2 li test sonucuma bi bakarmısınız lütfen...

sahipsizada

Bebeğim nerdesin.
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
85
0
86
Diğer
arkadaşlar crl:5.96
nukal kalınlık:1.15 yazıyor sizce normalmi
daha bugün yaptırdım bunu kan verdim sonucunu cuma günü alıp doktora göstericem. ama ben meral ettim. lütfen bi bilginiz varsa yazın

inşallah iyidir sonuçların.senin için dua edecem.
kaç haftalık hamişsin sen ben daha gidip 2 li tarama testi yaptırmadım gecikmis olabilirmiyim acaba diye sordum.????

arkadaşlar bende 12+5 günlük hamileyim. salı günü 4 boyutlu ultrosana girdim.bana ikili tarama testi yaptırmam gerektiğini söyledi. cuma günü alıcam sonuçları. bu arada büyük olasılıkla kız bebiş geliyormuş. boyu 6.6 mm ense kalınlığı ise 1.78 sizce normalmi.

2li test bazı kaynaklarda 11-14 testı olarak geciyor bu haftalar arasında yapılması lazım. inşallah hepinizin sonuçları iyi çıkar..

iyi az önce aradım randevu aldım ptesi dr gidecem bakalım yapacakmı testi
bu arada bu benim 2. bebeğim olacak ilkinde sadece üçlü tarama yaptırmıstım o zamanlar 2 li yapmıyorlardı demek veya gerek duymamıslardı

nihalcan yaptırdık çok şükür sonuclar iyi cıkınca 3lu test yaptırmadık. bir sitede okumustum 2lı test zaten son dönemlerde cıkan bır testmıs. güvenırlıgı 3lüden daha yuksekmıs. bazı doktorlar sadece 2liyı yeterlı görürken bazıları direk 3lü test yaptırtıyorlarmıs, tarz meselesi heralde :) sonuclar ıyı cıksın da gerisi önemli degıl:Saruboceq:

canım çalıştığım için ben doktoruma telefon ettim. o da sonuçların çok iyi dedi. yarın almaya gidicem sonuçları.alınca buraya yazarım değerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…