2 li Test Yaptıranlar Yardımcı Olabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yuse

Bir MELEK gördüm sanki
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2007
1.749
6
116
43
Adana
11+5 haftalık hamileyim :CüvCüv:
Bu hafta 2 li test yaptırmam gerek.. Bana bilgi verecek hiç kimsem yok maalesef..

***Teste giderken ne yapmam gerek
Aç-Tok....

***Test nasıl uygulanıyor?
İdrar - Kan testi tarzındamı?
Ultrasonlamı muayene?
Alttanmı muayene? :kedi:
Yoksa sözlü test mi kaydirigubbakcemile3

Nasıl gitmem gerek... ne yapmam gerek hiç bişi bilmiyorum...

Bu arada folik asit kullanmıyorum... Bulantı yapıyordu....az önce tekrar içeyim dedim yine fena oldum.. kafamçokkarıştı

12. hafta cinsiyetii öğrenebilirmiyim acaba? alsanaalsanasmile

teste giderken bişey yapmana gerek yok.kan alıcaklar sonucunu da 1 haftaya kadar veriyorlar.testte bebeğinin ense kalınlığını ölçüyorlar sanırım ve bebekte down sendromu riski olup olmadığına bakıyorlar.onun dışında ultrasonla yada alttan muayene olmuyorsun.folikasit çok önemli doktoruna sormadan bırakma derim.
bebeğin eğer gösterirse cinsiyetini öğrenirsin.bizim kız utangaç çıktı biraz 6 aylıkken gösterdi:ecrin_bebek:

ac karnina gitmene gerek yok canim.ben kahvaltimi yapip gitmistim.once ultrasonda bebegin ense kalinligini olctuler.cinsiyetine de suan erkek gibi gozukuyor ama tam net birsey soyleyemem dedi dr..aslinda belli oluyor ama net birsey soylemek icin 16.haftayi bekliyorlar.benimkini bilmisti dr.daha sonra kan aliyorlar ve 1 hafta icinde sonucunu veriyorlar.alttan muayne falan etmiyorlar canim.test sonucunun guzel cikmasini diliyorum.

Ben ikili test yaptırdığımda alttan ultrasonla ölçtü doktor ense kalınlığını. Üstten tam net ölçüm yapamadı çünkü. Kan alıyolar , sonucunu bir kaç gün sonra aldım ben. Burun kemiğine de bakıyolar bebeğin.

ense kalınlığına bakıyolar snra kan alıyolar 1 kaç güne kadar sonucu almaya gidiyosun okadar öyle ektra bişeye gerek yok benim alttan bakmamışlardı normal ultrasonla

bence doktorun yönlendrimesinde gitmen yeterli hiç kendini sıkma benimde çevremde yardımcı olacak kimsem yok her şeyi akışına bıraktım.

Teşekkür ederim hepinize kızlar..
P.tesi ve dün testlerimi yaptırdım..(Adana'm da zemuszemus )
Bebeğim ananne ve teyzesini görünce.. görseniz ultrasonda nasıl zıplıyor yerinde duramıyor cilveli bebiş.. kaydirigubbakcemile3
Artık neyse belli bi drum olacak... Eşim istifa etti ....Adanada işbaşı yapacak..
Antep afşin adana gezmekten kurtuluyoruz bebeğimle :)

:))) Hayırlı olsun cinsiyet için birşey söyledi mi? herkese erkek diyorlar ya..bu arada banada erkek dedi..

:))) Hayırlı olsun cinsiyet için birşey söyledi mi? herkese erkek diyorlar ya..bu arada banada erkek dedi..
Maalesef daha erken dediler
17 haftalıkken belli olurmuş... (acaba heveslenmemem içinmi söylemek istemiyolar)
Ama 9 aylık bebek gibi hareketliydi... bukadar hareketliyse erkektir dedi ordaki hamile hanımlar...
Babası kız diye ölüyo gerçi...
Sağlıklı ya gerisi dert değil
Allah bağışlasın..Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız kızlar inşallah :ecrin_bebek:

Maalesef daha erken dediler
17 haftalıkken belli olurmuş... (acaba heveslenmemem içinmi söylemek istemiyolar)
Ama 9 aylık bebek gibi hareketliydi... bukadar hareketliyse erkektir dedi ordaki hamile hanımlar...
Babası kız diye ölüyo gerçi...
Sağlıklı ya gerisi dert değil
Allah bağışlasın..Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız kızlar inşallah :ecrin_bebek:

Ben de 16. haftada öğrendim cinsiyetini canım. Bizimki de pek oynak, artık karnıma bakınca oynadığını görebiliyorum. opuyorumnanaktan

Ben de 16. haftada öğrendim cinsiyetini canım. Bizimki de pek oynak, artık karnıma bakınca oynadığını görebiliyorum. opuyorumnanaktan
Maaşallah!! :nazar::nazar:
Ben şuan bişi hissetmiyorum daha
Ultrasonda teyzeye ananeye bolca şovunu yaptı ufaklık...daha babası görmedi maalesef.. Göremediğinden daha bişi hissedemiyo

Yarın ev taşıycaz inş bişi olmaz bebeğime :(

Maaşallah!! :nazar::nazar:
Ben şuan bişi hissetmiyorum daha
Ultrasonda teyzeye ananeye bolca şovunu yaptı ufaklık...daha babası görmedi maalesef.. Göremediğinden daha bişi hissedemiyo

Yarın ev taşıycaz inş bişi olmaz bebeğime :(

Sen ağır kaldırma canım . akannehir

Back
X