çok umutlanarak gittim ama cinsiyeti 2 li taramada da öğrenemedim:((

yldz irmk nhr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
17
5
36
Kızlar bugün önce normal bi kadın doğumcuya gittim kontrole (12+5) günlük gebeyim bu arada. Ama ultrason da 13 haftalık gözüküyor bebeğim sağlığı felan kontrolde gayet iyi çıktı gel gelelim cinsiyet i sordum çok umutlanarak gittim belki öğrenirim diye ama söylemedi dokt.1 ay sonra dedi neyse beni 2 li tarama için tıp fakültesine yolladı gittim bi heyecanla çünkü 2 li taramada cinsiyeti öğrenen yazılardan okuduğum kadarıyla çok,doktor baktı bebeğime cinsiyet i de öğrenebilirmiyim dedim görürsem söylerim dedim tabi ben yine heycanlandım sonra gitti yerine oturdu e söylemediniz dedim bu haftalarda cinsiyet yeni oluşuyor daha erken dedi sonra kaldım öyle bu arada yanımda 2.5 yaşında kızım da vardı acaba kız mıydı bebeğim ondan mı söylemedi diye bi düşünce sardı beni..hayır anlamadığım kız da olsa söylesinler ya insan meraktan ölcek bu dönemlerde sonuç da oda benim yavrum sevgisi onunda ayrı olacak,neyse ben çok uzattım:)
Sizlere sorum benim gibi başına böylebi olay gelen varmı yada 2 li taramada cinsiyeti öğrenemeyip sonradan oğlu olduğunu öğrenenler varmı....bu arada 2 kızım var benim gönül isterki buda erkek olsun ama kader tabi....

12 haftalik gebelikte cinsiyeti soylemiyorlar genellikle 16. Haftadan sonra söylerler hatta benim ikinci oglumda nerdeyse 20 haftalikken soylemisti doktorum bizde kiz bekliyoduk göstermiyor diye heyecanlanmaniz cok normal biraz daha sabir

2'li taramada cinsiyet öğrenildiğini sanmiyorum. Bana 4'lüde bile cinsiyetle ilgili bir şey söylemediler çünkü.

Bence kafaniza takmayin. 2 kere sirf cinsiyet için ultrasona gittik, göstermedi cücük kafali:) 5 ayi geçtiğimiz halde koyverdik:) Bu ayın sonunda detayli ultrason var, öğrenmememiz imkansiz. Yani siz de eninde sonunda öğrenirsiniz, stres yapmayin boşuna:)

12 haftalik gebelikte cinsiyeti soylemiyorlar genellikle 16. Haftadan sonra söylerler hatta benim ikinci oglumda nerdeyse 20 haftalikken soylemisti doktorum bizde kiz bekliyoduk göstermiyor diye heyecanlanmaniz cok normal biraz daha sabir
Hayırlısı canım hakkımızda tabi ama insan
Canım doğru ya doğru kendimi çok şartlandırarak gitmiştim sonra aklım da deli sorular la döndüm :KK66:

Bence sizin erkek. Icime dogdu.:anneadayı:
Hayirli saglikli olsun da cinsiyeti muhim degil rabbim evlatlarinizi size bagislasin..

2'li taramada cinsiyet öğrenildiğini sanmiyorum. Bana 4'lüde bile cinsiyetle ilgili bir şey söylemediler çünkü.

Bence kafaniza takmayin. 2 kere sirf cinsiyet için ultrasona gittik, göstermedi cücük kafali:) 5 ayi geçtiğimiz halde koyverdik:) Bu ayın sonunda detayli ultrason var, öğrenmememiz imkansiz. Yani siz de eninde sonunda öğrenirsiniz, stres yapmayin boşuna:)
2 li taramada internetten araştı
r: 613855"]2'li taramada cinsiyet öğrenildiğini sanmiyorum. Bana 4'lüde bile cinsiyetle ilgili bir şey söylemediler çünkü.

Bence kafaniza takmayin. 2 kere sirf cinsiyet için ultrasona gittik, göstermedi cücük kafali:) 5 ayi geçtiğimiz halde koyverdik:) Bu ayın sonunda detayli ultrason var, öğrenmememiz imkansiz. Yani siz de eninde sonunda öğrenirsiniz, stres yapmayin boşuna:)[/QUOTE]
2 li taramada öğrenenlerde çokmuş ondan
Bence sizin erkek. Icime dogdu.:anneadayı:
Hayirli saglikli olsun da cinsiyeti muhim degil rabbim evlatlarinizi size bagislasin..
Tabi önce sağlık sonrada istek canım inş.hissettiğin gibidir sağolasın

Süprizzz süpriz süpriz :rolleyes::rolleyes::KK39:

Canım inşallah sağlıklı olsun. Erkek olursa da güzel olur kiz olursa da. Düşünsene 3 kız kardeş olurlar kız olursa. Daha da kimse onlarin sırtını yere getiremez 3 kız cok guzel destek olurlar birbirlerine :KK36:

Bence kafaniza takmayin. 2 kere sirf cinsiyet için ultrasona gittik, göstermedi cücük kafali:) 5 ayi geçtiğimiz halde koyçodik:) Bu ayın sonunda detayli ultrason var, öğrenmememiz imkansiz. Yani siz de eninde sonunda öğrenirsiniz, stres yapmayin boşuna:)
Bende sizin gibi olmuştum ilk kızımda bi türlü göstermedi kendini bende sonra koyverdim neyse süpriz olsun diye sonra doğum öncesi son kontrode doktor demesin mi kızın olcak biliyosun dimi diye ben de yoo dedim ama yoğun bi şekildekız hissediyordum şaşırmadım yani ve kız istiyordum çok sevindim emin olduktan sonra

