• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Kişi.. !

Öncelikle meraba.. ne yapıcam hiç bilmiyorum.. biriyle çıkıyorum ve o benim için birsürü arkadaşını karşısına aldı.. arkadaşları bu kız seni bırakır gider dediler ama o inanmadı.. cok mutluyduk.. şimdi başkasına aşık oldum ! o arkadaslarını haklı cıkarmamak icin ayrılamıyorum.. beni yanlıs tanıycaklar nefret edicekler diye ayrılamıyorm.. ne yapmam gerekiyo bi fikir verin deliricemmmmm

ne yapmanız gerektiği konusunda bir fikir istiyorsanız şunu önerebilirim,

sevgilinize şimdi bir mesaj atın.
yarın yüzyüze görüşmek istiyorum diye.

yarın da buluştuğunuzda, ki bu bir kafe olsun. ev ortamı olmasın.

"ben başkasına aşık oldum, arkadaşların haklıymış keşke sen de onların sözünü dinleyip benimle beraber olmasaydın bana değmezmiş.
muhtemelen şuan çok üzüldün çünkü beni seviyorsun,
ama diyorum ya daha düzgün bir kadını hak ediyorsun sen.
ve inan onunla çok daha mutlu olacaksın!" deyin.

aynen bunu ama.

aralarda kendinize biraz daha hakaret edebilirsiniz.

en azından dürüst davranmış olursunuz hem de türk filmi sahnesi gibi olur.
görünen o ki adrenalin,entrika falan seviyorsunuz.

eh insan gönlüne söz geçiremez haklısın ama benden tavsiye sakın ama sakın birlikte olduğun insandan düzgünce ayrılmadan başka bişeyler yaşamaya kalkma. yapman gereken ilk şey kiminle birlikte olmak istediğini eksileriyle artılarıyla iyice tartman, bir anlık gönül kayması içinse mutlu olduğun bi ilişkiye haksızlık etmemelisin. ama yok ben artık istemiyorum diyosan da şimdiki erkek arkadaşına ben başkasından hoşlanıyorum deme cesaretini göstermelisin. onun haklı çıkartmak istemediğin arkadaşları, sen gittikten sonra kötü gününde onun yanında olacak olan insanlar unutma. bencilliği bırak ve ayrıl.. bir de diğer hoşlandığın insan bi ilişkin olduğunu biiliyor mu o ne diyor bu duruma

Back
X