2 kucuk cocukla bosaniyorum sonunda

Pamuk Prensesiniz

Kadinin kariyeri Cenneti ayaklarnin altina almasdr
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
415
500
33
31
Kizlar konularimi bilen bilir evlendim evleneli cekmedigim eziyet ozellikle de cocuklarim icin katlanmadigim cile kalmadi.Esim asker.En son doguya geldik onun isinin geregi herkesten uzaktik burda duzelir belki dedim ama kaydedebildigi en iyi asama bir gun cocuklara babalik yapiyosa 5 gun itelemesi kapiyi kapatip alakasi olmamasi bagirmasi oldu.Cocuk derken de daha biri 2 digeri 3e gircek cok cok kucukler.Onun disinda bana siddeti hakaretleri “sen kari misin” gibi itamlarinin ardi arkasi hic kesilmedi ve cok sinirlenince cocuguma da vuruyo.En garip tarafi da bana kusunce onlara da kusuyo onlardan da soguyomus biz ona yuk gibiymisiz , onun yuzunden cocuklarim asiri derecede siddete meyilli cocuklar oldu.Ve bi de ben evde oturdum mu aninda ona batiyo ben koleymisim daima hizmet edicem telefonumu alir vermez disari cikmama izin vermez ve asla bizi kendi de gezdirmez dizi izlerim batar izletmez kardeşimle gulerim zoruna gider cocuklarimi guzelce yer icirir giydiririm sorun eder en son 3aydir filan evin alsiverisini cocuklarin sutunu yogurdunu da almayi birakti artik burama geldi her yerim mor geziyorum zaten, ucretsiz izindeyim su an dilekceyi verdik ve 20gun sonra ise baslayip tayin isticem.Canakkale amasya zonguldak afyon ordu gibi yerler var isteyebilcegim alanlarda, orali olanlar var mi ya da bi fikri olan 2 kucuk oglumla rahat edebilir miyim?Bi de bi Emine bulut da sen olcaksin filan dedi bikac gun once surekli beni oldurmeyi dusunuyo zaten kac zamandir ama su an sakin efendi gibi ayrilmaktan yana herkes de konusunca ikna oldu.

Darp raporu alıp koruma kararı istesen ya? Şiddet uygulayıp da asker olması çok zır şeyler. Şiddet gösterdiğini belgelersen işinden de olur pislik.
Bu seferde kadına sarar işimden oldum diye
Allah kızlarımıza zengin yerine vicdanlı merhametli koca versin bu devirde en önemlisi bu olmuş yazık kadına yasaa

Seni resmen tehdit etmis. Adi herif.
Ordu guzel bir sehir. Orda yasanilabilir bence. Kucuk sevimli bir il. Insanlari da yobaz degil. Gayet acik goruslu, iyi insanlar var. Kotuleri de vardir tabiki her yer gibi ama oranin insan profili genel olarak cok iyi.

Bu seferde kadına sarar işimden oldum diye
Allah kızlarımıza zengin yerine vicdanlı merhametli koca versin bu devirde en önemlisi bu olmuş yazık kadına yasaa
Aynen oyle o yuzden cesaret edemedim bi de yine de bizim yuzumuzden isinden olmasin diye vicdan yapiyodum oysa ki gozum mor cok gittim is yerine.

Arkana bile bakma hazır ikna olmuşken.Aklı başına gelince barışmak isteyebilir ama sakın bir şans falan verme.Darp raporunu da alırsan kendini daha güvende hissedersin.

Allah yardımcın olsun, ne yaşıyor bu sözde " erkekler" de bu kadar gözü dönüyor hic anlamıyorum.
Ailesi terbiye vermediyse, eğitmediyse demek .
Cocuklara da üzüldüm.
Insallah kurtulursunuz bu durumdan tez zamanda.

Elinde bir darp raporu olsun mutlaka. Nolur nolmaz. Gerektiginde kullanirsin. Bi de yanlis anlama ama bu durumdaki kadinlarin cogunda var sadece meraktan soruyorum. Boyle bi adamdan neden ard arda bu kadar kisa surede 2 cocuk? Gercekten meraktan soruyorum
Kadina siddet uyguluyor, zorla birlikte de olmus olabilir. Bizler kadin olarak bir birimizi daha iyi anlamamiz gerekir. Bu sebebten hic sormaya gerek yok. Kim böyle birinden israrla cocuk yapar ki ??

Kadina siddet uyguluyor, zorla birlikte de olmus olabilir. Bizler kadin olarak bir birimizi daha iyi anlamamiz gerekir. Bu sebebten hic sormaya gerek yok. Kim böyle birinden israrla cocuk yapar ki ??
Bunu kinamak icin degil gercekten merak ettigim icin sordum. Cok rastlaniyor bu duruma. Ne dusunuyorlar. Belki onlarin soyledikleri ile onlarla ayni durumdaki baska insanlar daha dikkatli olur. Zira cocukla ayrilmak ve sonrasinda bununla bas etmek cocuk sayisi arttikca zorlasiyor.

ALLAH yardımcınız olsun. Sonuçta o adam cocuklarinizin babası. Rapor alın mesajları saklayın. Her an şikayet edebileceginizi bilsin. Boşanmanızda da nafaka miktarını belirleyin 2 çocuk sonuçta.

Back
X