2 li taraması yüksek çıkıp amniyosentez sonucu normal çıkanlar var mı?

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
arkadaşlar 2 li tarama yaptırdım dr yüksek risk dedi amniyosentez yaptıracağım benim gibi taramada sonuç yüksek çıkıp amniyosentez sonucunormal çıkanlar var mı belli olana kadar nasıl bekleyeceğim allahım benim gibi bu duruma yaşayanlara yrdım etsin dualarınızı bekliyorum

Allahım yardımcın olsun... hiç canını sıkma Rabbim denklemiştir inşallah dua et, benimde doktorun dediğine göre 2lim normal ama 3lü istedi bende tedirgin oldum, evlat işte dimi yaa inşaallah sağlıkla doğup kucapımza alırız Rabbim bizede bebeklerimizide sağlık versin inşaallah.. pozitif düşün hiç kondurma üstüne kötü düşünce..

Canım hiç korkma.Riskli çıkan 250 gebelikten birinde down sendromu görünüyor.İçini ferah tut.O kadar çoookkk kişi varki riskli çıkıp sonuçları tertemiz çıkan.İyi düşün.Allah yardımcın olur inşallah.

yazdığınız yorumlarınız için teşekür edrim. bu durumu yaşayan ya da yaşayan birilerini tanıyan hiç kimse yok mu

Canım bende 2'li sınır 3'lü riske girdi buna göre amniyosentez yaptirdim. Hoca yaş riski var dedi. Sonucu bekliyorum. Bu hafta sonu yada haftaya gelir sonucum. Rahat ol biraz. Stresin bebeğe geçer. :38:

inş bebeğinde hiç birşey yoktur. bende 2 hafta sonra amniyosentez yaptırcam. iyi haberlerini bekliyorum

Back
X