada kalmak duygusal bir şeyler hissetmek anlamında kullanılır ki ortada oyle bir şey yok.yani konun cok cocukca

tamam çocukcaysa yorum yapıcağın anlamına gelmez. ben görmedim ama sadece fikir öğrenmek istedm ne olcağını bilmediğim için ilk olcağı için. konunun çocukca olması seni ilgilendirir ben öyle düşünmüyorum. iyi günler.

bende siz gibi düşündüm ama sanki internnet tanıştığıma mahçup hissediyorum kafamda acayip karışık ama söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum .s

Sonuc olarak internetteki ile bir iliskiniz yok. Birbirinizi gormemissiniz dahi. Sadakatsizlik olarak addetip mahcup hissetmeyin.

netten tanıdığın insan ;

-- şuan sevgilisi,
--senin gibi konuştuğu 10, 15 kisi,
--işi gücü egitimi aile, her dediği yalan olabilir,

vs. vs. bir çok neden var. nasıl güveniyorsunda senin hayatında vereceğin kararları bile sorgulatiyor sana.

ailenin dediğini seç.
o çocuğa da adres vs. hic bir bilgin fotoğrafini filan verme. !!

Back
X