Merhaba 2 li tarama testim kanda 1/10.000 risksiz diye sonuçlandı ense ölçümü ve burun ölçümü normaldi 3 tarama testi yaptırdım burun ve ense ölçümü normalken kan sonucu1/110 çıktı perinatolojiye yönlenririldim doktor sıkıntılı birşey göremedim dedi ama içim çok sıkılıyor iki test arasındaki sayı farkının bukadar olması normalmi çok endişeliyim birileri bişey diyebilirmi
Maalesef 2li risksiz çıkıp 3lü riskli çıkabiliyor. Bunlar tarama testleri sadece ihtimali söylüyor kesin tanı vermiyor. İçinizin rahat etmesini istiyorsanız fetal dna yaptırmanız lazım.
Maalesef 2li risksiz çıkıp 3lü riskli çıkabiliyor. Bunlar tarama testleri sadece ihtimali söylüyor kesin tanı vermiyor. İçinizin rahat etmesini istiyorsanız fetal dna yaptırmanız lazım.
Ben senelerce ikili üçlü test cihazları üzerine çalıştım. Cihazlarda da sorun olabiliyor .ikili testin güvenirliliği ucluden daha fazladır .ileri tetkiklerinizide yapın endişelenmeyin
Ben senelerce ikili üçlü test cihazları üzerine çalıştım. Cihazlarda da sorun olabiliyor .ikili testin güvenirliliği ucluden daha fazladır .ileri tetkiklerinizide yapın endişelenmeyin
Geçmiş olsun .durun hemen panik yapmayın sanırım şu an siz ikili test haftasındasiniz ikili test değeriniz sıkıntılı /riskli çıkmış .16-18 haftalarda üçlü test yapilir. Yani artık eskisi degilki insanlar ancak üniversite bitiriyor iş buluyor biraz kendini toparlayıp evleniyor tabiki bu arada yaşımız artıyor .ikili testin güvenirliliği ucluden daha hassastır . Doktorunuzun birebir ileri tetkik için yapacağı testleri yakından takip edin kontrollu gidin .iyi düşünelim iyi olsun
Son bi soru bilginiz var mi bilmiyorum ama 3 yada 4lu taramada temiz cikma durumu olabiliyor mu?ilk gebeligimde hic bi sorun yasamadim bunda da olmaz diye dusunurken boyle olduu
Son bi soru bilginiz var mi bilmiyorum ama 3 yada 4lu taramada temiz cikma durumu olabiliyor mu?ilk gebeligimde hic bi sorun yasamadim bunda da olmaz diye dusunurken boyle olduu