- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi gulcanadanagulcan
-
Bacak kısalığı down sendromuyla mı ilgili?2 li ve 3 lu de mi dawn sendromlu dediler benim kızım bacakları kısa su an 3 hafta geri korkuyorum
Oy maşallah ya allah bağışlasın yavrunu sanaBende riskli grubundayim ama ayrintilida ve kontrollerde hic bi problem cikmadi 146/1 down sendrom riski var 2li test yaptirmadim 3lu de yaptirmicaktim dr zoruyla yaptirdim keske yaptirmasaydim amniyosentez olmadim Rabbimden hayirlisi kendime hamileligi zehir de etmedim korkmuyorum da ileriki haftada olanlar icin diyorum yuz hatlarindan bile anlasilabiliyormus renkliye girin emin olun isterseniz benim 33 haftalik renkli ultrason resmim down sendromlu oldugunu dusunmuyorum Rabbim bilir yine de
İnşallah güzel haberler alırsın bende 16. Haftamda perinatoloğa gitcemYarin perinatalog inceleyecek temiz çıkar ins varsın boyu biraz kısa olsun napim sağlıklı olsun
O kadar bilgim yok2 li ve 3 lu de mi dawn sendromlu dediler benim kızım bacakları kısa su an 3 hafta geri korkuyorum
Pappa yuksek hcg dusuk olmaliymisPapp-a nin yuksek cikmasi da problem degil mi? Ben anlamadim bu hesaplamayi. Bazi yerlerde papp-a yuksekse sorun vardir diyor bazi yerlerde dusukse...
Rabbim buyuktur bol bol dua edin tesekkur ederim ins rabbim sizin yavrunuzu da size bagislasinOy maşallah ya allah bağışlasın yavrunu sana
3 lü test pek güvenilir değilmiş
Benim korkum biyokimyasal risk 1:35 yazıyor göğüsüm sıkışıyor yazarken bile
O degeri bilmiyorum ama yigenime engelli bacak boyu 2 hafta geride demislerdi suan 6 yasinda 4 yasindayken olan boyunu atiyorum hala daha yasitlarindan uzunYokmu aramızda pappa degeri düşük çıkıp dawn denilip sağlıklı doğan
Amin çanım inşallahRabbim buyuktur bol bol dua edin tesekkur ederim ins rabbim sizin yavrunuzu da size bagislasin
Cuma gününde güzel haberlerle dönersin inşallahInşallah bi sorun çıkmaz bugün perinataloji bakacak
Canım merak ettimInşallah bi sorun çıkmaz bugün perinataloji bakacak
Ayy canım benim yA allah işlerini rast getirsin nerde yaşıyorsun ki perinatolog bulamadınCanım gittik devlet yani üniversite olduğu için perinotolog değilmiş normal kadın doğum polikiligiymis baktı aynı geri çıktı ölçümler ordan ozeldeki doktoruma gittik ordada aynı çıktı bize dışardan perinotolog numarasi verdi oda çok pahalı yarin gitmeye çalışacak kolyemi bozduracam çok pahalı ama napim bu stres yedi bitirdi beni doktorumda devletle oraya buraya gitmeyle olmaz düzgün gidim baksın neyse sizde rahatlayın bende dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?