ELMA VE ARMUT birbiriyle karistirilmamali kanaatimce...
Ben katilmiyorum acikcasi sozlerinize. Bir yazarin kitabini okurken, sanatcinin sarkisini dinlerken, ideolojisine gore degerlendirmem.
Hosuma gidiyorsa, dinsiz de olsa, gay de olsa dinlerim, okurum vs.
Ama dusuncesine, yasam tarzina destek vermem hepsi bu. Yargilamayi bu sekilde yapmanin gerekliligine inaniyorum.
Yapilan pisligi övme, tesvik etme gibi bi anlam tasimadigi surece, anlatilmasinda fayda bile goruyorum ki, insanlar gozunu dort acsin, cocuklarini basibos sokaklara birakamasin artik.
Demek ki, sokakta boyle, hayvandan bile beter insanlar geziyor algisi yaratilsin, betimlensin ki FARKINDALIGIMIZ artsin toplumca.
Cocugumuzu egitebilmek, anlatabilmek adina bi seyler yapalim.
Her abi, yasli, amca dedigimizin masum olmama ihtimali kafamizin bi kenarinda asılı kalsin.
Elif safakin baba ve pici okumus biri olarak, evet ensest iliski var ancak, bunu oven bi kelimeye rastlamadim acikcasi.
Kaldi ki hergun haberlerde kendi kizina tecavuz eden baba haberleri cikarken, aaa bu yazar nasil boyle de bi yazi yazdi diyemem acikcasi.
Kabul etsek de etmesek de gercek bunlar....
Zumrut kitabindaki gibi, sehvetle bu pisligi anlatan, öven, cekici hale getirenlerin de Allah bin belasini versin ins.
Tek dilegim bu....