- 19 Mayıs 2015
- 17
- 5
- 36
- Konu Sahibi yldz irmk nhr
Kızlar bugün önce normal bi kadın doğumcuya gittim kontrole (12+5) günlük gebeyim bu arada. Ama ultrason da 13 haftalık gözüküyor bebeğim sağlığı felan kontrolde gayet iyi çıktı gel gelelim cinsiyet i sordum çok umutlanarak gittim belki öğrenirim diye ama söylemedi dokt.1 ay sonra dedi neyse beni 2 li tarama için tıp fakültesine yolladı gittim bi heyecanla çünkü 2 li taramada cinsiyeti öğrenen yazılardan okuduğum kadarıyla çok,doktor baktı bebeğime cinsiyet i de öğrenebilirmiyim dedim görürsem söylerim dedim tabi ben yine heycanlandım sonra gitti yerine oturdu e söylemediniz dedim bu haftalarda cinsiyet yeni oluşuyor daha erken dedi sonra kaldım öyle bu arada yanımda 2.5 yaşında kızım da vardı acaba kız mıydı bebeğim ondan mı söylemedi diye bi düşünce sardı beni..hayır anlamadığım kız da olsa söylesinler ya insan meraktan ölcek bu dönemlerde sonuç da oda benim yavrum sevgisi onunda ayrı olacak,neyse ben çok uzattım:)
Sizlere sorum benim gibi başına böylebi olay gelen varmı yada 2 li taramada cinsiyeti öğrenemeyip sonradan oğlu olduğunu öğrenenler varmı....bu arada 2 kızım var benim gönül isterki buda erkek olsun ama kader tabi....
Sizlere sorum benim gibi başına böylebi olay gelen varmı yada 2 li taramada cinsiyeti öğrenemeyip sonradan oğlu olduğunu öğrenenler varmı....bu arada 2 kızım var benim gönül isterki buda erkek olsun ama kader tabi....