kızlar ben bugün ikili tarama testine gittim 12 haftalık bebek daha kan sonucunu almadım ama bebeğin kalbini duydum benim sıkıntım şurda bakın Burda yazan A alanı ne benim doktor cevap vermiyor bende kanama alanımı var nedir bu bilen var mı ultrason var mı doktora sordum iyi merak etme dedi ama bu a alanı ne
Valla ben 2li tarama testini yaptırmadığım için ne anlama geliyor bilmiyorum , ama korkmayın . Eğer kötü birşey olsaydı doktorunuz söylerdi .
Keyifli gebelikler
Korkma korkma . Ben Türkiye’de değilim , burda zaten doktorlar eğer bebeği aldırmayacaksan (yani down sendromlu çıkarsa ) bu tarz TeStleri önermiyor, gerek görmüyorlar .
Açıkçası bende yaptırmadım , çünkü bu şekilde kendi kendimi yemek istemiyorum . Daha önceden önlemi alınacak bir hastalık için yapılsa koşa koşa yaptırırım , ama sadece çocuk down sendromlu mu değil mi diye bakılan birşey ve down sendromlu ise aldırmayacağım için , bilmek istemiyorum çünkü olumsuz birşey çıkarsa allah korusun hamileliğimin keyfini çıkaramam . Ne gelirse gelsin kabulüm , onu şimdiden çok seviyorum sen de sakın kendine dert etme . Bebeğin sağlıklı ve seninle .
Korkma , ama çok kafana takılıyorsa başka bir doktora gidip bir muayene ol , kafan rahatlasın . Dediğim gibi içini ferah tut . Bebeğine o stresi yaşatma
ikili test henüz yaptırmadım ama 2 hafta sonra yaptırıcam.
Neyse gelgelelim kanama alanı bile olsa (ki ne olduğunu bilmiyorum) korkmayın, bende kanama alanı da oldu, kanama da yaşadım. hepsi geldi geçti. bir sıkıntı yok. ama tahminimce kanama alanı görseydi sana iğne verir ve progestana başlatırdı. bişey demediğine göre sorun yoktur, o bahsettiği de önemsiz bişeydir