Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan veriyorsunBir de arkadaşlar aç karna mı gidiliyor benim randevum 14:40 da o kadar saat nasıl aç kalacağım diye düşünüyorum![]()
Aç karınla kan almıştı doktorum ve göbüşden ultrason yapıyolarBir de arkadaşlar aç karna mı gidiliyor benim randevum 14:40 da o kadar saat nasıl aç kalacağım diye düşünüyorum![]()
İkili tarama testinin ultrasonla bir ilişkisi yok. Bahsettiğiniz şey detaylı ultrason mu?Aç karınla kan almıştı doktorum ve göbüşden ultrason yapıyolar
Ac falan kalmana gerek yok gidiyorsun ultrason muayenesi oluyorsun sonra kan veriyorsun sonra sonuçlar çıkınca da doktorun yorumluyor zaten ense kalınlığı iyi burun kemiği varsa genelde kan sonucuyla birlikte temiz çıkıyor hayırlısı olsun hakkinizdaBir de arkadaşlar aç karna mı gidiliyor benim randevum 14:40 da o kadar saat nasıl aç kalacağım diye düşünüyorum![]()
Karından bakılıyor dimiAc falan kalmana gerek yok gidiyorsun ultrason muayenesi oluyorsun sonra kan veriyorsun sonra sonuçlar çıkınca da doktorun yorumluyor zaten ense kalınlığı iyi burun kemiği varsa genelde kan sonucuyla birlikte temiz çıkıyor hayırlısı olsun hakkinizda
Evet canimKarından bakılıyor dimi
Alttan da bakılıyor demiş bazıları da ondan sordum canım benimEvet canim
Ozellikle bazı değerlere ve uzuvlara bakıyor, pozisyon uygun değilse göremediği için bakmıştır, onun dışında normal karından muayene yapılıyor, vajinal olanlar özel durumdurAlttan da bakılıyor demiş bazıları da ondan sordum canım benim
Neyse ben yarın hazırlı gideyim yineOzellikle bazı değerlere ve uzuvlara bakıyor, pozisyon uygun değilse göremediği için bakmıştır, onun dışında normal karından muayene yapılıyor, vajinal olanlar özel durumdur
Güzel geçer, güzel sonuclar da alırsın inşallah, kesin bı test değil bu arada, olasılıklari belirleyen bı test o yüzden çokta takılmaNeyse ben yarın hazırlı gideyim yine![]()
Tamam canım benim çok teşekkür ederim iyi gecelerGüzel geçer, güzel sonuclar da alırsın inşallah, kesin bı test değil bu arada, olasılıklari belirleyen bı test o yüzden çokta takılma
Ultrasonla da ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyorİkili tarama testinin ultrasonla bir ilişkisi yok. Bahsettiğiniz şey detaylı ultrason mu?
Evet ikili taramada ultrasondan burun kıkırdagı olusmusmu ense kalınlı varmı vs vs bakıyolar onlar da teste dahılİkili tarama testinin ultrasonla bir ilişkisi yok. Bahsettiğiniz şey detaylı ultrason mu?
Ikili tarama testinde kan bulgulari ile ultrason bulgulari karsilastirilir ense kalinligi , burun kemigi vs. Kanda cikan free bhcg ve papp a degerlerine gore de risk orani belirlenir doktor yorumlar. Geçen hafta girdim ben de .İkili tarama testinin ultrasonla bir ilişkisi yok. Bahsettiğiniz şey detaylı ultrason mu?