Süprizzz süpriz süpriz :rolleyes::rolleyes::KK39:

Canım inşallah sağlıklı olsun. Erkek olursa da güzel olur kiz olursa da. Düşünsene 3 kız kardeş olurlar kız olursa. Daha da kimse onlarin sırtını yere getiremez 3 kız cok guzel destek olurlar birbirlerine :KK36:
Evet artık bu düşünceye alıştırıyorum kendimi canım :) hem kendi kendilerinin hemde benim çok desdekçim olurlar diye

Bende sizin gibi olmuştum ilk kızımda bi türlü göstermedi kendini bende sonra koyverdim neyse süpriz olsun diye sonra doğum öncesi son kontrode doktor demesin mi kızın olcak biliyosun dimi diye ben de yoo dedim ama yoğun bi şekildekız hissediyordum şaşırmadım yani ve kız istiyordum çok sevindim emin olduktan sonra

Ben de hafiften kiz hissediyor gibiyim ama bücürük resmen süpriz yumurta şu an. Alişveriş olaylarina giremediğim için hamilelik havasina bile giremedim daha:)

Ama bir klasik olarak ne diyoruz? Saglikli olsun yeter:)

Bana doktorum 12 haftalıkken kemik yapısından erkek olduğunu söylemişti hemde yüzde 90 . Sonra da hiç değişmedi zaten erkekler hemen belli edermiş kendini o yüzden kız olabilir sizinkide sma hiç belli olmaz inşallah gönlünüzden geçen olur bende çok kız istiyordum ama erkek olacağını biliyodum

slinda ogrenmemen isabet olmua.canim 15.haftama kadar herkes kiz kiz deyip dursu dun aksama kadar bende kiz diye zipliyordum:) megersem erkekmis ve 2 lintest te kiz dediler,daha sonra onlarca kez kiz dediler ama.gorduk erkekti:) 3 hafta daha bekle minimum 2 hafta daha :KK66:

slinda ogrenmemencanıet olmua.canim 15.haftama kadar herkes kiz kiz deyip dursu dun aksama kadar bende kiz diye zipliyordum:) megersem erkekmis ve 2 lintest te kiz dediler,daha sonra onlarca kez kiz dediler ama.gorduk erkekti:) 3 hafta daha bekle minimum 2 hafta daha :KK66:
Hayırlısı canım inş.Allah ım gönlüme göre olanı verir hayırlısıyla,ama içimde bi sıkıntıyla gezip duruyorum evin içinde dünden beri ümidimi kaybetmiş durumdayım inan :KK43:

Benim erkek kardeşimede ilk başlar da kemik yapı olayından dolayı sürekli kız dediler 6 ay sinra bi öğrendik erkek miş,bana öyle deselerde güvenemezdim heralde başımıza geldiği için heralde ama şu doğru o bile mutlu edebilirdi beni..

Son düzenleme:
12+5 de oglum olacagini ogrendim birde kizim var ama anlamadigim konu suki neden herkes erkekte erkek diye tutturuyorki erkek dogurunca kimse kimseye servet vermiyor yada erkek cocuk altin sicmiyor herseyden once hayirli olan istenmeli bence insanlar ne kadar acayip..genel olarak konusuyorum tabiki arkadasim size kasitli olarak degil..rabbim gonlunuzdekini nasip etsin ins diyeyim..

Benimde 13 haftalık. Bugün test için gittik pipisini gördüm gibi sanki dedi :KK48:
Zaten ben erkek hissediyordum hiç şaşırmadım ama bu kadar erken öğrenebileceğimi sanmıyordum. Yinede kesin değil 2 hafta sonra gidince kesin görürüz dedi :KK51:

12+5 de oglum olacagini ogrendim birde kizim var ama anlamadigim konu suki neden herkes erkekte erkek diye tutturuyorki erkek dogurunca kimse kimseye servet vermiyor yada erkek cocuk altin sicmiyor herseyden once hayirli olan istenmeli bence insanlar ne kadar acayip..genel olarak konusuyorum tabiki arkadasim size kasitli olarak degil..rabbim gonlunuzdekini nasip etsin ins diyeyim..

Canım benim bizde önce hayırlısı sonrada Allah ım gönlümüze göre versin diyoruz sadece şu ki 2 kızım var ve 3.yü erkek istemem gayet doğal bu senin başına gelsede istersin başkasının başına gelsede ister geyet doğal olgulardan bahsediyoruz burda,ben 2.kızımı mesela herkez bu inş.erkek olur derken ben hayır buda kız olur inş.hem kızıma arkadaş olur hemde ben kızları çok seviyorum derdim ve kız olduğunu öğrendiğimde çok sevinmiştim 2.kızım olmasına rağmen.

biz gebe kalmaya çalışıyoruz siz başlık açmışınız cinsiyeti göremediniz için üzülmüşsünüz ne diyeyim bilemedim

bigecbe kalmaya çalışıyoruz siz başlık açmışınız cinsiyeti göremediniz için üzülmüşsünüz ne diyeyim bilemedim
Allah ım size de gösterir evlat dugusu nu inş.ama gece
biz gebe kalmaya çalışıyoruz siz başlık açmışınız cinsiyeti göremediniz için üzülmüşsünüz ne diyeyim bilemedim
Allah ım inş.size de yaşatır evlat duygusunu,ozaman anlarsınız bizi canım

X