2 li 3 lü test yaptırmak zorunlumudur..? birde cinsiyet kaçıncı haftada öğrenilir?

Ben 2li testimi 11.haftada yaptirdim, suan 12 deyim.. temiz cikti,doktor 3 hafta snra 3lü yapacam dedi.. cinsiyeti göremedi,tahmin bile söylemedi.. 3 boyutluda mi göruluyor cinsiyeti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 2 hafta sonra 2li taramayagidicem ama neden bilmiyorum hic gerek duymuyorm ben bosuna yaptirmasam diyrm soncta rabbimden gelene amenna

merhaba arkadaşlar yarın doktora gideceğim kontrol için 12+5 haftalık bebeğim. Muhtemelen 2li yada 3lü test isteyebilirler yaptırmak zorunlumudur? Bir tanıdığım yaptırmış bebeği özürlü çıkmış ve aldırmışlar bu test etkliyormuş doğrumudur :KK43: ?... Birde 12 haftalıkken cinsiyet belli olur diyorlar 12. haftada öğrenen varmı... merak içerisindeyim..bana biraz bilgi verin kızlarrrr..:26:
Ben aldıramayacağımı düşündüğüm için eşimle birlikte gidip yaptırmayacağımızı söyledik.O dönem bi hamile bu test yüzünden çok komplikasyonlar yaşamıştı .Bilmiyorum yani bu büyük bir sorumluluk.Bide özürlü deyipte normal doğanlar var.Sonuçta bi can.Değişik bir tartışma konusu konuşamıyo diye söz hakkı yokmu.

bencede yaptırmak çok gereksiz. birincisi down sedromlu diye onu aldıracak değilim:110: onu bana rabbim gönderdi onun verdiği canı alamam. ikincisi cennete gidecek bir çocuk ona köle olurum ben annesi onu yer yer:nazar: . bence gereksiz yere her teste girmeyin ama yok ben gireyim özürlü ise istemem diyorsanız tercih sizin:anneadayı:
Rabbim hepimizin evladını sağlıcak ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back
X