2 li tarama temiz 3 lüde sıkıntı yaşayanlar bakabilirmi lütfen

gnyeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
4
2
1
33
Merhaba 2 li tarama testim kanda 1/10.000 risksiz diye sonuçlandı ense ölçümü ve burun ölçümü normaldi 3 tarama testi yaptırdım burun ve ense ölçümü normalken kan sonucu1/110 çıktı perinatolojiye yönlenririldim doktor sıkıntılı birşey göremedim dedi ama içim çok sıkılıyor iki test arasındaki sayı farkının bukadar olması normalmi çok endişeliyim birileri bişey diyebilirmi

Maalesef 2li risksiz çıkıp 3lü riskli çıkabiliyor. Bunlar tarama testleri sadece ihtimali söylüyor kesin tanı vermiyor. İçinizin rahat etmesini istiyorsanız fetal dna yaptırmanız lazım.

Maalesef 2li risksiz çıkıp 3lü riskli çıkabiliyor. Bunlar tarama testleri sadece ihtimali söylüyor kesin tanı vermiyor. İçinizin rahat etmesini istiyorsanız fetal dna yaptırmanız lazım.
Ama güvenirliliği azmış heralde 2 liye göre 3 lü taramanın

Ben senelerce ikili üçlü test cihazları üzerine çalıştım. Cihazlarda da sorun olabiliyor .ikili testin güvenirliliği ucluden daha fazladır .ileri tetkiklerinizide yapın endişelenmeyin

Ama güvenirliliği azmış heralde 2 liye göre 3 lü taraman
Ben senelerce ikili üçlü test cihazları üzerine çalıştım. Cihazlarda da sorun olabiliyor .ikili testin güvenirliliği ucluden daha fazladır .ileri tetkiklerinizide yapın endişelenmeyin
İnşlh öyledir ya böyle duyunca iyi şeyler umutlanıyorum yarın verecem fetal dna testi

Slm..su antelefonla doktorumla gorustum ikili tarama sonucum icin aradim ve degerim dusuk cikmis..sayiyi soyledi ama aklimda tutamadim..sinirim bozuldu yas faktoru var 39um.ve riskli gebelik dedi..diger taramalari yapicaz geldiginizde dedi..13.haftamdayim 16da digerleri yapilicakmis..elim ayagim titriyor sinirden..kotu bisey yoktur umarim

Geçmiş olsun .durun hemen panik yapmayın sanırım şu an siz ikili test haftasındasiniz ikili test değeriniz sıkıntılı /riskli çıkmış .16-18 haftalarda üçlü test yapilir. Yani artık eskisi degilki insanlar ancak üniversite bitiriyor iş buluyor biraz kendini toparlayıp evleniyor tabiki bu arada yaşımız artıyor .ikili testin güvenirliliği ucluden daha hassastır . Doktorunuzun birebir ileri tetkik için yapacağı testleri yakından takip edin kontrollu gidin .iyi düşünelim iyi olsun

Bulunduğunuz şehirde perinatolog varsa onada yonlenebilirsiniz

Bulunduğunuz şehirde perinatolog varsa onada yonlenebilirsiniz
Son bi soru bilginiz var mi bilmiyorum ama 3 yada 4lu taramada temiz cikma durumu olabiliyor mu?ilk gebeligimde hic bi sorun yasamadim bunda da olmaz diye dusunurken boyle olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…