2 Li tarama testi vajinal mı oluyor karından mı ????

Zeytincii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
1.861
411
38
25
Bir de arkadaşlar aç karna mı gidiliyor benim randevum 14:40 da o kadar saat nasıl aç kalacağım diye düşünüyorum🥴😅

Aç falan kalma, normal ultrason muayenesi sonrası sana bı çıktı verecekler onunla gidip kanını vereceksin o kadar, aç alinan bi test değil, özellikle aç isterlerse ertesi sabah gidip normal kan verirsin, o kadar saat aç kalirsan normal kan testinde bile doğru sonuç çıkmaz

Bir de arkadaşlar aç karna mı gidiliyor benim randevum 14:40 da o kadar saat nasıl aç kalacağım diye düşünüyorum🥴😅
Ac falan kalmana gerek yok gidiyorsun ultrason muayenesi oluyorsun sonra kan veriyorsun sonra sonuçlar çıkınca da doktorun yorumluyor zaten ense kalınlığı iyi burun kemiği varsa genelde kan sonucuyla birlikte temiz çıkıyor hayırlısı olsun hakkinizda

Ac falan kalmana gerek yok gidiyorsun ultrason muayenesi oluyorsun sonra kan veriyorsun sonra sonuçlar çıkınca da doktorun yorumluyor zaten ense kalınlığı iyi burun kemiği varsa genelde kan sonucuyla birlikte temiz çıkıyor hayırlısı olsun hakkinizda
Karından bakılıyor dimi

Alttan da bakılıyor demiş bazıları da ondan sordum canım benim
Ozellikle bazı değerlere ve uzuvlara bakıyor, pozisyon uygun değilse göremediği için bakmıştır, onun dışında normal karından muayene yapılıyor, vajinal olanlar özel durumdur

Geçen hafta yaptırdım, karından ultrason ile ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor, bir de kan alınıyor ama aç olmana gerek yok

İkili tarama testinin ultrasonla bir ilişkisi yok. Bahsettiğiniz şey detaylı ultrason mu?
Ikili tarama testinde kan bulgulari ile ultrason bulgulari karsilastirilir ense kalinligi , burun kemigi vs. Kanda cikan free bhcg ve papp a degerlerine gore de risk orani belirlenir doktor yorumlar. Geçen hafta girdim ben de .

Back
X