Doğuma Hazırlık 2. Kızıma İsim Arıyorum-(Beren İsmine Uyumlu)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kalachakra

2 Prenses Annesi+Yeni Pozitif 🤗
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
899
17
623
Ankara
Merhaba arkadaşlar...23. Haftalık hamileyim.2. kez anne olucam. İlk kızımın adı Beren. 2. Kızıma isim arıyoruz ama bir türlü bulamadık. Beren ismine en yakın isim Ceren ama nedense ben bu ismi pek sevmiyorum.Eşim illa Berene uyumlu olması gerekmiyor diyor. Bu konudada görüşlerinize açığım. Modern ve anlamlı bir isim olmasını istiyoruz.Benden isim konusunda yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim...Şimdiden çooookk teşekkürler:42:

ben hiç sevmem uyumlu isimleri

ama madem istiyorsunuz
berin, derin, deren, seren, selen, yaren ilk aklıma gelenler

söylediğiniz isimler çok güzel. ama sanırım daha fazlası lazım bana. :43:
buarada illa uyumlu olması gerekmyor.başka alternatifleriniz varsa süper olur:9:

ceylin,beliz,almira,tutku,rüya,asel,elizan,buket,kıvılcım,kardelen,öykü,sudenaz,asmin,dilara neslişah,pırıl,yaprak,ırmak,defne,derin,melodi,masal,evrimnaz,beste,doğa,mina,dilşad,destan olabilir.

Son düzenleme:
Uyumlu olması kesinlikle gerekmiyor . Alin , Maya , Mina , Aden , Alya , Melis , Rana ,Deren olablir.

yazılan isimlerin içinden bir kaç tanesi hariç asla koymayacağım isimler. sadece farklı olmak uğruna komik isimler koymayın çocuklarınıza lütfen. onların özellikle okulda arkadaşlarının arasında düşeceklri durumları da hayal etmeye çalışın. pırıl ne ya? evrimnaz ne demek? çok itici..

yazılan isimlerin içinden bir kaç tanesi hariç asla koymayacağım isimler. sadece farklı olmak uğruna komik isimler koymayın çocuklarınıza lütfen. onların özellikle okulda arkadaşlarının arasında düşeceklri durumları da hayal etmeye çalışın. pırıl ne ya? evrimnaz ne demek? çok itici..

anlamını bilmiyorum ama berra veya belinay komşularımın çocuklarının ismi aklıma geldi konuyu görünce. ve betül de olabilir

ben de berra ismini öneririm.

anlamı : pak, temiz

hem berene uyumlu, hem modern hem de anlamı güzel.

benim yeğenimin ismi. yeğenimin kendi de çok güzel maşallah adı gibi :nazar::21:

Back
X